Görüş Bildir
Haberler
Tatlı Seçimlerine Göre Kaç Çocuğun Olacak?

Tatlı Seçimlerine Göre Kaç Çocuğun Olacak?

30.07.2021 - 19:30

Belki çocuk sahibisin, belki de daha buna zamanın var. Hatta belki de ben çocuk istemem diyenlerdensin! 

Tercih ettiğin tatlıyı seç, kaç çocuk sahibi olacağını söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Öncelikle hangi tür tatlıları seviyorsun?

4. Birini seç bakalım!

5. Şimdi de geleneksel tatlılarımızdan birini seç:

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pasta ile aran nasıl? Bir dilim pasta ikram etsek hangisini seçerdin?

7. Peki baklava nasıl yenir?

8. Son olarak çikolatalardan hangisini tercih edersin?

Senin 1 çocuğun olacak!

Senin 1 çocuğun olacak!

Seçtiğin tatlılara göre senin 1 çocuğun olacak. Sen böyle bir dünyaya daha fazla çocuk getirmek istemiyorsun. Pek çok etkeni düşünüyorsun ve hem maddi durumun için hem de ona vereceğin destek için ideal olanın bir çocuk olduğunu düşünüyorsun. Kendini tek çocuğuna adamanın doğru olduğunu düşünüyorsun. Yani varını yoğunu ona verecek, ona harika bir gelecek sunacaksın. İyi bir ebeveyn olmak senin için çok önemli. Hadi bakalım, en uygun zamanda ve şartlarda her şey dilediğince olur umarız :)

Senin 2 çocuğun olacak!

Senin 2 çocuğun olacak!

Seçtiğin tatlılara göre senin 2 çocuğun olacak. Sen herkesin bir kardeşi olması gerektiğini düşünenlerdensin. Dünyadaki en değerli şey kardeş sana göre. Bu yüzden tek çocuk yaparak çocuğunun bundan mahrum kalmasını istemiyorsun. Ama fazla çocuk yapıp maddi ve manevi olarak yetememekten korktuğundan senin için ideali iki çocuk sahibi olmak. Senin için en doğru kararın bu olduğunu düşünüyorsun. Açıkçası ben de senin gibi düşünenlerdenim. Hadi bakalım, hayat bize neler sunacak? :)

Senin 3 çocuğun olacak!

Senin 3 çocuğun olacak!

Seçtiğin tatlılara göre senin 3 çocuğun olacak. Sen kalabalık aile sevenlerdensin. Kendini de üç çocuk yetiştirmede maddi ve manevi olarak yeterli görüyorsun. Sana göre çocukların kardeşleri olmalı, beraber arkadaş gibi büyümeliler. Bu yüzden yaş farkının fazla olmasını da istemiyorsun. Evet yetiştirirken zor olacak bunun farkındasın ama sonunda çok güzel olacağına inanıyorsun. Tek sorun, bakalım eşini buna ikna edebilecek misin? :)

Senin 4 çocuğun olacak!

Senin 4 çocuğun olacak!

Seçtiğin tatlılara göre senin 4 çocuğun olacak! Öncelikle bir  'Maşallah' diyelim. Bu kadar çocuğa nasıl bakacağını üstesinden nasıl geleceğini inan ben de bilmiyorum. Ama sen kalabalık ailelere o kadar imreniyorsun ki, en güzelinin böyle bir aile olduğunu düşünüyorsun. Geçim sıkıntın ve onlara sunacağın gelecek kısmı endişeni aştığında dört çocuk sahibi olma fikrini hayata geçirmek en büyük hedefin. Hadi bakalım, bize de söylersin çok çocuklu hayat nasılmış diye :)

Senin 5 çocuğun olacak!

Senin 5 çocuğun olacak!

Seçtiğin tatlılara göre senin 5 çocuğun olacak. Yani bana sorarsan bu çoook büyük bir karar ama sen ne kadar çocuk o kadar mutlu aile diye düşündüğünden hiç de gözünde büyütmüyorsun bu isteği. Maddiyatı da dert etmiyorsun kendine. Çocuğun eve bereket getireceğine inananlardansın. Kendinde çocuklara yeteceğine dair de büyük bir inanç var. Tabii eşinin de desteğini aldın mı tamamdır senin için. Açıkçası merak ettik, bu hayaline ulaşırsan bize yaz olur mu? :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
125
71
48
33
14
14
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Senin 1 çocuğun olacak!

cansu ersan

Senin 4 çocuğun olacak

kaneki_tokyo.ghoul

5 mi oha o kadar çocuğu napıcam ben