Görüş Bildir
Haberler
Terra (LUNA) Yüzde 14'lük Bir Artış Yaşadı: Onu STEPN (GMT), Bitcoin, Ethereum ve XRP izledi!

etiket Terra (LUNA) Yüzde 14'lük Bir Artış Yaşadı: Onu STEPN (GMT), Bitcoin, Ethereum ve XRP izledi!

Terra (LUNA), son 24 saatte %14'lük bir artış yaşadı. Onu her biri yaklaşık yüzde 2 artışla Ethereum, Bitcoin ve XRP izledi. STEPN (GMT), son 24 saatte yaklaşık olarak %43 oranında yükseldi. Detaylar, içeriğimizde...

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Terra (LUNA)

Terra (LUNA)

Terra (LUNA), önümüzdeki birkaç gün içinde 119 dolar seviyesinde bir engelle karşılaşmadan önce %150 üzerinde yükseldi. LUNA, bir pivot destek seviyesi olan 80-82 dolar işaretini 92.07 dolara kadar itti. Kripto para piyasasının geri kalanının sorumluluğunu üstlenmiş oldu. En son fiyat hareketi, yaklaşık 31,5 milyar doların üzerinde piyasa değerine sahipti. Daha sonra LUNA sıralamada sekizinci sırayı da geri aldı.

STEPN (GMT)

STEPN (GMT)

STEPN (GMT); Game-Fi ve Social-Fi öğelerini birleştiren, Move-to-Earn (Hareket Et- Kazan) modeli ile bugünlerde oldukça popüler olan bir projedir. STEPN ($GMT), 0.01 dolardan satılmaya başlanmıştı ve 3.42$ ATH'ye ulaştı. Yani 342x yapmış oldu. Bu da Move-to-Earn'ü (M2E) daha popüler hâle getirdi. Son 24 saat içerisinde STEPN (GMT), %43 oranında artış yaşadı. Son bir hafta içerisinde de %44'lük bir artış yaşamış oldu.

Bitcoin (BTC)

Bitcoin (BTC)

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), geçtiğimiz gün sert bir düşüş yaşamıştı. Hatta 39.000 doların altına kadar düşmüştü. Fakat daha sonra %0,83 oranında yükselerek 40 bin doları geri almayı başardı. Popüler kripto para birimi BTC yazının yazıldığı sırada 40.811,80 dolardan işlem görüyor.

Ethereum (ETH)

Ethereum (ETH)

Ethereum (ETH), gün içerisinde %4,83 oranında yükseldi. Şu anda yaklaşık olarak 3,03 dolar seviyesinde işlem görüyor. Ethereum, yatay seyir izlemeye devam ediyor.

XRP

XRP

XRP analistlere göre 0,75 dolarlık direnç seviyesinin kapısını aralayacak. Boğalar dün gece yukarı yönlü hareket etmeye çalıştı. Ancak hareket 0,85 dolar direnç seviyesi tarafından reddedildi. Boğalar 0,75 dolar destek seviyesini savunabilirse, 0,85 dolar seviyesini yeniden test edebilir. Bu da 0,80 dolar direnç seviyesine doğru bir harekete yol açabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın