Görüş Bildir
Haberler
Terim’in Gözü ‘Yeni Mesut Özil’de

Terim’in Gözü ‘Yeni Mesut Özil’de

Enver K.
20.09.2015 - 12:39

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Almanya'da sergilediği performans ile dikkat çeken ve 'Yeni Mesut Özil' olarak adlandırılan Yunus Mallı'yı milli takıma çağırmayı planlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

lmanya Bundesliga’da Mainz forması giyen Yunus Mallı, ilk beş maçta attığı beş golle Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in dikkatini çekti. Almanya’nın tüm alt yaş kategorilerinde forma giyen Yunus’u milli takıma kazandırmak isteyen Terim’in, 23 yaşındaki futbolcuyu İzlanda maçı aday kadrosuna çağıracağı öğrenildi.

Son dönemde Mesut Özil, Emre Can ve İlkay Gündoğan’ı Almanya’ya kaptıran Terim, ‘Yeni Mesut Özil’ olarak adlandırılan Yunus Mallı’ya mutlaka Türkiye forması giydirmek istiyor. Almanya A Milli Takımı’ndan henüz teklif almayan Yunus’un da Türkiye için oynamak istediği, gelecek davete olumlu yanıt vereceği söyleniyor. Yunus’un Hakan Çalhanoğlu, Gökhan Töre, Olcay Şahan ve Mehmet Ekici gibi gurbetçi isimlerle iletişim kurduğu ve Türkiye A Milli Takımı hakkında olumlu geri dönüşler aldığı da biliniyor.

TERİM SİNYALİ VERMİŞTİ

Fatih Terim daha önce Feyenoord forması giyen Hollanda doğumlu Bilal Başacıkoğlu’nu A Milli Takıma kazandırmış ve özellikle gurbetçi futbolculardan yetenekli olanların Türkiye için oynamaları için çalışma yapacaklarının altını çizmişti.

Yunus sadece milli takımın değil, kulüp takımlarımızın da gündemini meşgul etmişti. Geçtiğimiz sezon sonunda Mainz ile sözleşmesi biten Yunus, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’un gündemine gelmiş ancak daha sonra kulübü ile olan sözleşmesini 3 yıl daha uzatmıştı.

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0