Görüş Bildir
Haberler
The Sims'de Nasıl Öleceğini Tahmin Ediyoruz!

etiket The Sims'de Nasıl Öleceğini Tahmin Ediyoruz!

Nsycl
30.12.2016 - 20:50

Bazılarımızın hala oynadığı, bazılarımızın ise güzel anılar bıraktığı 'Maxis' çıkışlı oyunumuz  'The Sims' nasıl öleceğini tahmin ediyoruz! *Havuzun merdivenlerini siler*

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

1.

2.

2.

3.

3.

4.

4.

5.

5.
İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

6.

7.

7.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Woohoo" 'dan öldün!

"Woohoo" 'dan öldün!

Olacak iş değil! Tam işi pişirirken kalp krizinden gittin! Sims dünyasında güzel ve tatlı hayatını böyle bitirmek olmamalıydı. Daha bir parça alıp bırakacağın dolu yemek vardı. Olsun!

Yanarak öldün!

Yanarak öldün!

Tek istediğin şey makarna yapmaktı! Şimdi olanlara bak. Belki paran yoktu ya da 'Amaaan' dedin ve yangın alarmı koymadın. Sonuçlarına katlanmaktan başka bir çaren yok. Huzur içinde uyu, sevgili sim.

Açlıktan öldün!

Açlıktan öldün!

Oyundaki ölümlerin en kötüsü belki de. Telefonla sipariş verecek kadar da mı paran yok be arkadaş! Belki de oyunu açık unutup bir şeylere daldın ve sonun geldi bilmiyoruz. Ama arkanda bıraktıklarına sabır dileriz sayın sim!

Boğularak öldün!

Boğularak öldün!

Bu yöntemi birinin öldürmek istediğinde kullandığını biliyoruz, bize hiç duymamışsın gibi davranma sakın. Merdivenleri silmek hepimiz için çocuk oyuncağı! Belki birine kastın vardı belki de gözünden kaçtı bilmiyoruz ama sevgili simin boğularak öldü, bunu biliyor ve üzülüyoruz.

Fazla tepki vermekten öldün!

Fazla tepki vermekten öldün!

Eve geldiğinde partnerinin yan komşuyla 'Woohoo' yaptığını görmek hiç bir Sim için kolay bir durum değil kesinlikle! Sen ona güvenmiştin oysa ki! Kötü ve gurur kırıcı bir ölüm! Kalp krizinden ölmekten çok son gördüklerin seni derinden yaralamış olmalı. Sims dünyasında olabiliyor ne yaparsın!

Gülmekten öldün!

Gülmekten öldün!

Komşun Brenda'nın yaptığı üst üste şakalardan öyle bir gülme krizine girdin ki, sonun kaçınılmaz oldu! Biz de istemezdik böyle olmasını Sayın Sim... Fakat yine de gülmekten ölmek, yanarak ölmekten iyidir değil mi? (Evet öyle bir sonuç da vardı...)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
748
211
157
135
97
58
48
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

hepsi Don Lothario'nun yüzünden

Trambolin

Yillardir beklediği içerik nihayet gelmiş Bella hesabi :)süper valla

Pasif Kullanıcı

Woohoo dan ölmüşüm kdkdkdjdklslaksjs 😹

Hiyori

Az oynamadım, en sevdiğim havuzda öldürmekti :D