Görüş Bildir
Haberler
Tatlı Seçimlerine Göre Sen Nasıl Bir Aşk İnsanısın?

Tatlı Seçimlerine Göre Sen Nasıl Bir Aşk İnsanısın?

Easterling
27.01.2023 - 13:51

Tatlı seçimlerin aşkı nasıl yaşadığını ortaya çıkaracak!

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senden her soruda görsel olarak sana en güzel görünen tatlıyı seçmeni istiyoruz!

#1 Önce seni biraz tanıyalım. Cinsiyetinle başlayalım mı?

#2 Bir de yaşını öğrenelim, sonra tatlılara geçeceğiz!

#3

#4

İçeriğin Devamı Aşağıda

#5

#6

#7

#8

#9

İçeriğin Devamı Aşağıda

#10

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Romantik aşkların insanısın!

Romantik aşkların insanısın!
www.meleklermekani.com

Tatlı seçimlerine göre sen romantik ilişkilerin insanısın! Hem fiziksel çekim var hem de duygusal yakınlık. Bir insan başka ne isteyebilir ki? Duygu yoğunluğun ve arzuların ilişkiyi dolu dolu yaşamana sebep oluyor.  Lakin ne fiziksel çekim ne de yakınlık hissi, ilişkinin kalıcı olması açısından tek başına yeterli olmuyor.  Eğer ilişkide ayakların biraz daha yere basarsa uzun soluklu ilişki yaşayabilirsin ve ömür boyu sürebilir. Bu tip ilişki kuran biri olarak ''ayrılık acısı''nı da en zirvede hissedenlerdensin.

Tutkulu aşkların insanısın!

Tutkulu aşkların insanısın!

Tatlı seçimlerine göre senin aşkların çoğunlukla tutkuyla başlıyor. Cicim ayları dediğimiz dönemde her şey muhteşem geçiyor. Cinsellik ve erotizm senin için önemli. Bu süreçte karşılıklı bir yakınlık kurulabilirse bu muhteşem geçen cicim ayları romantik ve uzun vadeli bir aşka evrilebiliyor. Yakınlık kurulamazsa da ilişkinin ömrü kısa sürüyor.

Mantık ilişkisi insanısın!

Mantık ilişkisi insanısın!

Tatlı seçimlerine göre enin için tutku ve yakınlıktan ziyade hayat birlikteliği önemli. Tutkulu sevmeler sana göre değil. Aşk yoldaşlık sana göre.  İlişkilerin böyle başlıyor fakat emek harcanırsa ilişki şekil değiştirip tutkulu bir ilişkiye dönüşebiliyor. Sadakat ve bağlılık senin için her zaman ön planda.

Dostluk temelli aşkların insanısın!

Dostluk temelli aşkların insanısın!

Tatlı seçimlerine göre senin ilişkilerinin temeli biraz arkadaşlık dostluk üzerine kurulu. Sevgiline karşı yoğun bir yakınlık hissediyorsun, saygı ve sevgi çerçevesi içinde her türlü duygusal paylaşımda bulunuyorsun lakin fiziksel çekim yok. Seks çok az ya da hiç yok. Her yere birlikte giden dışarıdan bakıldığında ''Ne kadar sevgi dolu bir çift'' denilen bir ilişki. Birbiriyle hiç münakaşa etmeyen, dengeli tutarlı bir birliktelik.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
198
139
60
55
37
29
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın