Görüş Bildir
Haberler
Testi Çöz, Ruhunun Hangi Gizemli Tarikata Üye Olduğunu Söyleyelim!

etiket Testi Çöz, Ruhunun Hangi Gizemli Tarikata Üye Olduğunu Söyleyelim!

Charmander
27.04.2019 - 20:11 Son Güncelleme: 16.01.2020 - 12:29

Sonuç hepimizi şaşırtabilir! Hadi başlayalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim.

2. Peki kaç yaşındasın?

3. Burcunu seç bakalım!

4. Hayalindeki üniversite hangisi?

5. Hiç değiştirme şansın olmasaydı hangi mesleği seçerdin?

5. Hiç değiştirme şansın olmasaydı hangi mesleği seçerdin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir hayvan olsaydın besin piramidinin neresinde olurdun?

6. Bir hayvan olsaydın besin piramidinin neresinde olurdun?

7. Sence bu tweet komik mi?

7. Sence bu tweet komik mi?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İlluminati Örgütü

İlluminati Örgütü

Senin için yapılması gereken en önemli şey, baskıyla ve dogmatizmle mücadele etmek. Sen baştan aşağıya pozitif bilimlere göre yaşıyor, aydınlanmaya katkı sunmaya çalışıyorsun. Bunun için en sık yaptığın şey okumak ve yazmak. Çünkü insanların ancak okuyarak kendilerini geliştireceklerine ve bağnazlığı yıkacağına inanıyorsun. Etrafın kendi alanlarında söz sahibi olan onlarca insanlar çevrili. Zengin de sayılırsın. Bilginin en büyük servet olduğunu düşünürsek de senden daha zengini yok. 

Fakat bu bilgiyi kullanmak için bazı sınırların çok dışına çıktın. İnsanları yönetmenin en kolay yolu olarak ülkeleri yönetmek olduğunu düşünüyorsun. Bu yüzden hedefini büyüttün, çevreni genişlettin. Bu durum seni hedef haline getirdi. Dikkatli olmalısın, yoksa günah keçisi sen olursun.

Masonluk

Masonluk

Senin için her şeyin başında birlik ve dayanışma geliyor. Önemli olan ne kadar zengin olduğun ya da ne kadar insan tanıdığın değil. İşini olması gerektiği gibi yaparsan ve dayanışmaya önem verirsen elbet başarılı olursun. 

Fakat bu 'kardeşlik', konuşuldukça önemsizleşiyor sana göre. O yüzden kardeşlerin bilmesi yeter. Bu nedenle sözden çok, sembollerle anlatıyorsun. Aleni değil, gizli gizli destekliyorsun. Bu konuda o kadar başarılısın ki, herkes seni tanıdığını zannediyor ama aslında hiç kimse tanımıyor.

Kuru Kafa ve Kemikler Tarikatı

Kuru Kafa ve Kemikler Tarikatı

Sen tam anlamıyla seçkin, zengin ve zekisin. 

Seçkinsin çünkü çok, ama çok az sayıdaki kişinin ilişki kurabildiği insanlarla çalışıyorsun. Farkında olmasan da onlarca elemeden geçtin, onlarca kriteri yerine getirdin. Kendini çok iyi gizledin ve sırları korumayı başardın. 

Zenginsin, çünkü cebindeki paranın hiçbir önemi yok. Seni istediğin her an, her yere taşıyabilecek bir çevreye sahipsin. Onlar o kadar güçlü ki, yapamayacakları hiçbir şey yok. Uzaylılar tarafından kaçırırlarsa, Amerikan başkanı dahil herkes mutlaka devreye girecektir.

Seni bu örgüte taşıyan en önemli şey zekan oldu. Bağlantıları bulman, insanları yönetmen ve devamlılığını sağlaman her şeyi gösteriyor.

Trilateral Komisyonu

Trilateral Komisyonu

Sakin ol ve bu mesajı yalnızken oku. Sana David Rockefeller'in aracılığıyla ulaştık. Başka türlü seni tanıyamayız çünkü tahmin ettiğinden daha gizli ve içine kapanıksın. Amacın, gittikçe kötüye gittiğine inandığın bir düzeni değiştirmek ve yeni bir dünya yaratmak. Bunun için de çok önemli kişilerle irtibat kuruyorsun. En yakın arkadaşların değiller belki, ama en büyük sırdaşların parayı kontrol eden kişiler ve devlet başkanları. Sizi başkaları öğrenmese iyi olur, sonuçta sen çok değerlisin.

Bohemian Kulübü

Bohemian Kulübü

Bu kulübe üye olduğuna göre senin hakkında bildiğimiz bazı şeyler var. Örneğin en önemli sembolün ve en sevdiğin hayvan baykuş. ABD'nin Batı yakasında yaşayan bir beyazsın ve Cumhuriyetçi Parti taraftarısın. Hatta partinin başkan adayı bile olmuş olabilirsin. Hafta sonları her eyalette bulunan tapınaklardan birinde buluşup ayin düzenliyorsunuz. Ancak sen de bilmelisin ki, çok özel bir konumdasın. Sakın bildiklerini kimseye anlatma. Sakın kapalı kapılar arkasında öğrendiklerini insanlara anlatma. Unutma, o kapılardan girilmesini devlet bizzat yasaklamış durumda. Yani sayınız çok az. Bir hata yaparsan, çabuk ifşa olursun.

Tapınak Şövalyeleri

Tapınak Şövalyeleri

Kendine ancak böyle bir görevi layık görebilirdin, tebrikler. Ekonomik, sosyal, siyasal hiçbir çıkar gözetmeden kendini ortaya koydun. Gücün yüksek, görevin önemli. En kutsal şehirde, kutsal bir görev için gelen insanları karşılıksız olarak koruyorsun. Bu senin gücünü ve cesaretini gösteriyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
697
564
301
159
128
115
64
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İkta Solork

Illuminati çıktı bi davet atarlarsa kabul ederim aslında yok demem

Berat Erim

İlluminati çıktı nereden katılınıyor bunlara?

Recep Bakır

onlar seni bulur agajafahsjkslmsa

Aykut Bulut

Tarikat üye mi arıyor bune aw