Görüş Bildir
Haberler
TOKİ Konutlarında Kimlik Numarası Sınırlaması Kalktı: Başvuru Sayısı 3,5 Milyona Yaklaştı

TOKİ Konutlarında Kimlik Numarası Sınırlaması Kalktı: Başvuru Sayısı 3,5 Milyona Yaklaştı

Burak Boyoglu
19.09.2022 - 10:07 Son Güncelleme: 19.09.2022 - 12:10

Hükümetin açıkladığı yeni sosyal konut projesi için TC kimlik numarasının son hanesine göre başvuru yapma zorunluluğu kaldırıldı. Başvuru sayısı ise bu sabah itibarıyla 3,5 milyona yaklaştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tüm vatandaşlar başvuru yapabilecek

Tüm vatandaşlar başvuru yapabilecek

Sosyal konut projesi için geçen hafta başlayan başvurular e-Devlet üzerinden yaşanabilecek yoğunluk nedeniyle Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasının son hanesine göre alınmaya başlamıştı. Bugünden itibaren herhangi bir sınırlama olmaksızın tüm vatandaşlar söz konusu hizmeti kullanarak başvurularını iletebilecek. Başvurular projelerin bulunduğu illerdeki Ziraat ve Halk Bankasının yetkili şubelerinden de yapılmaya devam ediyor.

Başvuru sayısı 3 milyon 446 bine ulaştı

Başvuru sayısı 3 milyon 446 bine ulaştı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, seçim öncesi konut krizine çare bulmak için ‘yüzyılın projesi’ denen bir sosyal konut projesi açıklamıştı. Proje kapsamında 5 yıllık süreçte 500 bin sosyal konut ve 50 bin iş yerinin yapımı amaçlanıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bu sabah itibarıyla başvuru sayısının 3,5 milyona yaklaştığını söyledi. Kurum 'Saat 09.00 itibarıyla başvuru sayısı tam olarak 3 milyon 466 bin 250' açıklamasında bulundu.

Başvuru şartlarına ilişkin detaylar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
45
19
9
4
4
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yengegeldikmi

Koca bir ülkenin çaresizliğinin ete kemiğe bürünmüş halidir bu 3,5 milyon kişi.

Emre

Başvuru şartlarını sağlayan 7 milyon aile olduğu söyleniyor. Aileler ortalama 3 kişi derseniz 21 milyon kişi yapar. Ülkenin en az dörtte biri :(

Halil Değerli

Reis, hayal satmaya devam ediyor... ..... Enteresan, millette hala satın alıyor... .... Geri zekalı yöneticilerin.... Geri zekalı seçmenleri.... .... 🤪😡😠👻

Erkan Şardağı

sence mi? herkeste aynı düşünce var tatlım

Kadir

Para lazım para, sınırlandırma kalktı dediği, para yeme isteği :DDD