onedio
article/comments
article/share
Haberler
TEOG Maratonu Sona Erdi

TEOG Maratonu Sona Erdi

Milli Eğitim Bakanlığı'nca, TEOG sistemi kapsamında 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik ikinci dönem merkezi ortak sınavlar tamamlandı. Sonuçlar, haziran ayı içerisinde açıklanacak. Soru ve cevaplar ise açıklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

Toplam 1 milyon 167 bin 854 öğrencinin katılımının öngörüldüğü ortak sınavlar, yurt içinde 970 merkezdeki 16 bin 176 okulda ve 92 bin 924 salonda, yurt dışında ise 15 merkezde ve 21 okulda gerçekleştirildi. Öğrenciler bugünkü oturumda, fen ve teknoloji, T.C. inkılap tarihi ve Atatürkçülük ile yabancı dil derslerinden sınava girdi.

Sınav öncesinde özel gereksinimlerini belgelendiren ve bilgileri modüle işlenen 3 öğrencinin hastanede, 179 öğrencinin evde, 10 bin 884 öğrencinin de tek kişilik sınıfta sınava alınması planlandı.

Sonuçlar haziranda açıklanacak

Sonuçlar haziranda açıklanacak

TEOG sınavına giremeyen ve geçerli mazeretini belgelendiren öğrenciler, 14-15 Mayıs tarihlerinde mazeret sınavlarına girebilecek. Sınav sonuçları, haziran ayı içerisinde e-okul sisteminde açıklanacak.

Merkezi ortak sınavların soru ve cevapları, öğretmenlerin anlatımıyla görüntülü olarak 'eba.gov.tr' internet adresinde öğleden sonra yayımlanacak.

Soru ve cevapları açıklandı

Soru ve cevapları açıklandı
İçeriğin Devamı Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

TEOG 2. dönem sınavlarının soruları ve cevaplarına bu bağlantıdan ulaşılabiliyor.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!

category/test-white Test
category/gundem-white Gündem
category/magazin-white Magazin
category/video-white Video
category/eglence BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
1
1
1
1
1
Yorumlar Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın