Görüş Bildir
Haberler
THY ve Pegasus Uçak İptalleri: Kar Yağışı Sebebiyle İptal Edilen Uçuş Sorgulama Ekranı…

THY ve Pegasus Uçak İptalleri: Kar Yağışı Sebebiyle İptal Edilen Uçuş Sorgulama Ekranı…

İstanbul’da kar yağışının bu gece saatlerinden itibaren etkili olması bekleniyor. Valilikten yapılan açıklamada, hafta sonu da dahil kar yağışının etkili olacağı duyuruldu. Kar fırtınasının da olması beklenirken Türk Hava Yolları ve Pegasus, birçok yurt içi seferinin iptal olduğunu açıkladı. Peki, hangi uçuşlar iptal oldu? İşte İstanbul Havaalanı ve Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan iptal edilen uçuşlar listesi…

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul için beklenen kar yağışı sebebiyle birçok uçak seferi yapılamayacak. THY ve Pegasus, şimdiden iptal olan seferlerini duyurdu. Geçtiğimiz aylarda İstanbul’da yaşanan kar yağışı sebebiyle özellikle İstanbul Havaalanı’nda vatandaşlar mahsur kalmıştı. İşte beklenen büyük İstanbul kar yağışı sebebiyle iptal olan seferler…

THY’den İptal Olan Seferler İçin Açıklama

THY’den İptal Olan Seferler İçin Açıklama

Türk Hava Yollar, resmi internet sitesi üzerinden 10 Mart tarihli uçuşların iptal edildiği duyuruldu. THY açıklamasında

'Değerli yolcularımız,

İstanbul’da yaşanması beklenen hava muhalefeti nedeniyle, 10 Mart 2022 tarihli İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlarımızda iptaller yaşanmaktadır. Uçuşlarınız ile ilgili güncel bilgiye uçuş sorgulama ekranlarımız üzerinden; uçuş numaranızı veya parkurunuzu girerek ulaşabilir, iade, değişiklik veya açığa alma gibi haklarınızı yine aynı sayfadan öğrenebilirsiniz.

Seferi iptal olan yolcularımız uçuş saatine kadar web sitemiz, mobil uygulamamız, çağrı merkezimiz ve biletin düzenlendiği acente üzerinden değişiklik veya iade işlemlerini tamamlayabilirler.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.' ifadelerine yer verdi.

THY İptal Olan Seferler Listesi Sorgula

Pegasus’tan İptal Edilen Uçuşlar Listesi

Pegasus’tan İptal Edilen Uçuşlar Listesi

Uçuşların iptaline ilişkin bir açıklama da Pegasus'tan geldi.

Pegasus, resmi internet sitesi üzerinden 

'Değerli misafirlerimiz,

Sabiha Gökçen Havalimanı Meteorolojik Acil Durum Komitesi kararıyla, beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle aşağıdaki uçuşlarımız iptal edilmiştir.

Ücretsiz bilet değişikliği veya iptali yapmak isterseniz; https://www.flypgs.com/bilet-islemleri ve mobil uygulamamız aracılığıyla ya da çağrı merkezimiz üzerinden ücretsiz olarak yapabilirsiniz.' açıklamasını yayınladı.

Pegasus İptal Edilen Seferler Listesi Sorgula

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın