Görüş Bildir
Haberler
Tok Tutan Test! Sahurda Tüketmen Gereken Kuru Yemiş Bu Testin Sonunda!

Tok Tutan Test! Sahurda Tüketmen Gereken Kuru Yemiş Bu Testin Sonunda!

Ema
21.04.2022 - 20:00

Hepsi birbirinden lezzetli ve faydalı...

Bu testin sonunda senin sahurda yemen gereken kuru yemişi söylüyoruz! 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle yaşını öğrenelim

2. Oruç tutarken seni en çok zorlayan şey nedir?

3. Peki iftar için bu yemeklerden hangisi daha iştah açıcı?

4. Sahur için kalkanlardan mısın yoksa sahura kadar uyanık mı kalırsın?

5. Sahurda senin olmazsa olmazın nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Son olarak bu sorunlardan hangisiyle şu sıralar başın dertte?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Fındık!

Fındık!

Verdiğin cevaplara göre senin sahurda tüketmen gereken kuru yemiş kesinlikle fındık. Her sahurda bir avuç fındık yemek ertesi gün oruç boyunca acıkmanı önemli ölçüde engelleyecek. Bağışıklık sistemini güçlendirecek ve sinirlerini sağlamlaştıracak. Faydaları saymakla bitmeyen bu kuru yemişi mutfağında her zaman bulundurmalısın!

Fıstık!

Fıstık!

Verdiğin cevaplara göre sen her sahurda bir avuç fıstık tüketmelisin. Lezzetli tadının yanı sıra adeta bir mineral deposu olan fıstık zengin bir çinko, potasyum, selenyum, manganez, demir, bakır, magnezyum ve kalsiyum kaynağı. Bu mucize besini mutfağından eksik etmemeni öneririz!

7. Ceviz!

7. Ceviz!

Verdiğin cevaplara göre sen her sahurda mutlaka en az iki adet ceviz tüketmelisin. İçerisindeki sağlıklı yağlar ve yüksek antioksidan seviyesi sayesinde ramazan ayı boyunca en büyük yardımcın olacak. Bu faydalı kuru yemişi sofrandan eksik etmemelisin.

Badem!

Badem!

Verdiğin cevaplara göre sen sahurda badem tüketmelisin. Beden ve zihin yorgunluğunu gidermeye yardımcı olan badem, sindirim sistemin için de oldukça iyi gelecek. Bu muhteşem besine mutfağında her zaman yer açmalısın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
5
4
4
3
1
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hoess

Ceviz! Ceviz! Verdiğin cevaplara göre sen her sahurda mutlaka en az iki adet ceviz tüketmelisin. İçerisindeki sağlıklı yağlar ve yüksek antioksidan seviyesi ... Devamını Gör

cansu ersan

Fındık! Fındık! Verdiğin cevaplara göre senin sahurda tüketmen gereken kuru yemiş kesinlikle fındık. Her sahurda bir avuç fındık yemek ertesi gün oruç boyun... Devamını Gör