Görüş Bildir
Haberler
The Last of Us Part II Remastered Hakkındaki Tüm Detaylar

The Last of Us Part II Remastered Hakkındaki Tüm Detaylar

2020'de çıkan The Last of Us Part II, yenilenmiş grafikleri ve birçok yeni eklenti ile geri geliyor. Geçtiğimiz haftalarda duyurulan Remastered, 2024 Ocak ayında oyuncularla buluşacak. Birçok yeni oyun modu ve grafik güncellemeleri ile piyasaya sürülecek yapım, sadece PlayStation 5 için çıkacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni nesil grafikler ve performans.

Yeni nesil grafikler ve performans.

Her Remastered'da olduğu gibi grafiklerin elden geçirilmesi ve yenilenmesi kaçınılmaz bir durum. PlayStation 5 için çıkacak Remastered sürümünde grafiklerin yanı sıra performans geliştirmeleri de bulunacak. VRR destekleyen televizyonlar için FPS kilidini kaldıran ayar seçeneği eklenecek. Bunun yanı sıra Native 4K desteği de mevcut olacak. Dualsense ile birlikte gelen Adaptive Triggers ve Haptive Feedback de Remastered sürümünde kullanılacak teknolojiler.

Yeni oyun modları, Remastered ile birlikte geliyor.

Yeni oyun modları, Remastered ile birlikte geliyor.

Remastered ile birlikte 4 adet yeni oynanabilir mod bizlerle buluşacak. Bunun yanında karakter özelleştirmeleri, silah özelleştirmeleri ve yönetmen kayıtları gibi eklentiler de mevcut olacak. Oynanabilir yeni 4 mod ise şu şekilde:

- No Return Mode

Roguelike bir deneyim sunmaya odaklanan bu modda, seçtiğimiz karakter ile haritalarda enfekte olmuş insanlarla savaşıyoruz. Tabii sadece enfektelerle değil, normal insanlarla da savaştığımız bölümler olacak. Bu bölümlerin her birinin kendine has özellikleri ve challengeları olacak.

- Speedrun Mode

Speedrun yapanlar için eklenen bu modda, oyun içine entegre edilmiş bir sistem olacak. Bu sistem aracılığı ile istatistiklerinize bakabilecek, diğer oyuncularla karşılaştırabilecek ve ödüller kazanabileceksiniz.

- Kayıp Seviyeler

Geliştirme aşamasında oyundan çıkartılan üç bölüm, Remastered ile birlikte oyuna eklenecek. Bu bölümler, erken geliştirme aşamadındaki halleri ile sunulacak. 

- Serbest Gitar Modu

Ana hikâyede bulunan fakat çok büyük bir yer kaplamayan gitar sekansları, genişletilmiş olarak geri dönüyor. Seçtiğimiz karakter ile birlikte serbest bir şekilde gitar çalabileceğiz.

Karakter özelleştirmeleri ve geliştirici belgeseli.

Karakter özelleştirmeleri ve geliştirici belgeseli.

Bir diğer yeni gelen özellik ise kıyafet ve silah özelleştirmeleri. Remastered sürümü ile birlikte oyundaki karakterimizin giydiği kıyafetleri değiştirebileceğiz. Bunun yanında silahlar için de özel kişiselleştirme seçenekleri sunulacak. Kaç farklı kıyafet ve silah özelleştirmesi olduğu ise henüz netlik kazanmış değil. Bunlara ek olarak oyunun geliştirme aşamasında kaydedilmiş bir belgesel de Remastered ile birlikte gelecek.

The Last of Us Part II Remastered, 19 Ocak'da Çıkacak.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Karakter özelleştirmede diriltmede olsun amk. Joel'u getiririz. Üç tane yellozla başbaşa kalıyoruz tüm hikayede.