Görüş Bildir
Haberler
Temizliğe Nereden Başladığını Söyle, Sana Seni Anlatalım!

etiket Temizliğe Nereden Başladığını Söyle, Sana Seni Anlatalım!

godot
23.05.2024 - 09:31

Temizliğe başladığın yer senin neye en çok önem verdiğini gösterir. O zaman sana tek bir sorumuz var. 

Gerçekleri duymaya hazırsan başlayalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Söyle bakalım temizliğe nereden başlıyorsun?

Sen arkadaş canlısı birisin!

Seni en iyi tanımlayan şey sosyallik. Sen her ortamın aranan insanısın. Yalnızlığa hiç gelemez, tek başına yemek yemeyi, tek başına dışarı çıkmayı sevmezsin. Sen paylaştıkça mutlusun. En büyük hobin de evini güzelce temizleyip arkadaşlarını çağırmak ve güzel vakit geçirmek.

Sen huzurun peşindesin.

Sen kalabalığı, gürültüyü, keşmekeşi pek sevmiyorsun. Birbirinin aynısı gibi geçen günler mutlu ediyor seni. Gittiğin geldiğin yer belli olsun istiyorsun. Çok sevdiklerin dışında hayatında fazla insana gerek duymuyorsun. Şöyle evini temizleyip uzun bir süre daha temiz kalacağının bilinciyle huzur içinde kahveni içmek en güzel şey senin için.

Sen fedakar birisin.

Sen şu dünyanın görüp görebileceği en fedakar insanlardan birisin. Resmen sevdiklerin için yaşıyorsun. Senin hayatında olan her insan kendini çok mutlu ve değerli hissediyor. Onlar mutlu oldukça katlanıyor senin mutluluğun. Hayatta en sevdiğin şey temiz bir mutfakta sevdiklerin için güzel yemekler yapmak diyebiliriz.

Sen kendine özen gösteren birisin.

Özsaygı, özgüven, özveri... Hepsi tek bedende sende toplanmış. Hayattaki küçük anların değerini biliyorsun. Bu küçük anları kendini şımartmak için kullanıyorsun. Sen bir kendini iyi hissetme üstadısın. Foşur foşur bir banyo temizliğinden sonra cilt bakımını yapmak gibisi yok değil mi 🥰

Sen özgürlüğüne çok düşkünsün.

Sen kalıplara, duvarlara sığmıyorsun. Yapın böyle. Güneşin altında olmalı, istediğin zaman bulutları selamlayabilmelisin. Özgürlük senin göbek adın. Sokağa bir adım uzakta olmak, istediğin zaman evden çıkıp sokaklarda kaybolabilmek istiyorsun. Seni en çok mutlu eden şey ise yeni temizlediğin bir balkonda kahve keyfi yapmak.

Sen sorumluluk sahibi birisin.

Senin olayın iş. Senin için iş her şeyden önce gelir. Hatta sadece iş değil. Sahip olduğun tüm sorumluluklar senin için önemli. Sen işlerini halledene kadar rahat rahat oturamazsın. Ama eğer hallettiysen... Mesela garajını güzelce temizlediysen senden iyisi yok. Şimdi rahat rahat keyif yapabilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın