Görüş Bildir
Haberler
THY Uçuşları İptal! Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 31 Uçuş İptal Edildi!

THY Uçuşları İptal! Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 31 Uçuş İptal Edildi!

Soğuyan havalarla birlikte gelen yoğun kar yağışı tüm ülkede etkisini göstermeye başladı. Sık sık zorlu hava koşullarına karşı Meteoroloji'den uyarılar geliyor. Birçok şehir de olduğu gibi İstanbul'da da kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Meteoroloji'nin açıklamalarına göre; İstanbul'da öğle saatlerinde duran kar, akşam saatlerinde yeniden ve çok kuvvetli olarak geliyor. İstanbul'da kar yağışı Çarşamba gününe kadar etkisini artırarak süreceği tahmin ediliyor. Hal böyle olunca uçak seferleri de iptal edilmeye başlandı. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kar yağışları ve buzlanma hakkında Meteoroloji'den anlık uyarılar ve açıklamalar gelmeye devam ediyor. Karın etkili olmaya başladığı İstanbul'da uçuşlar iptal ediliyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 31 Uçuş İptal Edildi!

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 31 Uçuş İptal Edildi!

Türk Hava Yolları (THY), olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkış ve varışlı olmak üzere 31 seferi iptal etti.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'Olumsuz hava koşullarında tüm ekiplerimiz ile seyahat güvenliğiniz için çalışıyoruz. 23 Ocak tarihli, Sabiha Gökçen Havalimanı kalkışlı ve varışlı toplam 31 seferimiz tedbir amaçlı iptal edilmiştir' ifadelerini kullandı.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın