Görüş Bildir
Haberler
Teşkilat 31. Bölüm Full İzle: Teşkilat Son Bölüm Tek Parça İzle! TRT 1 Teşkilat Son Bölüm İzle!

Teşkilat 31. Bölüm Full İzle: Teşkilat Son Bölüm Tek Parça İzle! TRT 1 Teşkilat Son Bölüm İzle!

TRT 1 ekranlarında her Pazar akşamı sevenleri ile buluşan  Teşkilat dizisi 31. bölümü dün akşam TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Kanalda 2. sezonu ile yayınlanan ve severek takip edilen yapım pazar akşamları reyting rekorları kırıyor. Başarılı oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkat çekiyor. Teşkilat 31. bölümde Ankara'da başlayıp Paris'te devam eden operasyonda Serdar ve Zehra'nın duygularını sınanıyor. İşte Teşkilat 31. bölüm full izle bilgileri...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dün akşam saat 20.00'da TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat 31. bölümü ile yine nefesleri kesti. Dün akşam ekrana gelen bölümde izleyiciler bir kez daha aksiyon dolu heyecan verici sahnelerle karşılaştı. Teşkilat 31. bölümde, Halit kızı ile ilgili gerçeği öğrenmeye çalışır. Tövbekar, Halit Başkan için tehlikeli bir yolculuğa çıkar.

Teşkilat Son Bölüm İzle

Teşkilat Son Bölüm İzle

Türkiye'nin gaz meselesinde ilerleme kaydetmesi Yıldırım ve cephesinin yeni bir adım atmasına sebep olur. Ekip içerideki köstebeği açığa çıkarır; sonrasında ise kendilerini büyük bir siber saldırının içinde bulur. Halit kızı ile ilgili gerçeğin peşindedir. Tövbekar, Halit Başkan için tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuk Halit ve Yıldırım arasındaki geçmişi gündeme getirir.

TEŞKİLAT 31 FULL İZLE

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın