Görüş Bildir
Haberler
Teşkilat 37. (Son) Bölüm Tek Parça Full İzle: Ceren Öldü mü? Teşkilat 38. Yeni Bölüm Fragmanı...

Teşkilat 37. (Son) Bölüm Tek Parça Full İzle: Ceren Öldü mü? Teşkilat 38. Yeni Bölüm Fragmanı...

TRT 1 ekranlarında her Pazar akşamı saat 20.00'da yayınlanan Teşkilat dizisi dün akşam 37. bölümü ile ekrana geldi. Sevilen dizinin 37. bölümü diziyi izleyemeyen ve son bölümü tekrar izlemek isteyen vatandaşlar tarafından dizinin full izleme bilgileri araştırılıyor. Teşkilat dizisinin 37. bölümünde; Ekip yakaladığı bir ipucu sayesinde Yıldırım'ın planı dahilinde Türkiye'ye sokulması planlanan kimyasalın izini sürmeye başlar. Yapılacak operasyon Türkiye'nin itibarı için oldukça önem arz ederken Yıldırım tarafından işe dahil edilen Ceren'i büyük bir sürpriz beklemektedir.  İşte Teşkilat 37. bölüm full, tek parça full izleme ekranı ve Teşkilat 38. yeni bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Teşkilat 37. bölümü dün akşam TRT 1'de yayınlandı. Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta ve Gürkan Uygun gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı yapım her pazar seyirci ile buluşuyor. Teşkilat 37. bölümde dün akşam, Ekip, aldıkları yeni istihbaratla 'Uyuyanlar'dan birinin peşine düşer. Ancak hedeflerine ulaşabilmeleri için aşmaları gereken önemli bir engel vardır. Ele geçirmeye çalıştıkları kripto Türkiye'ye yapılması muhtemel saldırılar için oldukça önemlidir. İşte Teşkilat 37. bölüm tek parça full izleme ekranı ve Teşkilat 38. yeni bölüm fragmanı...

Teşkilat 37. Bölüm (Son Bölüm) Tek Parça Full İzle!

Teşkilat 37. Bölüm (Son Bölüm) Tek Parça Full İzle!

Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Teşkilat 35. bölüm tek parça full izle linkine tıklayabilirsiniz.

Teşkilat 37. Bölüm (Son Bölüm) Tek Parça Full İzle!

Teşkilat Son Bölümde Neler Oldu?

Teşkilat Son Bölümde Neler Oldu?

Ekip, aldıkları yeni istihbaratla 'Uyuyanlar'dan birinin peşine düşer. Ancak hedeflerine ulaşabilmeleri için aşmaları gereken önemli bir engel vardır. Ele geçirmeye çalıştıkları kripto Türkiye'ye yapılması muhtemel saldırılar için oldukça önemlidir.

Diğer yanda şirket, Yıldırım'ın 6. bölgedeki faaliyetlerinden memnun olmadığını açıkça dile getirir. Yıldırım, Şirket tarafında topun ağzında olduğunu anlayınca Türkiye'yi yapayalnız bir konuma getirecek yeni planını devreye sokar.

Ekip yakaladığı bir ipucu sayesinde Yıldırım'ın planı dahilinde Türkiye'ye sokulması planlanan kimyasalın izini sürmeye başlar. Yapılacak operasyon Türkiye'nin itibarı için oldukça önem arz ederken Yıldırım tarafından işe dahil edilen Ceren'i büyük bir sürpriz beklemektedir..

Teşkilat 38. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Teşkilat 38. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Teşkilat 38. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında haberimizde yer alacaktır.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın