Görüş Bildir
Haberler
Teşkilat Bu Akşam Var mı, Yok mu? Teşkilat Yeni Bölüm Ne Zaman?

Teşkilat Bu Akşam Var mı, Yok mu? Teşkilat Yeni Bölüm Ne Zaman?

 Teşkilat her hafta pazar günü etkileyici oyuncu kadrosu ile seyircileri ekrana kilitliyor. Tims&B Productions imzalı, ilk bölümü 7 Mart 2021 tarihinde başlayan Teşkilat, TRT 1 ekranlarında 2 sezondur yayın hayatına devam ediyor. Bu hafta Teşkilat dizisinin olup olmadığı dizinin izleyenleri tarafından araştırılıyor. Her yılbaşı zamanında yayın hayatına bir süre ara veren yapımlar arasında Teşkilat dizisinin durumu merak ediliyor. Dizi geçtiğimiz hafta yılbaşı arası dolayısıyla yayınlanmamıştı. Peki Teşkilat bu akşam var mı, yok mu? Teşkilat yeni bölüm ne zaman? İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Teşkilat adlı yapım, Milli İstihbarat Teşkilatı'nda çalışan özel bir ekibin iş hayatı ile birlikte özel hayatını da konu edinen aksiyon, istihbarat ve dram türünde bir dizidir. Yönetmenliğini Burak Arlıel, Burak Müjdeci ve Hakan Kırvavaç'ın yaptığı yapımın başrollerini Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Nihat Alptuğ Altınkaya, Tuncer Salman, Serdar Yeğin, Yavuz Bingöl, Uğur Ahmet Say ve Mehmet Usta paylaşıyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanmayan dizinin bu hafta yeni bölümü ile ilgili son durum araştırılıyor. Teşkilat bu akşam var mı, yok mu? Teşkilat yeni bölüm ne zaman?

Teşkilat Bu Akşam Var mı, Yok mu?

Teşkilat Bu Akşam Var mı, Yok mu?

Yayınlandığı ilk günden beri Ankara'da çekimlerine devam edilen Teşkilat dizisi 29. bölümü ile bu akşam sevenlerinin karşısına çıkacak.

Teşkilat yeni bölümüyle 9 Ocak Pazar günü saat 20:00 'de TRT 1 yayınlanacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın