Görüş Bildir
Haberler
Tartışma Yaratmıştı: Melih Gökçek Aşıyı Nasıl Yaptırdığını Açıkladı

Tartışma Yaratmıştı: Melih Gökçek Aşıyı Nasıl Yaptırdığını Açıkladı

Emre Ordu
22.01.2021 - 18:47 Son Güncelleme: 23.01.2021 - 11:35

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek sosyal medya hesabından koronavirüs aşısı olduğunu duyurdu. Gökçek'in nasıl aşı olabildiği merak konusu oldu. Gökçek yaptığı ikinci paylaşımla konuya açıklık getirdi. 105 yaşındaki kayınvalidesiyle birlikte yaşadıklarını belirten Gökçek, Sağlık Bakanlığı'nın 85 yaş üstü kişilerle aynı evde yaşayan 65 yaş üstünü de aşıladığını belirtti. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin eski Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eşiyle birlikte koronavirüs aşısı olduklarını duyurdu.

Gökçek paylaşımında Karı- koca biz de Covid-19 aşımızı yaptırdık. Bu da aşı hatırası. Rabbim tüm hasta olanlara acil şifalar versin, bundan sonra da hiç kimseyi hasatalıkla imtihan etmesin, ülkemizi ve dünyayı bir an önce selamete çıkarsın inşaallah...” ifadelerini kullandı.

Gökçek'ten açıklama

Gökçek'ten açıklama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca şu an 85 yaş üzeri vatandaşların aşılandığını duyururken, 72 yaşındaki Melih Gökçek'in aşıyı nasıl yaptırabildiği kafalarda soru işareti yarattı.

Gökçek ilerleyen saatlerde Twitter hesabından yaptığı yeni bir açıklamayla, aşıyı nasıl yaptırabildiği sorusuna yanıt verdi. Sağlık Bakanlığı'nın 85 yaş üstü olanlar ile aynı evde yaşayan 65 yaş üstü kişilerin de öncelikli olarak aşıladığını belirten Gökçek, 105 yaşında olan kayınvalidesinin kendileriyle birlikte yaşadığını ve bu sayede aşı yaptırdıklarını ifade etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gökçek'in paylaştığı duyuru 👇

Gökçek'in paylaştığı duyuru 👇
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
111
65
11
10
5
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bum akif

Şaşırmamalı. Yaşlılara,aciliyeti olanlara normal de bi de hırsızlara öncelik varmış...

neden-ulan-neden

bu adamın en az 40 milyar dolar serveti yoksa bi şey bilmiyom.

Tomris H

:))))))))

Aysun

Atma ! Sen, Titanik batarken sahipsiz gördüğü çocuğu kendisinin diye yutturup filikada kendine kontenjan açan gemi sahibiyle aynı tıynettesin. Biliyor seni m... Devamını Gör