Görüş Bildir
Haberler
TV
HIMYM Dizisinden Ted Mosby'nin Dizi Boyunca Çıktığı Kadınlar

HIMYM Dizisinden Ted Mosby'nin Dizi Boyunca Çıktığı Kadınlar

Leman Bezci
18.03.2014 - 18:13 Son Güncelleme: 18.03.2014 - 20:46

How I Met Your Mother, başladığı günden beri dikkatle izlenen bir romantik komedi. 9 yılı geride bıraktığımız dizide Ted'in hayatına girip çıkan kızların bir kısmını değerlendirdik. Sonunda anne olabilecek pek çok başka olasılık varken varolan anneden pek çok izleyici de hali hazırda memnun değil.. Fakat Ted'in alın yazısı böyleymiş diyelim ve maziye bir dönüş yapalım..

Not: İyi bir takipçisi olamama rağmen Ted'in hayatından o kadar çok kadın geçti ki hatırlamak için listelist.com'dan kopya çektiğim yerler oldu. Anne dahil 33 kadın geçtiğini öğrendik. 9 yıl için şahsen gayet iyi bir rakam olduğunu düşünüyorum.

Not'un Dibi: Spoiler içerir!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.Robin

Robin..Ne çektirdin bu adama be..

 Ah, geçen sezon Barney'le düğünü olacağını öğrenene kadar pek çoğumuz anlayamadığım bir nedenden hala Robin'in anne çıkma ihtimalini konuşuyordu. Ama şükürler olsun ki bu dedikodulardan kurtulduk.

2.Victoria

2.Victoria

Bu kızcağıza da az çektirmedin Ted..

Ted ve Victoria uzun mesafeli ilişki yürütemediklerinden ayrıldılar.Ve tekrar karşılaştıklarında Ted Victoria'yı düğününden kaçırdı.. Eh Ted, ne vicdansızsın aynısını sana da yapmadılar mı be gülüm?

3.Zoey

TED! Şimdi böyle yazınca aklıma geldi. Sende bayağı sapıtmışsın. Kadınları nikahtan kaçırmalar, evli kadınlara sarkmalar..

Zoey'de Ted'in aşk hikayesinde hatrı sayılır yere sahipti. Fakat Kaptan'la evli olan Zoey'i kocası kadar sevemedik sanırım..

4.Stella

4.Stella

Ted'in 'Sarı Şemsiyeli Kadın'ı olmaya en çok yaklaşan ilk kişidir. Fakat düğünde terkedip Ted'i uzun bir süre bunalıma sokmasıyla bilinir.

5.Naomi

5.Naomi

Ted bu kızla tanışacak diye ne partilerde ezik ezik dolaştın... Sonunda buldun da n'oldu? Hayatta her zaman işler tahmin ettiğimiz gibi gitmiyor. Sanırım bu Balkabağımız da bunun en büyük kanıtı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6.Honey

Kızın adını hepimiz Honey olarak biliyoruz. Çünkü etrafta 'oh honey!' denme dürtüsü uyandırıyor. Katy Perry'nin hayat verdiği kızımız tam Barney kıvamındaydı Ted'le olmazdı zaten..

7.Carly

Barney'nin üvey kızkardeşi olan Carly, Ted'in neredeyse evleneceği ikinci kişi olma şerefini tatmıştı..

8.Cindy

8.Cindy

Cindy'de annenin ayağını görmemize sebep olmuştu.. Kısa dönem Ted'le bir ilişkisi olmasına rağmen şimdilerde bu durum mazide kaldı. Evlendi. Hatta bi kıza sahip.. Bu fotoğrafla ailesini görebilirsiniz.

9.Abby

9.Abby

Kendisi de Katy Perry kıvamında Barney kızıdır. Ted'de gönlü yoktur onunda..

10.Natalie

10.Natalie

Bu kıza da az çektirmedi Ted. Doğumgünleri iyi geçmeyen şahıstır kendisi..

Krav Maga bilmesi de ne hoş(!).

İçeriğin Devamı Aşağıda

11.Jeanette

11.Jeanette

Bu kızda az sinsi değildi.. Son düzlükte anneden önce Ted'in başına gelen son ilişkisi Jeanette ile oldu. Bu da ona bayağı ders oldu ama Ted bu yani.. Ne yapacağı belli olmaz..

12.Mother

Sonunda tanışabildik Anne..

Şaka bir yana Ted'in tüm hallerini koşulsuz şartsız sevebilecek saflıkta durmuyor mu sizcede?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
özge uysal

Her ne kadar Barney ve Robin'i desteklesem de Ted'e en yakışan kişi yine Robin'di.