Görüş Bildir
Haberler
Tek Aşkla Kariyerinde Açılmadık Kapı Bırakmayan 10 Ünlü Güzel

etiket Tek Aşkla Kariyerinde Açılmadık Kapı Bırakmayan 10 Ünlü Güzel

Ünlüler dünyasına girmenin bazen cesaret bazen de şans işi olduğunu sürekli konuşuyoruz. Kimi kariyeri için o şansı iyi değerlendiriyor kimisi de cesaretiyle tüm kariyer kapıların sonuna kadar açıyor. 

Magazin dünyasında yaşadığı tek bir aşkla herkesin tanıdığı ve o aşk sayesinde kariyeri adeta uçuşa geçen isimleri araştırdık. İşte o isimler:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ebru Akel

1. Ebru Akel

Kenan Doğulu'nun sevgilisi olduğu dönemde magazin ve televizyonun ilgisi çeken Ebru Akel, daha sonra sunuculuk ve oyunculuk alanında gelen teklifleri değerlendirerek sektöre hızlı bir giriş yaptı.

2. Bade İşçil

2. Bade İşçil

Muhsun Kırmızıgül ile yaşadığı aşkla medyatikleşen güzel, biten ilişkisi sonrası herkesin tanıdığı isimlerden birisi oldu. Hal böyle olunca teklif üstüne teklif aldı. Bade İşçil oyunculuk alanını seçip oradan yürümeye başladı. Şu anda birçok proje için aranan isimler arasında yer alıyor.

3. Işıl Reçber

3. Işıl Reçber

Ünlü kaleci Rüştü Reçber ile evli olan Işıl Reçber, eşinin şöhretiyle birlikte kariyer basamaklarını hızlı tırmanan isimlerden oldu. Güzelliği ve moda konusunda iddialı olması nedeniyle moda programlarının aranan jüri üyesi oldu.

4. Chloe Loughnan

4. Chloe Loughnan

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ile evlenen Chloe, sevgili oldukları sürede '' Ben Burdan Atlarım'' adlı yarışma programında sunuculuk yaparak dikkatleri üzerine çekti. Daha sonra jüri üyeliğinden defilelere kadar birçok iş ayağına kadar geldi.

5. Şeyma Subaşı

5. Şeyma Subaşı

Katıldığı ''Var Mısın Yok Musun'' isimli yarışma programı sayesinde sevgilisi Acun Ilıcalı ile tanışan Şeyma Subaşı, Acun Medya'da işe başladı. Evli olan patronu Acun Ilıcalı ile ilişkisinden sonra herkesin tanıdığı güzel, devamında moda sektörüne geçiş yaptı. Yakın bir zamanda tarz ve moda programı ile ekranlarda görürseniz şaşırmayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eliz Sakuçoğlu

6. Eliz Sakuçoğlu

Murat Boz ile iş arkadaşlığı olarak başlayan ilişikleri aşka dönüştükten sonra herkesin tanıdığı isimlerden biri olan Eliz Sakuçoğlu, şu aralar Türkiye'nin yakından tanıdığı stil danışmanı ve modacılarından birisi. Murat Boz ile ayrıldıktan sonra kariyerinde yine oldukça emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

7. Bircan İpek

7. Bircan İpek

Manken Şenol İpek ile evlenen Bircan İpek için de şöhretin kapıları sonuna kadar açıldı. Son iki sezondur bir televizyon kanalında yayınlanan magazin programı ile adından söz ettiren İpek, ekrana hızlı alışan isimlerden birisi.

8. Emina Sandal

8. Emina Sandal

Kendi ülkesinde de ünlü bir isim olan Emina Sandal'ın ülkemizde bu kadar popüler olmasın sebebi, Mustafa Sandal'ın eşi olması. Son dönemde ''Rising Star'' isimli yarışmada jüri üyesi olarak izlediğimiz Emina, daha önce de Tolgahan Sayışman ile ''Lale Devri'' isimli dizide başrol oynamıştı.

9. Asena Atalay

9. Asena Atalay

Ünlü futbolcu Caner Erkin ile evliliğinden sonra herkesin tanıdığı isimler arasına giren Asena Atalay'ın kariyeri için açılmayan kapı kalmadı. Şu aralar televizyonda magazin programı sunuculuğuyla adından söz ettiriyor.

10. İpek Acar

10. İpek Acar

Merhum sanatçı Kayahan ile büyük bir aşk yaşayan İpek Acar, kariyerinde en büyük adımları eşi sayesinde attı. Konserler albümler derken herkesin tanıdığı isimler arasına giren güzel şarkıcı bu popülerliğini uzun yıllar sürdürdü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Facebook sayfamızı takip etmeyi unutmayın

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
532
125
47
39
17
15
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
De grasse

sevgiliyle ünlü olmak nedir ya çok aşağılık bir şey değil mi? Kendi emeğiyle gelemedikleri noktalara geliyorlar ve bir sürü yeteneğin önünü kesiyorlar. Benim... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

aşk ???

Katilice

Şeyma Subaşı görmekten kusucam.