TOKİ Konutlarında Kimlik Numarası Sınırlaması Kalktı: Başvuru Sayısı 3,5 Milyona Yaklaştı
Tüm vatandaşlar başvuru yapabilecek

Sosyal konut projesi için geçen hafta başlayan başvurular e-Devlet üzerinden yaşanabilecek yoğunluk nedeniyle Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasının son hanesine göre alınmaya başlamıştı. Bugünden itibaren herhangi bir sınırlama olmaksızın tüm vatandaşlar söz konusu hizmeti kullanarak başvurularını iletebilecek. Başvurular projelerin bulunduğu illerdeki Ziraat ve Halk Bankasının yetkili şubelerinden de yapılmaya devam ediyor.
Başvuru sayısı 3 milyon 446 bine ulaştı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, seçim öncesi konut krizine çare bulmak için ‘yüzyılın projesi’ denen bir sosyal konut projesi açıklamıştı. Proje kapsamında 5 yıllık süreçte 500 bin sosyal konut ve 50 bin iş yerinin yapımı amaçlanıyor.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bu sabah itibarıyla başvuru sayısının 3,5 milyona yaklaştığını söyledi. Kurum 'Saat 09.00 itibarıyla başvuru sayısı tam olarak 3 milyon 466 bin 250' açıklamasında bulundu.
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!





Yorum Yazın