Görüş Bildir
Haberler
The Legend of Zelda Dizi Oluyor

The Legend of Zelda Dizi Oluyor

Ulaş
07.02.2015 - 11:35
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Gün geçmiyor ki farklı kulvarlarda oldukça beğenilen serilerin dizisi ekranlara yansıtılmasın. Bu konu hakkında bu kadar çok isyankar olmamızın nedeni ise; sizlerin de tahmin edeceği üzere bu işin suyunun çıkmış olması. Artık sürekli önemli oyun karakterlerini, serilerini farklı kulvarlarda görür olduk. Ki yapılan duyurular ve sızıntılarda bunu görmeye devam edeceğimizin göstergesi.

Bugün itibariyle ortaya atılan bir iddia da bu durumdan biri. The Wall Street Journal’ın haberine göre efsanevi oyun serisi The Legend of Zelda’nın Netflix tarafından bir “live-action” dizisi için kolları sıvadığı yönünde. Bu duruma üzülsek mi sevinsek mi karar veremedik işin açıkcası. Sanırım buna dizi yayımlandıktan sonra karar verebileceğiz. Şimdilik elimizden gelen tek şey Netflix tarafından hazırlanacak olan The Legend of Zelda dizisinin iyi hazırlanacağını ümit etmek.

Netflix ve Nintendo dizi hakkında açıklama yapmaktan çekiniyor, fakat bu çekingenliklerini birkaç güne bozacaklarını düşünüyoruz. Konu hakkında daha fazla bilgi geldikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Kaynak: http://superkarga.com/legend-zeldanin...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
0
0
0
0
0
0