Görüş Bildir
Haberler
Tıraş Bıçağını Elinize Alıp Şöyle Güzelce Sakallarını Kesmek İsteyeceğiniz 14 Film Karakteri

Tıraş Bıçağını Elinize Alıp Şöyle Güzelce Sakallarını Kesmek İsteyeceğiniz 14 Film Karakteri

Hazır evde tıraş akımı oluşmuşken film karakterlerinin de eli yüzü açılsa fena mı olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Harry Potter - Hagrid (Robbie Colt)

Birini tıraş etme şansımız olsaydı, Harry Potter serisindeki Hagrid herhalde listenin en başında yer alırdı. Tertemiz bir tıraş sonrası o elma yanaklarını da daha net görürdük böylece.

2. 300 Spartalı - Leonidas (Gerard Butler)

Her ne kadar Leonidas'ın şanı Spartalı sakallarından gelse de, onu tıraş etmek için kendimizi tutamamamız çok normal. Gerard Butler'ın sakalsız olarak ne kadar yakışıklı olduğunu çok iyi biliyoruz üstelik!

3. Karayip Korsanları - Jack Sparrow (Johnny Depp)

Tıraş konusunda en az zorlanacağımız isimlerden biri Jack Sparrow olsa gerek. İki jilet hamlesiyle onu mis gibi bir hale getireceğimize inancımız neredeyse tam!

4. Kill Bill 2 - Pai Mei (Gordon Liu)

Kill Bill 2'deki ak sakallı, uzun kaşlı Pai Mei'yi tıraş etmek için resmen avuçlarımız kaşınıyor. Sensei'ler tıraş olmaz diyorsanız çok yanılıyorsunuz. Biz bir yapalım da görün!

5. Hangover - Alan Garner (Zach Galifianakis)

Tamam kabul, Hangover serisinde sempatikliği sayesinde kalbimizi çalan kişi Alan Garner olmuştu. Kendisine şöyle bir sinek kaydı tıraş yapsak sanki hiç hayır demez gibi geliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aquaman (Jason Mamoa)

Jason Mamoa denilince akla onun uzun saçları ve bir o kadar uzun sakalları gelmesi çok normal. Fakat suyun altında daha rahat edeceğini düşünerek, Aquaman'in sakallarına da bir el atmak iyi olacak sanki.

7. Harry Potter - Albus Dumbledore (Michael Gambon)

Anlaşılan Harry Potter serisinden daha çok saç sakal tıraşı yapacağımız karakter var. Sevgili Dumbeldore, sakallarından şöyle bir alsak bize büyü yapmazsın değil mi?

8. Kayıp Şehir Z - Onbaşı Henry Costin (Robert Pattinson)

Hayır Onbaşı hayır, o sakallar sana ait değil bizce. Tıraş sonrası senin de sevineceğini biliyoruz. Kayıp Şehir Z, sakallardan arınmış mis gibi bir yüz görmeye hazır olsun!

9. Yeni Hayat - Chuck Noland (Tom Hanks)

Issız bir adada kim kalsa Cast Away filmindeki Chuck Noland gibi olur, bundan daha doğal bir şey yok. Fakat hazır bizim elimizde mükemmel bir fırsat varken Chuck'ı bu dertten kurtarmak ve o eski güzel günlerine döndürmek istiyoruz.

10. Django - Calvin J. Candie (Leonardo DiCaprio)

Django filminde Calvin J. Candie olarak karşımıza çıkan Leonardo Di Caprio'nun ne kadar bebeksi bir yüzü olduğunu hepimiz biliyoruz değil mi? Bizce o bebek yüze harika bir tıraşla yeniden kavuşması şart gibi bir şey.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Deli ve Dahi - James Murray ( Mel Gibson)

Deli ve Dahi'nin James Murray'ı, acilen tıraş koltuğuna bekleniyorsunuz! Onu tıraş etmeyi düşünmek bile insana kendini mutlu hissettiriyor.

12. Benim Dünyam - Mahir Hoca (Uğur Yücel)

Mahir Hoca, hastane odasındayken tıraşını epey bir ertelemiş görünüyor. Her halini bayılarak izlediğimiz Uğur Yücel için kolları sıvıyor ve tıraşa geçiyoruz.

13. 9 Kere Leyla - Adem (Haluk Bilginer)

Dünya çapındaki gururumuz Haluk Bilginer', Adem rolüyle biraz tıraşsız bulduk ama önemli değil. Biz bugünler için varız!

14. Yüzüklerin Efendisi - Gandalf

İşte dünya üzerinde herkesin tıraş etmek istediği en büyük isim: Gandalf! Onun o uzun sakalların tıraş etmek ne kadar sürer bilmiyoruz ama kendimizi de tutacak değiliz. Bu arada Yüzüklerin Efendisi serisinde Gandalf'ı dört farklı oyuncunun canlandırdığı biliyor muydunuz?

Yeni Mach3 Turbo’nun 3 Yönlü Hareket Teknolojisi ile #TıraşaYönVer

Yeni Mach3 Turbo’nun 3 Yönlü Hareket Teknolojisi ile #TıraşaYönVer

Gillette ve diğer erkek bakım ürünleri BanaBak Uygulamasında! Hemen tıkla!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
14
4
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KEDİ

Bonus:HALİT ERGENÇ shjshj

Minister of Magic

Haajhahs benim de başlığa tıklayınca direk aklıma o geldi. Ama geç kaldık onun için.