Görüş Bildir
Haberler
TV
The Batman Konusu Nedir? The Batman Oyunları Kimler? The Batman Vizyona Girdi mi?

The Batman Konusu Nedir? The Batman Oyunları Kimler? The Batman Vizyona Girdi mi?

Milyonlarca hayrana sahip olan süper kahramanlardan biri de şüphesiz ki Batman... Tüm dünyada oldukça sevilen serilerden biri olan Batman'a bir yenisi daha ekleniyor. 2022 yılının en çok beklenen filmlerinden olan The Batman, vizyona girmek için gün sayıyor. Başta Batman hayranları olmak üzere binlerce insan The Batman hakkında aramalar yapıyor. Konusu ile tüm beğenileri toplayan film, oyuncu kadrosuyla da herkesi kendine hayran bırakmaya hazırlanıyor. Çizgi roman dünyasının en ikonik karakterlerinden olan Batman'ın filmi sinemaseverlerin gündeminden düşmüyor. Matt Reeves‘in yazıp yönettiği The Batman, 2012 yapımı The Dark Knight Rises’tan beri çıkan ilk solo Batman filmi olma özelliği taşıyor. Peki The Batman Ne Zaman Vizyona Girecek? The Batman Konusu Nedir? The Batman Oyunları Kimler?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Batman'in nefes kesen hikayesinin anlatıldığı macera dolu fantastik film olan The Batman, tanıtımının yayınlanmasının sinemaseverleri oldukça heyecanlandırdı. En çok hayrana sahip olan DC Comics karakteri Batman'in filminin vizyon tarihi için gün sayılıyor.  Filmin çıkacağının öğrenildiği ilk zamanalarda Matt Reeves'ın yöneteceği filmde  Ben Affleck’in Batman rolüne geri döneceği düşünülmüştü. Fakat Matt Reeves, Robert Pattinson ile anlaştığını duyurdu. Peki The Batman Ne Zaman Vizyona Girecek? The Batman Konusu Nedir? The Batman Oyunları Kimler?

The Batman Ne Zaman Vizyona Girecek?

The Batman Ne Zaman Vizyona Girecek?

Pandemi nedeniyle gösterim tarihi Haziran 2021'den başlayarak iki kez ertelenen The Batman filmi için geri sayım tamamlanmak üzere.

Dünya çapında Warner Bros. Pictures tarafından dağıtılacak film 2 Mart 2022’den itibaren gösterime girecek.

Türkiye'de ise 4 Mart Cuma günü sinemalarda olacak.

The Batman Konusu Nedir?

The Batman Konusu Nedir?

Matt Reeves'ın yönettiği Amerikan süper kahraman filmi The Batman filminin konusu şu şekilde:

'The Batman, suçluların kalplerine korku salan Batman'in Riddler isimli bir seri katille mücadelesini konu ediyor. Batman olarak iki yıl sokaklarda dolaşmak ve suçlulara korku salmak Bruce Wayne'i Gotham City'nin karanlığının kalbine sürükledi. Gizemli bir seri katil Riddler, şehrin seçkinlerini hedef alıp bir dizi sadist ve hain saldırı gerçekleştirdiğinde Batman, Riddler'in izini sürmeye başlar. İpuçlarınını peşinden giden Batman'in yolu bu süreçte Catwoman olarak bilinen Selina Kyle, Penguen olarak da bilinen Oswald Cobblepot ve Carmine Falcone gibi karakterlerle kesişir. Batman kurduğu yeni ilişkilerin de yardımıyla suçluların maskesini düşürmek ve Gotham Şehri’ni eski huzuruna kavuşturmak için zorlu bir mücadeleye girişir.'

The Batman Oyunları Kimler?

The Batman Oyunları Kimler?
  • Robert Pattinson (Batman),

  • Andy Serkis (Alfred Pennyworth),

  • Colin Farrell (The Penguin),

  • Paul Dano (The Riddler),

  • Jeffrey Wright (Jim Gordon)

  • John Turturro (Carmine Falcone)

  • Zoë Kravitz (Catwoman).

Robert Pattinson Anlattı...

Robert Pattinson Anlattı...

The Batman filminin çekimleri bittikten sonra ünlü İngiliz oyuncu Robert Pattinson, basına verdiği bir röportaj sırasında şunları söyledi:

''Normalde, diğer tüm filmlerde Bruce gider, antrenmanını yapar, daha sonra kendine inanarak Gotham’a döner ve burada bir şeyleri değiştireceğini düşünür. Ama bu seride yaptıkları, işe yaramıyor. Mesela iki yıl oldu ve Bruce Batman olmaya başladığından beri suç daha da kötüleşti. Gotham halkı onun her şeyin ne kadar kötü olduğunun bir başka belirtisi olduğunu düşünüyor.

Filmin kabaca bir kesimini kendi başıma izledim. İlk çekim, diğer Batman filmlerinden o kadar sarsıcı bir şekilde farklı ki tamamen farklı bir tempoda ilerliyor. Matt ile ilk görüşmemde, The Conversation gibi bir 70’lerin kara dedektif hikayesi yapmak istiyorum diyordu.''

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

''Batman’in Dünyanın En Büyük Dedektifi Olduğunu Bile Bilmiyordum.''

''Batman’in Dünyanın En Büyük Dedektifi Olduğunu Bile Bilmiyordum.''

''Bunun bir tür ruh hali panosu ya da başka bir görünüş anlamına geldiğini bilseydim, ilk çekimden itibaren bu aslında bir dedektif hikayesi diyebilirdim. Şimdi kendimi aptal gibi hissediyorum çünkü Batman’in dünyanın en büyük dedektifi olduğunu bile bilmiyordum. Bunu daha önce hiç duymamıştım.

Diğer tüm hikayeler, Bruce’un Batman olmasının nedeninin ailesinin ölümü olduğunu söylüyor. Ben bunu rasyonelleştirmeye çalışmak yerine gerçek olduğunu düşündüğüm şekilde yıkmaya çalışıyordum. Bu gerçek, Batman kişiliğinde doruğa ulaşan karmaşık yapıyı yıllarca tekrarlayarak yarattı. Ama yaptığı sağlıklı bir şey değil. Neredeyse bir uyuşturucu bağımlılığı gibi.''

''Hüzünlü Bir Film...''

''Hüzünlü Bir Film...''

''Hüzünlü bir film. Sadece şehirde değil, kendi içinde de bir tür umut unsuru bulmaya çalışmasıyla ilgili. Normalde Bruce kendi yeteneğini değil, şehrin değişme kabiliyetini sorgular. Demek istediğim, bu çok çılgınca bir şey. Yaşayabilmesinin tek yolu yarasa gibi giyinmek.''

The Batman Fragmanı

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın