Görüş Bildir
Haberler
2023'ün En İyi Tıraş Makinesi Tavsiyeleri

etiket 2023'ün En İyi Tıraş Makinesi Tavsiyeleri

Braun
05.10.2022 - 20:44 Son Güncelleme: 26.01.2023 - 11:25

Özenle şekil verilmiş sakalınız ya da yakışıklılığınızı daha da ortaya çıkaran sinek kaydı tıraşınız... Tarzınız ne olursa olsun, ister yüz bakımı ister vücut bakımında erkek bakımının en önemli parçası kesinlikle tıraş makinesi. Philips, Braun gibi markalar tıraş makinesi denince ilk akla gelenler olsa da Powertec ve Fakir gibi markalar da ıslak ve kuru tıraş fonksiyonu, farklı vücut kılı başlıkları gibi özelliklerle en çok tavsiye edilen tıraş makineleri arasında kendilerine yer buluyorlar.

Bu kadar farklı marka ve özelliklere sahip tıraş makineleri içerisinde hem en iyi hem de en ucuz tıraş makinesini arıyorsanız aşağıdaki listemize bakmadan sakın karar vermeyin!

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir.

“Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.” 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Üst Düzey Tıraş Performansı Arayanlar İçin Braun 9 Pro Serisi!

1. Üst Düzey Tıraş Performansı Arayanlar İçin Braun 9 Pro Serisi!

Braun’un en etkili tıraş makinesi Braun 9 Pro Serisi 1, 3 hatta 7 günlük sakalda bile etkili ve nazik tıraş deneyimi sağlıyor. Önemli ölçüde artan etkililiği ile 3 ve 7 günlük sakal farketmeksizin, özellikle boyunda kaçırılan tüyleri daha iyi alırken konforunuzu korumanıza yardımcı oluyor. Eşsiz prolift düzeltici ile zorlu kılları bile kaldırıp ve kesen Braun 9 Pro Serisi’ndeki 5 tıraş elemanı dakikada 40 bin kesim yapabiliyor. Yüz hatlarına 40 derece esnek başlığıyla uyum sağlayan makine, yeniden tasarlanan hassas kilidi sayesinde zorlu tüyleri de hassas bir yakalamak için tıraş başlığını kilitliyor. Tamamen su geçirmez olan tıraş makinesini köpük, jel veya duş altında bile kullanmak mümkün oluyor. Braun’un benzersiz SmartCare istasyonu, önemli bir kullanım kolaylığı sağlıyor. Dünyada bir ilk olan PowerCase teknolojisi ile istediğiniz yerde 6 haftalık kullanıma kadar şarj edebilirsiniz. Güçlü dahili Li-İon pili sayesinde %50 daha fazla çalışma süresi elde etmenize yardımcı oluyor.

Fiyatı: 8.699,00 TL

Linki burada.

2. Philips MG7720/15 Multigroom Serisi 14'ü 1 Arada Erkek Bakım Kiti

2. Philips MG7720/15 Multigroom Serisi 14'ü 1 Arada Erkek Bakım Kiti

Yüz, saç ve vücut için 14 başlığı bulunan Philips MG7720, 2 kat daha fazla bıçak içeren DualCut teknolojisiyle maksimum hassasiyet ve uzun ömürlü keskinlik sunuyor.

  • Burun kılı düzeltici başlık

  • Yüz, saç ve vücut tüylerini düzeltmek için 8 tarak

  • 1 saatlik tam şarj için 120 dakikalık çalışma süresi 

  • Duşta kullanılabilir ve temizlik için su geçirmezlik

  • 5 dakika hızlı şarj süresi ile bir düzeltme işlemi gibi özellikleri bulunuyor.

Amazon Fiyatı 1.127,87 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Ben daha önce Philips sadece vücut için olanını kullandım. Perdesi yırtıldı. Sonra Rowents 12 si bir arada aldım. Motoru arızalandı. Başlığı kırıldı. Sonra amazondan bu ürünü aldım tereddüt ederek. Elime ulaştı ilk kullandığımda normal başlıkla vücut tıraşını yaptım çok çizik yaptı çok pişman oldum aldığım için. Şimdi sıkı durun vücut başlığı takıp denediğimde böyle bir sonuç daha önce hiç almadım. Mükemmel kesim. Sıfıra yakın vücut tıraşı yapıyor. İnanamayacaksınız. Pişman olmazsınız.

3. Braun Yeni Seri 5 B1200s Kablosuz Tıraş Makinesi

3. Braun Yeni Seri 5 B1200s Kablosuz Tıraş Makinesi

Islak ve kuru kullanıma uygun su geçirmez Braun 5, EasyClean sistemiyle de tıraş başlığını çıkarmadan temizlemenizi sağlıyor.

Sahip olduğu 3 esnek başlığı ile yüz kıvrımlarına uyum sağlayarak kolayca sinek kaydı tıraşı olmanıza yardımcı olur. 

  • Bir tam tıraş için 5 dakikalık hızlı şarj imkanı

  • Li-İyon pil ile bir tam şarjda 3 hafta kullanım süresi

  • Easy Click ile yeni başlıklarla kullanım imkanı gibi özellikleri bulunuyor.

Fiyatı 1.628,97 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

38 yaşındayım 20 yıldır makine ile tıraş oluyorum. Bir önceki makinem Braun 3040s idi. 5 serisi 3 gömlek daha üstün makine sessiz kolay temizleniyor ergonomisi daha iyi ele güzel oturuyor. En önemlisi jiletler daha iyi kesiyor. Makine elime ulaşana kadar 6 gün sakal uzattım. Tıraş tek kelime ile muhteşem 5 dk sürdü düşünenlere tavsiye ediyorum tereddüt etmeden alın.

4. Philips QP6505/20 OneBlade Pro Sakal Kesme Makinesi

4. Philips QP6505/20 OneBlade Pro Sakal Kesme Makinesi

Kesiksiz, güvenli sakal tıraşı için tasarlanmış olan Philips OneBlade Pro, her uzunluktaki sakalı düzeltmenizi, şekillendirmenizi ve tıraş etmenizi sağlıyor. 

  • 9 uzunluk ayarına sahip hassas tarakları

  • Çift taraflı bıçak ve yüz hatlarına uyumlu yapı 

  • Islak ve kuru kullanım

  • Şarj edilebilir lityum iyon pille 1 saatlik şarj ile 60 dakika boyunca kesintisiz performans sunuyor. 

Fiyatı 3.879 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Harika bir makine çok beğendim. Ayarlanabilir başlığı ile sakalı istediğin gibi şekillendiriyorsun. Sessiz çalışıyor. Görüntü çok şık. Malzeme kalitesi başarılı. Bıçağı da oldukça uzun süre gidiyor. İyi ki almışım çok sevdim. Sakal şekillendirmek isteyenlerle her sabah jiletsiz tıraş olmak isteyenlere çok hitap ediyor. Şarj süresi de oldukça uzun. Üzerinde şarj seviyesi gösteren ışıklı göstergesi de var.

5. Powertec TR-3200 Tıraş Makinesi

5. Powertec TR-3200 Tıraş Makinesi

6 saat çalışma süresi ve sessiz güçlü motoruyla tıraş makineleri arasında en çok tercih edilen markalardan biri olan Powertec TR-3200, yüksek kullanıcı memnuniyeti sunuyor. 

  • Çift batarya

  • 8 adet tarak 

  • Yüksek kalite çelik hassas bıçak dişleri ile uzun yıllar kullanım ömrü

  • 5 kademeli ayarı bulunuyor.

Fiyatı 305,74 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Yılların eskitemediği model hala iş yerimizde kullanıyoruz anlatmaya gerek yok berberler bilir. Ev için almak isteyenler hiç düşünmeden bu modeli alsınlar çok rahat ederler 8 tarak çıkması büyük avantaj.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Fakir Ultracare Pro All In One Yıkanabilir Erkek Bakım Kiti

6. Fakir Ultracare Pro All In One Yıkanabilir Erkek Bakım Kiti

Paslanmaz çelik bıçakları sayesinde uzun yıllar sorunsuz kullanım sunan Fakir Ultracare Pro All In One, 60 dakika kullanım sunuyor. 

  • Islak ve kuru kullanım

  • 3 saat şarj süresi

  • Saç, sakal, burun, kulak, yüz ve vücut kullanımı için özel başlıkları

  • Kablosuz kullanım

  • Paslanmaz çelik bıçakları bulunuyor. 

Fiyatı 799 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Tuttuğunuz zaman kalitesini hissediyorsunuz. Parçaları sağlam bir ürün. Yanında gelen başlıklar başarılı. Özellikle vücut tıraş başlığı çok iyi düşünülmüş.Yanak üstü tıraşı için kullanabileceğiniz folyo başlık da kısaltılmış kılları 0 alıyor, çok memnun kaldım. 0 sakal tıraşı istiyorsanız bu makine size uygun değil. Benim gibi sakalı makineyle kısaltıp sonrasında jiletle tıraş olanlar ve farklı başlık ihtiyaçları olanlar için hiç düşünmeden alın derim.

7. Philips MG3720/15 Erkek Bakım Seti 7'si 1 Arada

7. Philips MG3720/15 Erkek Bakım Seti 7'si 1 Arada

Kendiliğinden bilenen çelik bıçakları ile öne çıkan Philips MG3720, 60 dakikaya kadar çalışma süresine ve durulanabilir başlıklara sahip.

  • Yüz tüylerini ve saçları düzeltmek için 5 tarak

  • 16 saat şarj süresi

  • Burun ve kulak kılı düzeltici başlığı 

  • Kendi kendini temizleme özelliği bulunuyor.

Fiyatı 487,51 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Sakal seven biri değilim, sakallarımı sürekli 1 numarada bırakırım. Fakat makinem olmadığı için sürekli jilet ile sıfıra vurmak durumunda kalıyordum. Bu ürünü hem sakallarım hem de spor yaptığım için bacak, göğüs ve kol kıllarım için tercih ettim. Sakal konusunda diyecek pek bir şey yok, gerçekten başlıkların her biri çok rahat ve düzgün bir şekilde tıraş ediyor. Bacak kısmında henüz deneyimlemedim fakat kol ve göğüs kısmında çok memnun kaldım. Ürünün tek dezavantajı sarjı çünkü 16 saat sarj sonrası 1 saat kullanılabiliyor. Ben pek de sorun etmedim. Zaten en fazla 5-10 dakika sürüyor kullanımlarım. Kutu içeriğinden taşıma çantası çıkması güzel bir ayrıntı, başlıkların hepsini orada saklıyorum. Burun ve kulak başlığı aman aman bir işe yaramıyor.

8. Powertec Tr-1058 Tıraş Makinesi

8. Powertec Tr-1058 Tıraş Makinesi

Erkek kuaförlerinin kullandığı profesyonel bir performans sunan Powertec TR-1058, yüksek devirli motoru ve yeni nesil T çelik bıçağı ile berberi evinize getiriyor diyebiliriz. 

  • Kablosuz kullanım

  • 4-5 saatlik şarj süresi ile 90 dakikalık kullanım imkanı

  • 3 farklı uzunlukta tarak 

  • Saç, sakal ve vücut kılları için kullanıma uygunluk.

Fiyatı 285 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Makineyi araştırıp aldım, berberler öneriyor. Önerildiği kadar da var başarılı buldum. Sıfırlaması çok güzel, tabi bir jilet kadar olamaz ama diğer makinelere oranla çok daha iyi. Sağlam olduğuna inanıyorum.

9. Braun MGK3221 Çok Amaçlı Tıraş Makinesi

9. Braun MGK3221 Çok Amaçlı Tıraş Makinesi

Uzun veya kalın tüyleri asılmadan ve çekmeden kolayca kesen Braun MGK3221, ömür boyu keskin bıçaklara sahip. 

  • 10 saat şarj ile 50 dakikalık kullanım

  • Burun ve kulak temizleme başlığı 

  • 13 farklı uzunlukta saç ve sakal kesme imkanı

Fiyatı 519 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Babam için aldım, saç tıraşını da ben yaptım. Kullanımı çok kolay, gayet işlevli bir ürün.

10. Remington Beard Boss Pro

10. Remington Beard Boss Pro

Paslanmaz çelik bıçaklardan daha etkili olan titanyum kaplama bıçağa sahip olan Remington Beard Boss Pro, kesme uzunluğunu kontrol eden 13 ayara sahip. 

  • 4 saat şarj süresi ile 50 dakikaya kadar çalışma süresi 

  • Ayarlanabilir tarak kilitleme fonksiyonu

  • Maksimum konfor için OptiAngle tasarım

  • Ayarlanabilir tarak kilitleme fonksiyonu bulunuyor. 

Fiyatı 358,64 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Yıllardır bu markayı kullanırım ve ürünleri gerçekten uzun ömürlü. Genelde body kit alırdım ama sakal için bu ürün daha iyiymiş. Bir defa şarj ettim ve sanırım 7-8 defa sakal tıraşı oldum, hala şarjı bitmedi. Kesimi ve performansı çok iyi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Philips QP2520/20 One Blade Tıraş Makinesi

11. Philips QP2520/20 One Blade Tıraş Makinesi

OneBlade, yüz hatlarınıza uyum sağlayarak her bölgeyi etkili ve konforlu bir şekilde düzeltmenizi ve tıraş etmenizi sağlar.

  • 8 saatlik şarjdan sonra 45 dakikalık kesintisiz performans

  • 3 adet çıkarılabilir kirli sakal tarağı

  • Islak ve kuru kullanım kolaylığı sağlar.

Fiyatı 568,48 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Çok zekice tasarlanmış. Bu fiyata böyle bir makine kullanabileceğimi düşünmezdim. 5 günlük sakalım vardı. Normalde tıraş bıçağıyla 2 seferde aldığım kısımları köpük dahi kullanmadan kesti. Sinek kaydına yakın tıraş deneyimi sundu diyebilirim.

12. Powertec TR658 Tıraş Makinesi

12. Powertec TR658 Tıraş Makinesi

Özellikle ense, sakal kesiminde ve saç şekillendirme için çizme işleminde kullanılan Powertec TR658, jilet gibi alma özelliği ile öne çıkıyor. Dilerseniz vücut tıraşında da kullanabiliyorsunuz.

  • Kablosuz kullanım kolaylığı 

  • 90 dakikayı aşan kullanım süresi 

  • 3 adet tarak 

  • T şeklinde yeni nesil çelik bıçağı bulunuyor. 

Fiyatı 267 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Fiyatına göre gayet iyi. Daha önceden marketlerde satılan ürünlerden aldım ve kullandım bazıları 1 ay sonra çöpe gitti nadiren 1 yıl ve üzeri kullanabildiğim ürün olmuştu. Bu ürünü yaklaşık 5 aydır kullanıyorum (Ayda 2 defa sakal için) şu ana kadar gayet başarılı. Sadece 1 kez şarj ettim bence bataryası da iyi. Görünüşünü çok beğendim öyle dandik plastikten değil. Elinize aldığınızda size kaliteli bir ürün kullanıyor izlenimi veriyor.

13. Enchen Blackstone 3cj Tıraş Makinesi

13. Enchen Blackstone 3cj Tıraş Makinesi

IPX7 su geçirmez özelliği sayesinde yıkanabilir gövdesiyle ıslak ve kuru çift kullanım imkanı sunuyor. 

  • 3D bağımsız yüzen kesici başlık ile pürüzsüz tıraş deneyimi

  • 1 saat şarj ile 45 gün kullanım imkanı 

  • Kablosuz kullanım kolaylığı sağlıyor.

Fiyatı 499 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Tavsiye ederim çok güzel bir ürün sıfır tıraş yapıyor. Sessiz ergonomik bir ürün pişman olmazsınız alırsanız.

14. Panasonic ER-GB43 Tıraş Makinesi

14. Panasonic ER-GB43 Tıraş Makinesi

19 uzunluk ayarı sayesinde, sakal şekillendirmede imkanı sunan Panasonic ER-GB43, keskin paslanmaz çelik bıçakları ile hassas ve cilt dostu bir tıraş makinesidir. 

Suyun altında kolayca temizlenebilir dilerseniz köpüklü de kullanabilirsiniz. 

Amazon Fiyatı 781 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

 2. şarj ettim ve ürünü çalıştırdım 35 dakika aralıksız çalıştı. Ağız kısmı biraz ufak. Philipsden daha iyi bir ürün.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tim Tkachuk

Gibicibi marka bıçak neyinize yetmiyor, su yok sabun yok. 17 saniyede kolay tıraş.