Görüş Bildir
Haberler
The Sinister Six, Venom, Iron Fist.. Marvel'ın yeni filmleri yolda..

The Sinister Six, Venom, Iron Fist.. Marvel'ın yeni filmleri yolda..

Engin Karakullukçu
11.09.2014 - 17:31 Son Güncelleme: 11.09.2014 - 19:40

Spider Man'in ezeli düşmanları kendi filmleriyle görücüye çıkıyor: THE SINISTER SIX (2016)

Amazing Spider Man ve Amazing Spider Man 2 filmleriyle başarı sağlayan Sony, serinin devam niteliğinde olan Amazing Spider Man 3'ün çıkış tarihini 2018 yılına erteledi. Başta sebebi bilinmeyen bu karar tepkilere neden olsada, işin aslı ortaya çıktı. Amazing Spider Man 2 filminde oluşumunun sinyallerini veren Sinister Six(Belalı Altılı) kendi filmine kavuşuyor.

Peki kimdir, nedir bu Sinister Six? Spider Man'in serilerinden biri olan Amazing Spider Man, çizgi roman tarihi boyunca hep uğraşmıştır bu Sinister Six ile. Örümcek Adam'ın baş düşmanlarının bir araya gelmesiyle oluşan Sinister Six, bir süper kötüler grubu. Üyelerine gelecek olursak; Amazing Spider Man 2 filminde Harry Osborne'un dönüştüğü Green Goblin grubun ele başı. Bunun yanında filmde Vulture ve Doctor Octopus'a ait ekipmanlar da belirmişti. Onlar da bu grubun üyeleri olacak. Filmin son sahnesinde çıkan Rhino da eklenince sayı 4'e çıkıyor. Kalan 2 süper kötü henüz belli değil. Ancak adaylar şu şekilde; Sandman - Shocker - Mysterio - Kraven the Hunter - Chameleon - Carnage - Venom ve ikinci filmde ölmesine rağmen geri gelmesi muhtemel Electro.

İçeriğin Devamı Aşağıda

VENOM (201?)

Filmin çıkış tarihi henüz belli değil. Ancak bu filme olan merakı azaltmıyor. Malum Spider Man'in en büyük ve en güçlü düşmanı Venom.  

Filmin konusu hakkında henüz bilinen birşey olmazken, yönetmen Alex Kurtzman'ın film hakkında söyledikleri şu şekilde; '' Venom, yapmayı düşündüğünüz ama Spider Man ile yapamadığınız herşey için en uygun karakter. Çok daha fazla karanlık, esrarengiz ve hırçın.''

ULTIMATE SPIDER MAN TEAM OLUŞUYOR MU?

Spider Man'in ezeli düşmanlarının bu denli fazla olması ''Örümcek Adam'a kim yardım edecek?'' sorusunu akıllara getiriyor. Yapımı kesinleşen Iron Fist filmi, Örümcek Adam hayranlarını heyecanlandırdı. Sebebi ise, Örümcek Adam'ın orjinal çizgi roman serisinde, Sinister Six'e ve Örümcek Adam'ın diğer düşmanlarına karşı Luke Cage, Iron Fist, Nova ve White Tiger bir olup Örümcek Adam'a yardım ediyorlar. (Hatta her biri SHIELD ajanı olarak Örümcek Adam liderliğinde bir grup oluşturuyorlar). 

Iron Fist filminin kesinleşmesi, Luke Cage filminin de yapım aşamasında olduğu söylentilerinin artması bu ihtimali güçlendiriyor. Amazing Spider Man 3 yada Amazing Spider Man 4 filminde bu kahramanları görmemiz mümkün.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın