Görüş Bildir
Haberler
TV
Titanların Savaşı Filminin Konusu Nedir? Titanların Savaşı Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Titanların Savaşı Filminin Konusu Nedir? Titanların Savaşı Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Elif
09.08.2022 - 19:26

2010 yılında gösterime giren Amerikan - İngiliz ortak yapımlı Titanların Savaşı filmi, fantestik türün en sevilenleri arasında yer alıyor. Filmin kadrosunda Sam Worthington gibi birçok başarılı oyuncu bulunuyor. İnsanlar ve tanrılar arasındaki mücadelenin anlatıldığı filmin yönetmenliğini ise Louis Letterrier yapıyor. Film, pek çok kez televizyonda yayınlandı. Bu akşam ise Beyaz TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Peki Titanların Savaşı filminin konusu nedir? Titanların Savaşı filminin oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Titanların Savaşı Filminin Konusu Nedir?

Titanların Savaşı Filminin Konusu Nedir?

Dünyalılar ve tanrılar tüm gücü ellerinde toplamak için birbirleriyle savaş halindedir. Tanrılar, insanları yaratmıştır ve onların dualarıyla güçlerini toplamaktadırlar. Diğer yandan da insanlar daha iyi bir yaşam için tanrılara karşı savaş açarlar. Bu sırada insanoğlu, tanrıların onlara  muhtaç olduğunu fark edecektir.

Bu iki güç arasındaki savaşın dünyayı yok etme ihtimali de vardır. Perseus, tanrı olarak doğmuştur. Fakat bebekken bir balıkçı tarafından denizde bulunduğu için insan gibi yetiştirilmiştir. Perseus, ailesini yer altı dünyasının tanrısı olan Hades'e karşı korumaya çalışacaktır.

Hades, tanrılar ve insanlar arasındaki bu savaşı fırsata çevirir ve harekete geçer. Şehir halkına prenses kurban edilmesi için 7 gün süre verir. Eğer bu süre içerisinde prenses kurban edilmezse tüm şehri yok etmekle tehdit eder. Perseus ise babası Zeus'un yardımını hiçbir zaman kabul etmez ve tanrı güçlerini kullanmaz. Ancak Hades'e karşı kullanmak zorunda kalacaktır.

Titanların Savaşı Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Titanların Savaşı Filminin Oyuncuları Kimlerdir?
  • Liam Neeson -Zeus

  • Sam Worthington - Perseus

  • Ralph Fiennes - Hades

  • Alexa Davalos - Andromeda

  • Izabella Miko - Athena

  • Mads Mikkelsen - Draco

  • Jason Flemyng - King Acrisius

  • Danny Huston - Poseidon

  • Nathalie Cox - Artemis

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın