Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'a Kar Fırtınası Geliyor: Aybar Kar Fırtınası Nedir? İstanbul'da Kar Yağışı Ne Zaman Başlayacak?

İstanbul'a Kar Fırtınası Geliyor: Aybar Kar Fırtınası Nedir? İstanbul'da Kar Yağışı Ne Zaman Başlayacak?

CansinA
09.03.2022 - 11:17

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve uzmanlar bir süredir İstanbul halkını, Sibirya'dan gelen kar fırtınasına dair uyarıyor. Son yılların en şiddetli kar yağışıyla karşı karşıya olduğumuzu söyleyen uzmanların açıklamalarının ardından Aybar kar fırtınası hakkındaki araştırmalar da artışa geçti. İstanbul Valiliğinin önlemler almasına sebep olan bu kar fırtınası ne zaman başlayacak, ne kadar etkili olacak? Peki, Aybar kar fırtınası nedir? Aybar kar fırtınası ne zaman başlayacak? Sadece İstanbul'da mı etkili olacak? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü  ve uzmanların yaptığı uyarılara göre, Aybar ismi verilen kar fırtınası başta İstanbul olmak üzere birkaç ili etkisi altına alacak. Uyarıların yoğunlaşması ve gerek haberlerde gerekse sosyal medya üzerinde fırtınanın sıkça anılmasıyla birlikte, vatandaş da konu hakkında araştırmalara başladı. Peki Aybar kar fırtınası nedir? Kar fırtınası ne zaman başlayacak?

Aybar Kar Fırtınası Nedir?

Aybar Kar Fırtınası Nedir?

Sibirya kökenli olan Aybar kar fırtınası, Türkiye'ye doğru ilerlemesi nedeniyle gündeme oturdu. Geniş bir alanda etkili olması beklenmesi nedeniyle kar fırtınasına, heybetli, görkemli anlamına gelen Aybar ismi verildi.

İstanbul'da Ne Zaman Kar Yağacak?

İstanbul'da Ne Zaman Kar Yağacak?

İstanbul'da kar yağışının çarşamba (09 Mart) gününden itibaren etkisini artırması bekleniyor. Türkiye'nin 10-14 Mart 2022'de Aybar kar fırtınasının etkisine gireceği uzmanlar tarafından öngörülüyor. Sibirya'da etkili olan ve Türkiye'ye doğru geldiği gözlemlenen fırtına hakkında uzmanlar uyarılarda bulundu. Aybar kar fırtınası perşembe ve cuma günleri başta İstanbul olmak üzere birçok ilde kendini gösterecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın