Görüş Bildir
Haberler
Tatil Biter Maceralar Kalır

Tatil Biter Maceralar Kalır

İki haftalık tatil bitti, okula dönüş heyecanı başladı. Türkiye’nin en büyük fotokitap markası Lukapu, tatil anılarınızı fotokitaba dönüştürmeniz için bir sürpriz hazırladı. 6 Şubat - 19 Şubat tarihleri arasında fotokitap hazırlayanlara özel % 20 indirim fırsatı sunuluyor.

Öğrenciler ne derece seviniyor bu duruma bilemeyiz, ancak tatil bitti. Okul heyecanı yeniden başladı. Kimi şehir dışında tatile gitmeyi seçti, kimi yaşadığı şehrin güzelliklerini keşfetti. Sonuçta herkes stresten uzak bir 15 gün geçirdi.

İşte bu günleri unutmamanın en iyi yolu, tatil fotoğraflarından oluşan fotokitaplar hazırlamak… Tatil anıları, fotoğraflarda değil, fotokitaplarda saklı kalmalı.

Lukapu’ya üye olarak en özel anlarınızı belgeleyen fotoğraflarınızdan ömür boyu saklayacağınız fotokitaplar tasarlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken üye olmak, ardından lukapu.com’un online tasarla bölümünü açmak, taslaklardan birini seçmek ve albümünüzü hazırlamak. Seçtiğiniz taslakların üzerinde istediğiniz oynamayı yapabiliyor, fotoğraflarınızı ister bilgisayarınızdan ister sosyal medya hesaplarınızdan çekebiliyorsunuz. O sırada başka işiniz mi çıktı, yaptıklarınızı online sisteme kaydedip, daha sonra devam edebiliyorsunuz. Albümünüzü bitirip sipariş verdikten sonra 7 işgünü içinde fotokitabınız kargoya veriliyor. Sadece fotokitap da değil, takvim ya da poster yapmak da sizin elinizde.

Şimdi Okula Dönüş kampanyası ile tatil fotoğraflarınızdan fotokitaplar hazırlayabilir üstelik yüzde 20 indirim avantajından faydalanabilirsiniz. Fazla zaman kaybetmeden, tasarlamaya başlayın… Lukapu’nun ücretsiz iPhone uygulaması LukaBUKA’da da aynı indirim geçerli. LukaBUKA sayesinde akıllı telefonunuzdaki ya da sosyal medya hesaplarınızdaki 20 fotoğrafı seçip birkaç dakika içinde albümünüzü hazırlayıp sipariş verebiliyorsunuz.

http://www.lukapu.com

Bunları biliyor muydunuz?

Tüm işletim sistemlerinde çalışan Lukapu Türkiye’nin 81 iliyle de tanıştı.

En çok Lukapu büyük kare fotokitap tercih ediliyor.

Lukapu tasarlamak için siteye her gün ortalama 7 bin fotoğraf yükleniyor.

Her gün ortalama 20 bin kişi lukapu.com’u ziyaret ediyor.

iPhone uygulaması LukaBUKA’yı yaklaşık 25 bin kişi indirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın