Görüş Bildir
Haberler
Temizlik Yükünü Omuzlarınızdan Alacak En Sevilen Robot Süpürgeler

etiket Temizlik Yükünü Omuzlarınızdan Alacak En Sevilen Robot Süpürgeler

Ece Erdem
29.08.2022 - 01:19

Robot süpürgeler ülkemize geldiğinden beri herkesin hücum ettiği birbirinden güzel modellervar. Yeni bir süpürge alma niyetindeyseniz ve bir türlü karar veremiyorsanız, bu içerikte sizler için en çok yorum alan ve en çok değerlendirilen robot süpürgeleri derledim. Her bütçeye hitap edecek bir sürü model var, umarım beğenirsiniz.

Keyifli okumalar! 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

“Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Xiaomi Mi Robot Vacuum

1. Xiaomi Mi Robot Vacuum

En bilindik markalardan olan Xiaomi'nin süpürgesinin çalışma süresi 110 dakika, şarj süresi 4 saat, pil kapasitesi 3200 mAh ve tek şarj ile temizlediği alanı 180 metrekareymiş. Toz kutusu kapasitesi 500 ml, su deposu kapasitesi 500 ml, 2si 1 arada su haznesi 200 ml, toz haznesi ise 300 ml. 

Şu an 5.179 TL'ye satılıyor, buradan satın alabilirsiniz. 

'Anneler gününde annem için aldım. ürün hızlı ve sağlam bir şekilde ulaştı. kurulum kısmında annem bayağı bir zorlandı ama uygulaması sayesinde başka bir şehirden bütün ayarları ve haritalamayı ben yaptım. annem şuan inanılmaz memnun. tam bir f/p ürünü tavsiye ederim.'

2. Roborock S5 Max Robot Süpürge

2. Roborock S5 Max Robot Süpürge

Su tankını doldurun ve yüzey temizliğini Roborock otomatik olarak yapsın! Yerleri hem silecek hem de süpürecek olan Roborock'un 3 ayrı su akış kontrolü ile her zemine göre su kullanım miktarı ayarlama ve temizlik sonuna kadar sıvı tankındaki tüm suyu bitirme özelliği bulunuyor. 

Şu an 8.269 TL'ye satılıyor. Buradaki linke tıklayıp inceleyebilirsiniz.

3. HOMEND Alex Laser 1281h Moplu Ve Haritalamalı Akıllı Robot Süpürge

3. HOMEND Alex Laser 1281h Moplu Ve Haritalamalı Akıllı Robot Süpürge

Laser-Lidar teknolojisi ile milimetrik haritalama  özelliğiyle evinizin milimetrik haritasını çıkarıp, yüksek hassasiyetli ışınlarla optik yanılsamaların önüne geçerek evinizin dip köşe temizlendiğinden emin olan süpürgenin çift taraflı fırçaları varmış, bu da ekstra bir temizlik sağlıyor tabii. 

Homend markasını bayadır duyuyoruz, robot süpürgesini denemek isterseniz buradaki linke ekledim.

4. Lydsto R1 Toz Toplama Üniteli Akıllı Robot Süpürge Ve Paspas

4. Lydsto R1 Toz Toplama Üniteli Akıllı Robot Süpürge Ve Paspas

Bizim için zaman eksikliği, evimizin her zaman muhteşem olmasını engellememeli. Lydsto, gerçekten rekabetçi bir fiyat ve mükemmel performansıyla yeni bir elektrikli robot süpürge modeli getirerek kendisine bir isim yapmış. Buna inanmıyorsanız, kendiniz karar verin: Olağanüstü bir emiş  gücüne, 360º görüşe sahip her türlü sensöre ve tüm evinizi temiz tutmak için paspasına sahip olan robotun, tankını akıllı bir şekilde boşaltabilen akıllı istasyonunu da unutmayalım. 

Bir şans verip incelemek isteyenler buradaki linke tıklasın! Şu an 6.999 TL.

5. King Krs 360 Sebastian Robot Süpürge

5. King Krs 360 Sebastian Robot Süpürge

Kendinize bir uşak arıyorsanız Sebastian emirlerinizde! 120-140 dakika kesintisiz çalışma ve 2200pA güçlü emiş gücüyle evinizi dip köşe tertemiz yapacak olan Sebastian'ın gelişmiş haritalama teknolojisi ve kumanda ile kontrol özelliği de bulunuyor. 

Gayet uygun fiyatlı bulduğum ürün, 2.079 TL'ye satılıyor. 

Buradaki linkten satın alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Grundig Moplu Haritalamalı Akıllı Robot Süpürge

6. Grundig Moplu Haritalamalı Akıllı Robot Süpürge

Grundig Robot Süpürge ile zemini oturduğunuz yerden süpürün. Ev temizliğinde yeni bir dönem başlatan bu robot süpürge pek çok akıllı özelliğiyle birlikte geliyor. 150 dakikaya kadar süren kesintisiz performansı, mop özelliği, haritalama teknolojisi ve şık tasarımıyla Grundig VCR 9031 Mop robot süpürgeye ben bayıldım. 

Siz de böyle bir akıllı temizlikçiye ihtiyaç duyuyorsanız ürünü buradaki linkten kolayca satın alabilirsiniz.

7. Wiami Fx-11 Plus Robot Süpürge

7. Wiami Fx-11 Plus Robot Süpürge

Şarj istasyonuna kendi başına giderek şarj olabilen ve toz haznesini istasyona otomatik boşaltabilen FX-11 Plus akıllı robot süpürge sayesinde temizliğe elinizi dahi sürmenize gerek yok.

Çeşitli sensörleri sayesinde engelleri algılayabilen FX-11 Plus kesintisiz bir temizlik hizmeti sunar. Tek yapmanız gereken akıllı telefonunuzdaki Wiami Home Technology uygulamasından temizlik programını başlatmak.

6.999 TL ile şu an son 30 günün en düşük fiyatında satılan süpürgeyi buradaki linkten satın alabilirsiniz.

8. Arzum Ar4301 Robotek X2 Moplu Akıllı Robot Süpürge

8. Arzum Ar4301 Robotek X2 Moplu Akıllı Robot Süpürge

7 farklı temizlik modu olan süpürge, halının üzerindeki en küçük kirleri bile süpürecek. HEPA filtresi de varmış, yani tüm tozları ve allerjenleri içeride hapsediyor demek bu. Toz alerjisi olanlar tercih edebilirler. 

Buraya linkini bıraktım. 

'Ürün elime hızlı bir şekilde ulaştı tertemiz sorunsuz paketlenmiş hemen kullandım ben normalde günde 2-3 kere ev süpürüyorum çünkü evimde kedim var bu robot harika çok memnun kaldım düşünmeden alınmalı bence 5 yıldız bile az'

9. TEFAL RG7675 X-Plorer Serie 75 Mop Özellikli Akıllı Robot Süpürge

9. TEFAL RG7675 X-Plorer Serie 75 Mop Özellikli Akıllı Robot Süpürge

Son teknolojinin sunduğu kolay ve modern temizlik deneyimiyle temizlenmeyen hiçbir nokta bırakmayan Tefal X-plorer Serie 75 Robot Süpürge, evinizde ihtiyacınız olan her yere gidebilen yüksek doğruluğa sahip navigasyona ve gelişmiş lazer teknolojisine sahip. 

Günlük konuşmaların çok az üzerinde bir seviyedeki sessizliğiyle de geceleri rahatlıkla çalıştırabileceğiniz süpürgeyi buradaki linkten hemen satın alın.

10. Roidmi Eve Plus Akıllı Çöp İstasyonlu Robot Vacuum & Mop Süpürge

10. Roidmi Eve Plus Akıllı Çöp İstasyonlu Robot Vacuum & Mop Süpürge

Ozon sterilizasyon özelliğiyle daha hijyenik bir temizlik sunan robotun hazneli olması beni çeken bir diğer özelliği. Bizim robot süpürgenin haznesi hemen doluyor, sürekli değiştirmeye çok üşeniyorum ne yalan söyleyeyim... 

Çoğu muadilinden daha uygun fiyatlu olan ürünün diğer özelliklerini de inceledikten sonra hemen satın almak isteyeceğinize neredeyse eminim. 

Buradaki linkten ulaşabilirsiniz. 

Kullananlar çok memnun görünüyor: 

'ŞİMDİYE KADAR EVE ALDIĞIM EN İYİ ŞEY! Kendime aldığım yetmedi abimin eşine de aldım ev hediyesi olarak, herkes çok memnun'

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. iRobot Robot Roomba 693 Akıllı Robot Süpürge

11. iRobot Robot Roomba 693 Akıllı Robot Süpürge

En sevilen robot süpürgelerden bir tanesi de Roomba'lar! Merdivenli bir yerde kullanacaksanız robotun altındaki sensörler, robotun altındaki açık alanı güvenli bir şekilde tanıyabilir ve merdivenlerden düşme olasılığını tamamen ortadan kaldırır. Yan fırçaları da var, Roomba'nın mobilyaların etrafında, duvarlar boyunca, odanın köşelerinde ve ulaşılması zor diğer yerlerde etkili bir şekilde temizlik yapmasını sağlıyor.

2.999 TL'ye son 30 günün en düşük fiyatıyla satın almak için buraya tıklayın, kaçırmayın!

12. Xiaomi Viomi V3 Vacuum Cleaner Lazer Sensör Robot Süpürge Ve Paspas

12. Xiaomi Viomi V3 Vacuum Cleaner Lazer Sensör Robot Süpürge Ve Paspas

Markanın en çok kullanılan ürünlerinden biri olan Xiaomi V3 Vacuum Cleaner robot süpürge, sahip olduğu özelliklerle kullanıcılardan tam not alıyor. Süpürme ve paspas gibi 3 farklı moda sahip olan cihaz, köşede kalan dar alanlar da dâhil olmak üzere evinizin her bir santimetresini sahip olduğu yüksek emiş gücüyle derinlemesini temizliyor. Üstelik bunun için yalnızca cihazın güç tuşuna basmanız gerekiyor. Geriye kalan her şeyi Xiaomi V3 Vacuum Cleaner kendisi hâllediyor. 

Linkini buraya ekledim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Eren Yılmaz

Alma niyetinde olanlar ÇOK İYİ OKUYUN. Almayın, aldırmayın. Etrafınızda çok güzel hatta elim ayağım oldu diyenlere inanmayın. Çok samimi söylüyorum bu parayı... Devamını Gör

Kesinlikle katılıyorum ben de 1 numaradaki robot var bildiğiniz gırgır öyle aman aman bi çekim beklemeyin tabi sonra gittim ben dyson aldım v8 evimde çok büy... Devamını Gör