Görüş Bildir
Haberler
TFF'den Veli Kavlak'a Teşekkür

TFF'den Veli Kavlak'a Teşekkür

Batuhan
24.12.2014 - 18:16

Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile Adana Demirspor arasında oynanan maçta rakip oyuncuya gösterilen kırmızı kartı iptal ettiren siyah beyazlı futbolcu Veli Kavlak'a teşekkür etti.

TFF'nin internet sitesinde yer alan mesajda, 'Bugün oynanan Beşiktaş-Adana Demirspor müsabakasının 21. dakikasında Beşiktaş kulübümüzün futbolcularından Veli Kavlak, müsabakanın hakemi Suat Arslanboğa tarafından Adana Demirspor futbolcusu Hakan Söyler'e gösterilen kırmızı kartı iptal ettirerek örnek bir davranışta bulunmuştur.

Türkiye Futbol Federasyonu olarak bu örnek hareketi ve müsabakanın hakemlerine yardımı nedeniyle Veli Kavlak'a teşekkür eder, Fair Play ruhuna uygun benzer davranışların futbol müsabakalarında artarak devam etmesini dileriz' ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç ise bu olay hakkında 'Veli çok şık bir hareket yaptı. Fair-play adına çok önemli bir davranıştı. Veli'yi tebrik ediyorum. Kaybetmekten nefret ediyorum. Gruptan çıkabilmek için kalan üç maçımızı kazanmak zorundayız. Yoğun bir maç trafiği içindeyiz. Allah'tan kaybı lig maçında yaşamadık. Tabii ki eksikliklerimiz var. Oyuncularımızın performansı yeterli değildi. Kazanmak için maksimum oynamadık. Adana Demirspor'a saygım var onlara karşı daha iyi oyun ortaya çıkarmalıydık' dedi.

Veli Kavlak da pozisyonda hakem kırmızı kartı çıkarınca şaşırdığını vurgulayarak, 'Sonra takım arkadaşlarım da geldi. Hepsini kutluyorum. Hakem de geldi bize sordu ve kararını değiştirdi' diye konuştu.

Siyah beyazlı futbolcu, Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman'ı kendisiyle ilgili güzel sözlerinin anımsatılması üzerine de, 'Ben de teşekkür ederim. Onu maçtan sonra da galibiyetlerinden dolayı tebrik ettim. Bugün mağlup olduk üzgünüz ama devam ediyoruz' diye konuştu.

Karaman ise 'Çıkan kırmızı karta şaşırmıştım. Sonra öğrendim ki Veli uyarmış. Veli benim severek takip ettiğim bir oyuncuydu. Kendisine yakışanı yapmış. Olması gereken de buydu zaten. Sporcu eğer belli bir kimlikle belli bir mesaj verecekse, bu tarz hareketlere çok ihtiyacımız var. Maçın sonucundan daha ziyade, Veli'yi kutluyorum. Çünkü bu maç onun hakkıdır' dedi.

Adana Demirspor, Beşiktaş'ı 2-1 yendi.

AA

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0