Görüş Bildir
Haberler
Tom Holland’dan Örümcek Adam İtirafı: “Keşke Daha Önce Onunla Konuşsaydım”

Tom Holland’dan Örümcek Adam İtirafı: “Keşke Daha Önce Onunla Konuşsaydım”

Genç oyuncu Tom Holland, MCU'nun Spider-Man rolünü canlandırdı. Büyük bir başaraı elde eden Holland, Spider-Man rolünü üstlenmeden önce daha önceki Örümcek Adam'ı canlandıran oyunculardan biri olan Andrew Garfield ile konuşmadığı için pişman olduğunu dile getirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spider-Man: No Way Home (Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok) filmi ile yeniden Örümcek Adam karakterini canlandıran Tom Holland, canlandırdığı efsanevi karakterle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Andrew Garfield ile Konuşmadığı İçin Pişman!

Andrew Garfield ile Konuşmadığı İçin Pişman!

Tom Holland, Marvel Sinema Evreni’nde Spider-Man rolünü üstlenmeden önce, daha önceki Spider-Man oyuncusu Andrew Garfield ile konuşmadığı için pişman olduğunu dile getirdi. Holland, ilk çıkışını 2015 yapımı Captain America: Civil War’da ikonik kahraman ile yapmıştı. Genç oyuncu, o zamandan bu yana üç solo film de dahil olmak üzere beş filmde de Örümcek Adam kostümü giyerek aynı karakteri canlandırdı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
16
5
4
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mehmet Emin Kaya

Kaptan Amerika:İç savaş, Örümcek adam Eve dönüş, örümcek adam evden uzakta, Örümcek adam Eve dönüş yok İnfinty war ve endgame ile 6 filmde kostüm giymiş oluyor