Görüş Bildir
Haberler
Tarım Bakanlığı'ndan Hande Fırat'a 3.5 Milyon TL'lik Hibe

Tarım Bakanlığı'ndan Hande Fırat'a 3.5 Milyon TL'lik Hibe

Gazeteci Hande Fırat Özvardar’ın, et fiyatlarından dolayı küçükbaş hayvancılık işine girdiği ortaya çıktı. Hande Fırat'ın yapacağı yatırım için Tarım Bakanlığından 3.5 milyon lira hibe desteği alacağı belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tarım ve Orman Bakanlığı, 2006'dan bu yana 5 yıllık dönemler halinde aralıksız uyguladığı Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı'nın 2022-2023 dönem başvuruları geçtiğimiz aralık ayında başladı ve başvurular 20 Ocak’ta sona erdi. 

81 ilde uygulanan hibe desteğini kazanan yatırımcıların listesi 5 Nisan’da açıklandı. Hibeyi kazanan yatırımcılar 13 Mayıs’a kadar istenen evraklarla birlikte başvurularını yaparak yatırım alanına göre hibe desteklerini alacaklar.

Hibeden yararlanacaklar arasında Hande Fırat da var

Hibeden yararlanacaklar arasında Hande Fırat da var

Milli Gazete'den Saadettin İnan'ın haberine göre, Ankara’da ekonomik yatırımlar kapsamında sadece 16 projeye hibe desteği verileceği açıklanırken, hibe desteği almayı hak edenlerden birisinin de gazeteci Hande Fırat Özvardar olması dikkat çekti.

Gazeteci Hande Fırat Özvardar, Tarım ve Orman Bakanlığından hibe desteği alacağını doğruladı ancak hangi yatırım için hibe desteği alacağını açıklamadı.

3.5 milyon TL hibe desteği

3.5 milyon TL hibe desteği
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nün hibe desteğini almayı hak eden yatırımcılar listesine göre; gazeteci Hande Fırat Özvardar’ın tarımsal üretime yönelik sabit yatırımlar kapsamında küçükbaş hayvancılık yetiştiriciliğinde yeni tesis yatırımına hibe desteği verileceği öğrenildi. 

Küçükbaş hayvancılık yetiştiriciliğinde yeni tesis yapımının hibeye esas proje üst tutarı 7 milyon lira. Proje tutarının yüzde 50’si hibe olarak verileceği için Hande Fırat, küçükbaş hayvancılık yetiştiriciliğinde yeni tesis yapımı kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığından 3.5 milyon lira hibe desteği alacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
92
39
9
3
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mamamia

Vay amk vayy yiyin lan çatlayana kadar! Paravan değilse bende bişey bilmiyorum. Tarımı, çiftçiyi, hayvancılığı, yeşili bitirenler bı de destek olacak. duy da... Devamını Gör

Özgen ERSOY

Her yerden yalamış desene

moonlight

Bende giricem tavukçuluk işine. Babada verirseniz 3,5