Görüş Bildir
Haberler
Kobe Bryant'ın Veda Maçında Bilet Fiyatları 40 Bin Dolara Yaklaştı

Kobe Bryant'ın Veda Maçında Bilet Fiyatları 40 Bin Dolara Yaklaştı

NBA'in ve Los Angeles Lakers'ın efsane ismi Kobe Bryant'ın 13 Nisan'da oynanacak olan veda maçı için bilet fiyatları el yakıyor. Öyle ki sahaya yakın bir yerde maçı izlemek isteyenler 10 binlerce doları gözden çıkartıyor. 700 dolardan başlayan biletlerin 40 bin doları bulduğu ifade ediliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kobe Bryant, Los Angeles Lakers’ın Utah Jazz'ı ağırlayacağı maçla hem yıllardır efsane haline geldiği takımına hem de basketbola veda edecek.

Lakers, tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçirse de Kobe’nin veda maçına büyük bir talep var. Bu talep bilet fiyatlarını da tavana fırlatmış durumda.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bilet fiyatları oyuncuları görmenin zor olduğu en üst katlarda bile el yakıyor. 700 dolardan başlayan fiyatlar sahaya yaklaşıldıkça artıyor. Öyle ki; sahaya en yakın biletlerin fiyatı 40 bin dolara yaklaştı.

Lakers’ın Kobe Bryant’ı özel bir geceyle emekliliğe uğurlaması bekleniyor. Bryant, tüm kariyerini geçirdiği Lakers formasıyla 5 NBA şampiyonluğu yaşamıştı. Bryant halen NBA tarihinin en skorer 3. oyuncusu unvanını da elinde tutuyor.

Eğer yeteri kadar paranız yoksa efsaneyi son kez anca bu şekilde görebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
5
3
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın