Görüş Bildir
Haberler
Tayland Basınına Göre Bangkok Bombacısı Türk Pasaportlu

Tayland Basınına Göre Bangkok Bombacısı Türk Pasaportlu

Onedio Medya
23.08.2015 - 11:41 Son Güncelleme: 23.08.2015 - 13:34
İçeriğin Devamı Aşağıda

Tayland’ın en çok takip edilen haber sitelerinden Khaosod bugün verdiği haberde Bangkok bombacısının sahte Türk pasaportu kullanıyor olabileceğini yazdı.

Tayland Göçmen Bürosu yetkilileri basına dağıtılan robot resme benzeyen kişilerin pasaport fotokopilerini çıkarıp araştırmalara başladı. 

Khaosod haberine göre bir motosikletli taksici gösterilen resimdeki kişiyi iki kez kaldığı oteline götürdüğünü söyledi ve bu kişiyi götürdüğü otelin resepsiyonunun çalışanı kendisine bir Türk pasaportu gösterildiğini belirtti. Resepsiyonist Suthira’nın otelde son aylarda kalan başka Türk de olmadığını söylediği iddia edildi. Alınan bu bilgiler sonucunda Tay polisi araştırmalarını Bangkok bombacısının sahte Türk pasaportu taşıması üzerine yoğunlaştı.

İlgili haber: Bangkok’ta Tapınak Önünde Patlama

Haberde ayrıca Temmuz ayında terör ile bağlantısı olduğu iddia edilen Uygur Türklerinin Çin’e iade edildiği gece İstanbul’daki Tayland konsolosluğuna saldırı düzenlendiği ve bu grubun saldırısını Bangkok’a taşımış olma ihtimaline yer verildi. 

DHA

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zlatan Morunix

Eeee napalım yani Türk pasaportu kullanıyorsa? Oturup ağlayalım mı? Bize ne amk heryanımız olmuş suriyeli sikerler taylandı.

Pasif Kullanıcı

dimi ya burada olen insanlar insan degil zaten, ulan soktugumun teroristi senin ulkenin pasaportunu kullanip insan oldursun, senin yorumuna bak... Hadi onu g... Devamını Gör

Çükübik

Ulan kendi ülkemizde boğuluyoruz zaten elin taylandına ne çüküm bulaşıcaz allah aşkına

missis Simpson

tüm dünya bizi konuşsjhakajhljl