Görüş Bildir
Haberler
Tercih Ettiğin Kelimelere Göre Baskın Karakter Özelliğini Söylüyoruz!

etiket Tercih Ettiğin Kelimelere Göre Baskın Karakter Özelliğini Söylüyoruz!

Seçtiğin kelimeler senin karakterini ön plana çıkartır. Bakalım senin baskın karakter özelliğin nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

#10

İçeriğin Devamı Aşağıda

#11

#12

#13

#14

#15

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Her daim yeniliklere açık ve enerjik karakterlisin!

Genç ve enerji dolu bir karakter yapın var. Yenilikleri sürekli takip ediyorsun ve geçmişe takılıp kalmaktan hoşlanmıyorsun. Eskiler mi? Evet onlar senin için hep eskide kalır. Bugünü, anı yaşamayı seviyorsun bu da senin yaşamaktan büyük zevk aldığının gösteriyor. Ders çıkartmak yerine biraz daha hataların yaşanması gerektiğine inanan birisin. Herkes hata yapabilir senin için. Bulunduğun kabın şeklini alabilecek kadar akışkan ve rahatsın. Dans etmek, müzikli ortamlar hayat tarzın olmuş. Yeniliklere açık kişiliğin seni her daim dinamik tutuyor. Eminim yaşlandığında bile hareketli bir dede/nine olacaksın. Zaten herkes senin gibi olsaydı bu hayat daha yaşanılabilir bir yer haline gelirdi. Bu şekilde devam tatlım sakın hayat enerjini kaybetme ve kimsenin seni üzmesine izin verme. Fazla heyecanlısın birazcık frenlemeye çalış, elin ayağına dolanmasın.

Geleneksel ve sakin birisin

Sen ağırbaşlı, sakin ve olaylara herkesten daha farklı yerden bakabilen birisin. Heyecanlanmayan, gerginlik olan yerden hemen kaçan bir yapın var. Gelenekselliğin bazılarına duvarlarını örmene neden oluyor. Duvarların yüzünden hayatta yaşanması gereken heyecanları yarıda bırakmak zorunda kalıyorsun. Sanki biraz çılgınlar gibi dans etmeye ve şarkı söylemeye ihtiyacın var. Yaz geldi sokaklara çıkıp neşeyle şarkı söylemek, hayatın kasvetini ve kışın ağırlığını üzerinden atman için güzel zamanlar. Sakinliğin ve naifliğinle etrafa güzel enerjiler verdiğinde oluyor, ortama girdiğinde herkesin  gözü senin üzerinde. Bize sorarsan bazılarının kıskanmasına sebepler oluşturuyorsun. Kendine güvenen bir yapın var, nerede ne konuşacağını biliyorsun.

Yenilikçi ve lider ruhlu!

Sen bizden önce yeni çağa girmişsin bile. Eskiye tahammülün yok ve lider ruhun döneminin öncülerinden olabileceğin anlamına geliyor. Moda senin işin, sen ne giyersen moda oluyor çevrende. Arkadaşların giydiğin kazakla, pantolonu birbirine nasıl yakıştırdığına hayretle bakıyor. Renkli kişiliğin dikkat çekiyor ve etrafında ışıl ışıl parlıyorsun. Çevrende tanınan, popüler bir insansın.İstediğini elde eden azimli bir yapın var. Özgüvenin gerçekten en büyük karakteristik özelliğin.

Geleneksel Enerjik!

Ruhu emilmiş gelenekselliğin yok iyi ki. Sen geleneksel yapıdasın ama bir o kadar enerjiksin. Yerinde duramayan yapın gelenekselliğinin önüne geçiyor. Bazen iç bayıcı kıyafetlerle dışarı çıksan da etrafa yaydığın enerji ön planda kalıyor. Eski kafalısın ve alışkanlıklarından vazgeçemiyorsun. Tanıştığın insanlara ilk olarak hop bir dur bakalım diyorsun sonra esprilerinle kendine hayran bırakıyorsun. Enerjin asla solmasın ama şu eski alışkanlıklardan artık vazgeçmenin zamanı geldi .Hemen git ve alışveriş yapıp yenilen. Bir de o kullanmadığın eşyaları atmakla başla yeter artık biriktirdiğin.

Yenilikçi ve duygusal

Yenilikler hayat tarzın olmuş durumda. Yeni moda, yeni aşk derken hayatında hep farklılıklar yaratıyorsun. Bir dediğin bir dediğini tutmayan karakterin yüzünden bazen sıkıntı yaşasan da sen bu hayatı seviyorsun. İnsanların ne dediğinin hiç bir önemi yok senin için. Hatta bazen dinlemiyorsun bile. Belki de bu yüzden kaybediyorsun. Bir dinlesen ah, bu hayatta neleri kazanabileceğini kendin de göreceksin. Etrafın seni seven insanlarla dolu fakat bazen o kadar duygusal bakıyorsun ki olaylara artık içlerini baymış durumdasın. Bırak şu duygusallığı at üzerinden.Yaz geldi serpil, dışarı çık. Giden geri gelmez, önemli olan yeni gelenin ne getirdiği.

Hem geleneksel hem duygusalsın!

Şimdi sana kızmak lazım 'Neden bu kadar duygusallık?' diye. Geleneksel yapın ve duygusallığın bir araya gelince insanlar senden kaçmak istiyor. Biraz daha mantıklı kararlar almalısın özellikle son süreçte. Sakinliği bırak. Alışveriş zamanı gelmiş geçiyor bile. At şu kış duygusallığını üzerinden, titre ve kendine gel. Davranışların çok düz bu geleneksel yapıyla alakalı. Güçlüsün bir kere, yeniliklere ihtiyacın var geçen sene giydiklerini boşver. Hemen bir kuaföre git saçını kestir. Yenilenmek ve enerji dolu olmak önce içinde başlar. İnsanların ne düşündüğünü bir yere bırak artık herkes konuşuyor önemli olan iyi ne dedikleri. Kötüyü çekme üzerine.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
600
245
190
140
50
36
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çiğdem Pala

Her daim yeniliklere açık ve enerjik karakterlisin Tutmadı pek.

Nurcan Güneri

Her daim yeniliklere açık ve enerjik karakterlisin! Her daim yeniliklere açık ve enerjik karakterlisin! Genç ve enerji dolu bir karakter yapın var. Yenilik... Devamını Gör

Tüpçü Fikret

Canım Biliyorum zaten sadfghjklk ... Yenilikçi ve lider ruhlu! Sen bizden önce yeni çağa girmişsin bile. Eskiye tahammülün yok ve lider ruhun döneminin ön... Devamını Gör

nesta

gııız görün mü aynındn bağa da çıktı