Görüş Bildir
Haberler
Tatil Dönüşü Katliam: Kahramanmaraş’taki Acı Olayda Bir Aile Yok Oldu

Tatil Dönüşü Katliam: Kahramanmaraş’taki Acı Olayda Bir Aile Yok Oldu

Kahramanmaraş’ta bir ailenin yok olduğu olay tüm Türkiye’de gündem olmuştu. 22 yaşındaki Burak Özyürek, polis olan babasının beylik tabancıyla anne-babası ve iki kardeşini öldürerek intihar etmişti. Ailenin yakında zamanda hep beraber Karadeniz turu tatili yaptığı ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bileklerini kesti, ailesi müdahale etti

Bileklerini kesti, ailesi müdahale etti

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde önceki gece sinir krizi geçiren 22 yaşındaki Burak Özyürek evlerinin çatısına çıkarak maket bıçağıyla bileklerini kesmeye çalıştı.

Dulkadiroğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde polis olan baba Mehmet Özyürek (51) ve ağabeyi Hüseyin Furkan Özyürek (25), bir türlü Burak Özyürek'i sakinleştiremedi. Sinirleri yatışmayan Özyürek, babasına ait silahı aldı.

Ardından babası Mehmet, annesi Hacer (45), ağabeyi Furkan ve kardeşi Talha Özyürek'e (10) ateş etti. Daha sonra aynı silahla kafasına ateş ederek yaşamına son verdi.

Sabah’ta yer alan habere göre, olayla ilgili soruşturma başlatılırken, baba Özyürek ve Gaziantep'te infaz koruma memuru olarak görev yapan Hüseyin Furkan Özyürek'in geçen hafta izin alarak ailece Karadeniz turuna gittikleri öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
90
31
17
4
4
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rcpbyrm

bu neyin sinir kriziymiş ?

sibel

madde kullanıyordu belki de.. ya da alkol. bu denli sinir krizinin arkasında ciddi sebepler vardır