Görüş Bildir
Haberler
“Tatil Dinlenmek İçindir” Diyenlere: Kaldığınız Otelde Mutlaka Bulunması Gereken 10 Hizmet

“Tatil Dinlenmek İçindir” Diyenlere: Kaldığınız Otelde Mutlaka Bulunması Gereken 10 Hizmet

Begüm
19.02.2023 - 10:07

Tatil demek tüm senenin o stresini, sinirini bir kenara bırakıp anda olmak demektir. O anda olmak için de tatil yaparken kaldığınız otelde bulunması gereken ve tatilinizi daha da güzelleştiren şeyler vardır... İşte gelin o hizmetlere bir bakalım!

1. SPA ve mesaj hizmeti

Tatil demek bedeni de rahatlatmak demektir. Bu yüzden SPA ve masaj hizmeti olmazsa olmazdır. Tatil yaparken gidip bedeninizi gevşetmenin en güzel yolu!

2. Spor alanı

Çeşitli spor aletleri ve imkanları ile dolu olan bir spor alanı gerçekten de tatilde sizi dinç tutarken günlük rutinlerinizi de korumanızı sağlar.

3. Pet hotel

Evcil dostlarınız için özel ayrılan bir alanda pet hotel hizmeti almak tatilde aklınızın dostunuzda kalmasını engeller. Hem siz hem de evcil dostunuz çok rahat eder.

4. Çocuk kulübü

4. Çocuk kulübü

Eğer ailenizle tatile gidiyorsanız çocuk kulübü hem sizin daha rahat tatil yapmanızı hem de çocukların daha fazla eğlenmesini sağlar. Çocuk kulüplerindeki eğitim, oyun, tiyatro ve dans gibi aktiviteler ile çok daha eğlenceli bir tatil yaparsınız!

5. Zengin açık büfe

Dünya mutfaklarını kapsayan zengin bir açık büfe tatil boyunca sizi en mutlu edecek yemekleri sunar. Açık büfesiz tatil, tatil değildir diyebilir miyiz?

6. Aquapark

Kaydırak varsa o tatilde eğlence de vardır! Su havuzu ve kaydıraklar ile tatilinizi bir üst seviyeye çıkarmak için bu oldukça önemlidir.

7. Sağlıklı yemek

7. Sağlıklı yemek

Aslında çok önemli görünmese de tatildeyken de sağlığınızı ve fitliğinizi korumanız için size özel hazırlanan sağlıklı yemekler kurtarıcıdır. Tatilinizin daha kolay ve keyifli geçmesini sağlar.

8. Animasyon ve konser

Tatilde dinlenmek kadar eğlenmek de önemlidir. Canlı performanslar, konserler, tiyatrolar ve danslar gibi pek çok eğlence tatili çok daha keyifli hale getirecektir.

9. Cilt bakımı

9. Cilt bakımı

Tatildeyken de bakım rutininizden geri kalmamanız için sunulan cilt bakım hizmeti de sanki tatilde değil de evinizdeymişsiniz gibi hissetmenizi sağlar!

10. Canlı tiyatro ve akşam yemeği deneyimi

10. Canlı tiyatro ve akşam yemeği deneyimi

Akşam yemeği, ışık performansı ve eğlence ile birleşen Cosmo Theatre deneyimi ile tatilinizi unutulmaz

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın