Görüş Bildir
Haberler
Telefon Kılıfına Göre Seni Sana Anlatıyoruz!

etiket Telefon Kılıfına Göre Seni Sana Anlatıyoruz!

Akıllı telefonlar artık elimiz, kolumuz gibi uzuvlarımız haline geldi. Hep birbirine benzeyen telefonlarımızı da bazen korumak bazen de kişiselleştirmek için şık kılıflar kullanıyoruz. İşte bu kılıflar senin karakterin hakkında müthiş ipuçları veriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenerek başlayalım o zaman.

2. Peki kullandığın akıllı telefonun işletim sistemini öğrenebilir miyiz?

3. Şimdi favori telefon kılıfına geçebiliriz. Kılıfının malzemesi ne?

4. Pekiii. Kılıfın kapaklı mı yoksa kapaksız mı?

5. Geldik son soruya. Kılıfın rengini öğrenelim sonucu görebilmek için.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dost canlısısın!

Dost canlısısın!

Dünyadaki en önemli üç şeyden birini sorsak kesinlikle içinde arkadaşlık olur. Arkadaş canlısı sıfatının tam anlamıyla sözlükteki karşılığısın. Çünkü çok iyi biliyorsun ki para, pul, makam, şöhret yalnızken bir hiç. Yalnız arkadaş seçiminde çok kriterlerin var. Güvenmeyeceğin, senin için fedakarlık yapmayacak kişileri hayatına sokmamaya özen gösteriyorsun. Bunun nedeni de eğer birisiyle dost olduğunda onun için elinden gelenin en iyisini yapacak olman. Sağlam dostluklar kurmak, sadece iyi günde değil kötü günde de yanında birilerinin yanında olması senin için çok ama çok önemli.

Merhametlisin!

Merhametlisin!

Merhamet, merhamet, merhamet... Sana göre insanı insan yapan, onu çekilebilir kılan yegane özellik. Sen de bu büyük erdemi çok önemsiyorsun. Çevrendeki insanları bile buna göre seçiyorsun. Eğer bir insanda merhamet namına bir şey yoksa onunla muhatap bile olmamaya özen gösteriyorsun. Yardımseversin. İhtiyaç sahibi insanlara sadece madden değil manen de destek olmaya çalışıyorsun. Okul harçlığını çıkarmaya çalışan çocuğun da derdini anlatmak isteyen bir arkadaşının da adeta iyilik meleğisin.

Dürüstsün!

Dürüstsün!

Dürüstlük senin için hava gibi su gibi önemli. Senin için beyaz yalan gibi bahane gibi gri ve muallakta olan kavramlar yok. Hayatını netlik üzerine kurmuşsun. Gereksiz samimiyete veya insan ilişkilerinden yalandan uygulandığına inandığın prosedürlere soğuk bakıyorsun. Konuşurken, cevap verirken olabildiğince net olmaya çalışıyorsun. Bazıları patavatsızlık yaptığını savunsa da yanlış olan senin değil insanların yapmacık tavırlarının normal karşılanması. Kendi doğrularından asla taviz vermiyorsun.

Hayalperestsin!

Hayalperestsin!

Etrafında çok gerçekçi gibi davranmaya çalışanlar, seni fazla iyimser bulanlar olabilir. Aslında bu onların kendi karamsarlıkları. Aslına bakarsak çoğu insan hayal kelimesini olmayacak, gerçeküstü veya gerçekleştirmesi imkansız şeyler olarak tanımlar ama senin için hayal kurmak insanı hayata bağlayan, bu kadar acı içerisinde anka kuşu gibi yükselmemizi kolaylaştıran yegane araç. Sana göre hayal kurmayan insanlar boşa yaşıyor ama şunu unutma; tarih hayalini gerçekleştirerek kazananlar ve hayal kurmayı boş görüp yerinde sayanlar olarak ikiye ayrılır. Sense kazananlardansın.

Hafif çatlaksın!

Hafif çatlaksın!

İşi, okulu, ilişkileri, dertleriyle hayat zaten yeteri kadar sıkıcı. İnsanlar da kendi sıkıcılıklarıyla buna tuz biber ekliyor. Sen ise monotonluk krallığında, grinin hakim renk olduğu bir hayata renk getirmeye gelmiş gibisin. Tahammül edemediğin tek şey sıkıcılık. Bu yüzden çevren de iç dünyan gibi rengarenk olmalı. Şu da var. Sana göre eğlenmek için çok büyük atraksiyonlara girmeye de gerek yok. Bir gülümseme, sıcak bir jest hatta pozitif enerji bile bizi içimizde bulunduğumuz bu tekdüzelikten kurtarmak için yeterli. Zaten etraftaki akıllı geçinenleri görünce en iyi senin gibi deli olmak.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
807
342
232
157
54
50
44
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sevgili

İphone 6 kullanıyorum ve kılıfım yok :D Bence bu cesaret Cüneyt Arkın abimizin bizans kralı antoan ve 300 askerini öldürmeye gitmesiyle eşit :D

the_war

Kılıf ile test yapan bu siteye hayranım.

Luna

Dürüstsün! Dürüstlük senin için hava gibi su gibi önemli. Senin için beyaz yalan gibi bahane gibi gri ve muallakta olan kavramlar yok. Hayatını netlik üzeri... Devamını Gör