Görüş Bildir
Haberler
Kaliteyi Tadanların Favorisi Olmuş En Çok Tercih Edilen Apple Ürünleri

etiket Kaliteyi Tadanların Favorisi Olmuş En Çok Tercih Edilen Apple Ürünleri

Sena Yiğit
23.08.2022 - 09:44

Apple ürünlerinin kalitesini bilenler bilir. Dayanıklı ürünlerinin yanında benzersiz deneyimler sunan bu ürünlerden kullanıcıların favorisi olmuş modelleri sizin için derledik. İçeriğimizde Apple Watch’ tan güç adaptörüne kadar birçok çeşit bulunuyor. Gelin, hep beraber bu ürünleri inceleyelim. 

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Apple Airpods 2. Nesil Bluetooth Kulaklık

1. Apple Airpods 2. Nesil Bluetooth Kulaklık

Akıllı bir tasarımı ile çığır açan, tüm zamanların net ses kalitesi ile kullanıcılarının favorisi olmaya devam eden Airpods 2. Nesil Kulaklık, 3 saate kadar konuşma süresi sunuyor. 

Gürültü engelleme özelliği ile dikkat çeken bu modelin fiyatı 2149 TL.

Burada

Daha fazlası için tıklayın

2. Apple Magic Mouse 2

2. Apple Magic Mouse 2

Konforlu bir tutuş sağlayan Magic Mouse 2 uzun kullanımlarınızda dahil bileğinizi yormayacak özelliğe sahiptir. Tasarımı ile dikkat çeken bu model, kullanıcılardan tam not almış. 

Fiyatı 1519 TL.

Burada

3. Apple Watch Seri 3

3. Apple Watch Seri 3

Her zaman aktif olmak isteyenlerin tercihi olmuş Apple Watch Series 3’ e bir şans vermeye ne dersiniz? Sağlığınızı her zaman takip eden bu akıllı saatin düşük ve yüksek kalp atış hızlarından bildirim özelliği dahil bulunuyor. Birçok özelliği ile ilginizi çekeceğini düşündüğümü bu saatin fiyatı 4119 TL.

Buradan ulaşın

4. Apple Pencil 2. Nesil

4. Apple Pencil 2. Nesil

Apple Pencil ile iPad’ in gücününü daha da artırabilirsiniz. Yaratıcılıkta yeni adımlar atmaya hazırsanız ihtiyacınız olduğunu düşündüğümüz bu ürünün fiyatı 1799 TL.

Buraya tıktık

5. Apple Airtag

5. Apple Airtag

Kaybetme alışkanlığınızın önüne geçecek olan bu AirTag hayatınızı değiştirecek. Kolayca değiştirebileceğiniz standart bir pille bir yıldan uzun süre kullanabilirsiniz. Suya dayanıklı özelliğine bayılacaksınız. 

Buradan ulaşabilirsiniz

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Apple iPad 9. Nesil

6. Apple iPad 9. Nesil

Yüksek kalitede oyun oynamanın hassı çok farklıdır, bunu da en iyi şekilde sağlayacak olan iPad sizin için araştırdık ve bulduk. Çok yönlü tasarımı ile kullanım kolaylığı sunan bu iPad sizin de favoriniz olacak. 

Buraya tıktık

7. Apple Macbook Pro 13

7. Apple Macbook Pro 13

20 saate kadar pil ömrüyle kesintisiz deneyim sunan bu ürüne bayılamamak elde değil. Apple’ ın en sevilen dizüstü bilgisayarı şimdi bambaşka bir seviyede. M1 çipteki 8 çekirdekli GPU, Apple markasının şu zamana kadar geliştirdiği en gelişmiş grafik işlemcisi.

Buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz

8. Apple iPhone 13

8. Apple iPhone 13

6 mükemmel renk seçeneğiyle kendi zevkinize uygun rengi seçmenize olanak sunan Apple 13, son zamanlarda ilgi noktası olmaya devam ediyor. Pembe rengini biz çok beğendik, yeni nesil bir telefon tercihiniz ise bu ürünün fiyatı 23999 TL.

Buraya tıklayarak ulaşın

9. Apple iPhone SE

9. Apple iPhone SE

Telefon tercihinizi Apple ürünlerinden kullanmaya karar verdiyseniz ama uygun fiyatlı bir model arıyorsanız iPhone SE sizin için geliyor. 30 dakikaya kadar 1 metre derinlikte suya dayanıklı olduğunu belirtmeden geçmeyelim. Yüksek çözünürlüğe sahip videolar çekmeye hazırsanız buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz

10. Apple Watch Series 7

10. Apple Watch Series 7

Daha büyük ekranı ile ilginizi çekeceğini düşündüğümüz bu Apple Watch, her şeyin daha kolay görünebilmesi ve kullanılabilmesi için harika bir seçenek olduğunu düşünüyoruz. Çatlamaya dayanıklı ön kristalleri bulunan bu ürünün fiyatı 7999 TL. 

Buraya tıktık

Daha fazlası için tıklayın

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

11. Apple Güç Adaptörü

11. Apple Güç Adaptörü

Aygıtınızı evde, ofiste veya yolda hızlı ve verimli kullanmanızı sağlayan bu güç adaptörü tüm aygıtlarla uyumludur. Hızlı sarj özelliğinden faydanlanmak için iPhone 8 veya daha yeni model bir iPhone ile kullanılması öneriliyor. 

Burada

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın