Görüş Bildir
Haberler
TikTok Yayını Tepki Çekmişti! Şehitlere Hakaret Ettiği Öne Sürülen Kadın Gözaltına Alındı

TikTok Yayını Tepki Çekmişti! Şehitlere Hakaret Ettiği Öne Sürülen Kadın Gözaltına Alındı

Samsun'da sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın yaparken Tatvan şehitlerine hakaret ettiği iddia edilen genç kadın gözaltına alındı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Samsun'un Atakum ilçesinde 24 yaşındaki Yonca B. adlı kadın sosyal medya hesabı TikTok üzerinden canlı yayın yaparken 'Tatvan şehitlerine hakaret ettiği' iddia edildi. 

Sosyal medyada tepkilere neden olan yayın üzerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. 

Siber polisi Yonca B.'yi Atakum ilçesinde yakalayarak Samsun Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.

Güvenlik Şube Müdürlüğü'ndeki sorgusu tamamlanan Yonca B., Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. 🎥

Canlı yayında neler demişti?🎥

Yonca B. yayın sırasında, 'S….. git. A… k..duğum oğlu. Çok da s.k.mdeydi bu saatten sonra şehit, mehit. Biz de üzüldük, biz de ağladık ama hayat devam ediyor. Ömür bir günlük dünya, belki ben yarın öleceğim. Ben eğlenmek zorundayım. Başımız sağ olsun, çok üzüldük, ağladık yeter yani a… s..tuğumun oğlu. Madem şehit var TikTok izlemeye girmeyeceksin. Şerefsiz, bulurum seni.” dedi.

"Ben Türk babanın kızıyım" 🎥

İçeriğin Devamı Aşağıda

Görüntülerin yayılmasının ardından yeniden bir açıklama yapan Yonca B., “Üzerime atılan bu iftirayı kabul etmiyorum. Beni gerçekten çok üzdü. Ben orada şehitlere asla küfretmiyorum. Ben Türk babanın, Türk kızıyım. Ben bayrağıma, milletime, şehitlerimize kanımı verecek kadar çok saygı duyuyorum. Böyle bir karalama yaptığınız için ben çok üzgünüm. Yanlış anlaşıldığım için çok üzgünüm, asla korkumdan değil.” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada gündem olan ve büyük tepki gören Yonca B.'nin, olayın ardından profil fotoğrafını Türk Bayrağı olarak değiştirdiği de görüldü.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
123
52
12
3
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bahar Akpulat

Ne kadar çirkin ve yakışmaz bir üslubun var. Senin gibiler hak etmiyor uğrunda şehit olunmayı.

beyaz duman

Ah o bayrağın dili olsa da konuşsa senin kanına ihtiyaç duyup tenezzül eder mi acaba.

Ali Karaman

Hapis gözaltı falan hikaye. sal bakıyım bir sınıra karlı havada bir gece nöbet tutsun. Bir daha bir şey derse şerefsizim.