Görüş Bildir
Haberler
Thanos Bunların Yanında Melek Kalır! İşte Yenilmezler'i Yerden Yere Vuracak Marvel Dünyasının En Güçlü Kötü Karakterleri!

Thanos Bunların Yanında Melek Kalır! İşte Yenilmezler'i Yerden Yere Vuracak Marvel Dünyasının En Güçlü Kötü Karakterleri!

Don't mind me
16.04.2019 - 14:53 Son Güncelleme: 17.04.2019 - 17:59

Hayranları tarafından heyecanla beklenen Avengers: Endgame'in gösterime girmesine artık sayılı günler kaldı. Bekleyiş sürerken senaryoya eklenecek yeni karakterler de merak konusu, özellikle de kötü karakterler! Bu konuda çeşitli dedikodular var, kimilerine göre Thanos'un yanında Marvel evreninden bir başka kötü karakter de eklenecek. Biz de 'Yenilmezler'i zorlayacak, yerden yere çarpacak Marvel evreninin en güçlü ve en kötü karakterlerini sizler için derledik! Keyifli okumalar.

Kaynak

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galactus

Galactus

İlk kez 1966 yılında Fantastik Dörtlü'nün 48. sayısında karşımıza çıkan Galactus yaratıcıları Stan Lee ve Jack Kirby tarafından standart bir kötüden bambaşka bir prototipe sahip olması amacıyla yaratıldı. Enerji için gezegenleri sömürerek inanılmaz güçlere ulaşan Galactus, bakalım filmde karşımıza çıkacak mı?

Mephisto

Mephisto

1968'de yaratıldığından beri Marvel evreninde sıkça karşımıza çıkan ve pek çok kahramanla kapışmış kötü karakterlerden biri Mephisto. Şeytani karakteri ve saf kötü yapısı ile evrenin en cani karakterlerinden birisi!

Dormammu

Dormammu

Doctor Stange'in 'en korkunç düşmanı' olarak betimlenen, evrenin kendisi olduğu ve kimsenin karşısında duramayacağı söylenen Dormammu, en güçlü haline Karanlık Boyut'ta ulaşıyor. Yenilmezler'in onun kapıştığını görmek eğlenceli olurdu!

Cyttorak

Cyttorak

Devasa bir sihir gücüyle var olan Cyttorak, kendisine tapacak bir elf ırkı yaratacak kadar güçlü! Bir başka sevilen karakter Juggernaut'a güçlerini veren kişi olarak geçiyor. Bakalım acaba gizli kötümüz o mu?

Abraxas

Abraxas

Adı yıkımla özdeşleşmiş Abraxas, sınırsız güce sahip karakterlerden biri, Marvel evreninde sadece Living Tribunal ve One Above All'un onu rahatça yenebileceği biliniyor. İnsan aklının sınırlarını zorlayan güçleri var. Ancak bu denli güçlü bir kötü bizim Yenilmezler ekibine hiçbir şans bırakmayabilir. Bakalım Abraxas ile ne zaman tanışacağız!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Annihilus

Annihilus

Sıkı Marvel takipçileri aslında Annihilus'u yakından tanıyacaktır, karakterimiz yakın zamanda pek çok yapımda yer aldı. Kozmik enerji ve maddenin moleküler yapısını kontrol edebilen Annihilus'un evrenleri yok edebilecek güçlere sahip olduğunu da söyleyelim.

Lord Chaos

Lord Chaos

Marvel dünyasının en kötülerinden Lord Chaos, Düzen Ustası ile birlikte Living Tribunal'ı bile öldürmeyi başarmış güçlü bir karakter.

Eternity

Eternity

Marvel çizgi romanlarını seven ve takip eden biriyseniz Eternity'yi tanıyorsunuzdur. Kendisi soyut bir varlık, zamanın geçişi Eternity'yi etkilemiyor ve ölümsüz. Sonsuzluk Eldiveni giyen Thanos ile eşit güce sahip olarak görülüyor. Avangers: Endgame'de karşımıza çıkar mı? Bilinmez!

Onslaught

Onslaught

Onslaught zamanında tüm X-Men, Fantastik Dörtlü ve Avengers kadrosu ile kapışmış bir kötü. Yetenekleri de saymakla bitmiyor, kendi boyutunu büyütüp küçültebiliyor, telepati, telekinezi ve hatta gerçekliğin kendisini etkiliyor. Avengers ekibi ile karşılaşması durumunda aksiyon dolu bir film bizi bekliyor olabilir!

Beyonder

Beyonder

Beyonder, Marvel dünyasının kahramanlarını ve kötülerini kaçırıp Battleworld ismi verilen bir gezegende savaştıran bir karakter. Marvel evreninin en güçlü karakteri olması için tasarlanmış Beyonder, boyutların ve gerçekliğin ötesinde. Bu kadar güce sahip bir karakter olarak zaman zaman verdiği 'duygusal' açıklar ise onun zayıf yanı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Molecule Man

Molecule Man

Marvel dünyasının eski kötülerinden Molecule Man ilk kez Fantastik Dörtlü'nün karşısına çıktı. Portallar açabilen, güç kalkanları oluşturan ve ismiyle müstesna, molekülleri kontrol edebilen Molecule Man Marvel'in yeni yapımlarında karşımıza çıkabilir.

Living Tribunal

Living Tribunal

Marvel evreninin güç sıralamasında tepede yer alsa da Living Tribunal kimi zaman gücünü kullanma konusunda sıkıntılar yaşıyor.

Amatsu-Mikaboshi

Amatsu-Mikaboshi

Kaosun kralı, Hercules ve Thor'un baş düşmanı olarak bilinen Amatsu-Mikaboshi, azılı ve yırtıcı bir savaşçı. 2006'da yayınlanan Thor: Blood Oath çizgi romanında tanıştığımız yaratık karşısında neredeyse kimsenin şansı yok!

Kronos

Kronos

Kronos'un en büyük özelliği, insanüstü bir zekaya sahip olması, süper güçlere sahip olmadan önce de başarılı bir bilim adamıydı. Zaman ve madde kontrolü konusunda bir dahi, zamanın akışını, maddenin yapısını kontrol edebiliyor. Gücü ise sonsuzluk eldiveni takan Thanos ile aynı kategoride.

Korvac

Korvac

Galactus'un enerjini emen ve bu sebeple onun üst düzey yeteneklerine sahip olan Korvac, evrenin en güçlülerinden. Uzay ve zamanı manipüle edebiliyor, ışınlanabiliyor ve maddelere hükmedebiliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
90
30
14
11
9
8
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sertaç Bigün

tamam işte,konular hazır. Yeni avengers ekibi eskilerden yardım alarak yürür. Hazır Disney reyiz Fox u du almışken X-Men'dir fantastic four'dur vs derken onl... Devamını Gör

waltor

Beyonder zaten filmde görmek istediğim karakter üstüne kahramanları ve kötüleri alıp bir gezegende savaştırmaları çok sağlam tutar.Küçüklüğüm de spider-man'i... Devamını Gör

Andriy

Youtube da " SUPER-VILLAIN-BOWL! - TOON SANDWICH " adında bir video var. Orada da bunun gibi ama tüm filmleri birleştiren bi goy goy yapmışlar. Tavsiye..

thanos

hepsi bir olsa ne olur :)