Görüş Bildir
Haberler
Teksas’ta Sizi Bir Başka Dünyaya Işınlayacak Müzik Festivalleri

Teksas’ta Sizi Bir Başka Dünyaya Işınlayacak Müzik Festivalleri

gruppal com
11.08.2017 - 03:28

Amerika'nın sadece country müzikten, Teksas müzik dünyasının ise honky-tonk'tan ve iki adım ileri bir adım geriden ibaret olmadığı elbette aşikâr. Burası öyle bir yer ki, hakikaten de herkes için bir festival var. Gezbeğen ekibi olarak hazırladığımız Lone Star Eyaleti'ndeki en iyi müzik festivallerinin listesinden yeni favorinizi bulun.

Euphoria Müzik Festivali

Euphoria Müzik Festivali

Carson Creek Ranch'de düzenlenen bu coşkulu festival, elektronik ve hip-hop hareketlerinin yanı sıra atölyeler, yoga, sanat galerileri, daha önce hiçbir yerde görmediğiniz şeyler satan stantlar ve çok daha fazlasını müzikseverler ile buluşturuyor. 6-9 Nisan 2017 tarihleri arasında gerçekleşen bu yılki etkinlik, deneyimlerini daha özel ve unutulmaz kılmak isteyen katılımcılara yönelik çeşitli fırsatlar da sunuyor.

SXSW

SXSW

South By Southwest Festivali'nde canlı müzik performanslarını izledikten sonra bir daha asla başka bir müzik festivaline ya da konsere gitmek istemeyeceksiniz. Çünkü bu festival geri kalan hepsini unutturacak. SXSW'da yapılacaklar listesinden ziyade esas sormanız gerekenin, festivalin ne kadar sürdüğü olacağına eminiz. SXSW gerçekten de sıradan bir festival değil; film, teknoloji ve müziğe dair yok yok bu festivalde! Her mart ayında 300.000'i aşkın uluslararası katılımcısıyla dünya çapında bir festival de diyebiliriz. Festivalin müzik kısmı 7 günden fazla sürüyor ve hem resmi etkinlikler, hem de katılmak için bir SXSW rozetine veya bilekliğe ihtiyacınız olduğu gibi resmi olmayan etkinlikler de mevcut. Bunlar genellikle büyük markaların satış yapmak için düzenlediği çeşitli partiler ve ilgi çekme adına tatlı rekabet yarışları oluyor, hatta pek çoğu ücretsiz. Sırf bu festival için bile Amerika turuna katılmaya değer.

Austin City Limits

Austin City Limits

Austin City Limits Festivali her sonbaharda 2 hafta sonu Zilker Park'ta gerçekleşiyor. Teksas'ın en büyük festivallerinden biri ve altı günde 450.000 katılımcı parkı hıncahınç dolduruyor. Kısaltılmış adıyla ACL Fest, rock, hip-hop, pop ve EDM müzik türlerinde başarılı dünyaca ünlü isimleri sahnesinde ağırlıyor. ACL Fest'te çok çeşitli yerel restoranlar, ve sanat ürünleri ve giyim eşyalarının çoğunlukta olduğu alışveriş stantları, çocuklara özel alanlar ve yerel hayır işleri stantlarını da görebilirsiniz.

Levitation

Levitation

Resmi olarak Austin Psych Fest olarak bilinen Levitation, 2016 yılınıa adeta damga vurmuş en önemli festivaldi. Müzik hayranlarının ilgisini çekmeyi başaran festival, size tam bir Amerikan deneyimi yaşatacak. 2017 ve 2018 yılında da düzenlenecek olan festival hakkında daha ayrıntılı bilgi için Facebook sayfalarına göz atabilirsiniz.

JMBLYA

JMBLYA

Hip hop kafasında olmaya bayılanlar, bu festival bizden size gelsin o zaman! JMBLYA Scoremore Shows, her yıl mayıs atında Teksas turlarının iki önemli şehri Dallas ve Austin'de düzenleniyor. JMBLYA'da her yıl en popüler rap, tuzak ve R & B sanatçılarını bir araya geliyor. Scoremore Shows, esasında bir grup üniversite öğrencisinin başlattığı bir şey. Sonradan iyi pazarlama ve reklam sayesinde bu gösterilerle ilgili promosyonlar, biletler, rezervasyon işlemleri Teksas'ın en kalabalık pazarlarında daha da ünlendi ve bu sayede katılımcı sayısı giderek arttı.

UTOPiA fest

UTOPiA fest

Daha rahat, sakin bir festival arayışındaysanız, sizi ailecek gidip büyük keyif alacağınız UTOPİA fest'e davet ediyoruz. Yaklaşık 2.000 kişilik kapasitesi ile harikalar yaratan festival alanında ver coşkuyu dercesine bin bir çeşit müzik türünün tadını çıkarabilirsiniz. Indierock'tan elektronik rock ve hatta eski dönemlerin hip-hop'ına kadar uzanan eğlenceli ve dolu dolu geçen bir festival sizleri bekliyor. Güne zinde başlamak için ücretsiz yoga derslerine katılabilir ve yeni beceriler kazanmak için atölyelerde farklı şeyler deneyimleyebilirsiniz. Ayrıca alacağınız bilete kamp yapmak da dâhil. Böylelikle birçok festivaldeki gibi 'ekstra ücretler' de tatilinizi kâbusa dönüştürmüyor.

Day for Night Festival

Day for Night Festival

Bu festival Houston şehrinde sanat, kültür ve harika müziğin ortak paydada buluştuğu çok özel bir etkinlik. 1.25 milyon metrekarelik terk edilmiş postane tesisinde sizi bambaşka bir dünyaya ışınlayacağına eminiz. Gece gündüz gerçekten de müziği ve sanatı birleşerek sınırsız ve çok farklı bir deneyim yaşamanızı sağlıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın