Görüş Bildir
Haberler
Tarikat Yurdunda Darp Edilen Öğrencinin Babası: 'Buraya 4 Bin Lira Ödüyorum, Biz Memnunuz'

Tarikat Yurdunda Darp Edilen Öğrencinin Babası: 'Buraya 4 Bin Lira Ödüyorum, Biz Memnunuz'

Deniz Gök
25.03.2022 - 17:02 Son Güncelleme: 26.03.2022 - 01:15

Süleymancılar olarak bilinen tarikatın yurdunda şiddet gören öğrencilerden birinin babası, çocuklarının eğitimi için yurda aylık 4 bin TL ödediğini ve memnun olduğunu belirterek 'Bizim çocuklarımız kendi gönül rızasıyla geliyor. Ben de çocuklarım ilim eğitimleri alsınlar diye, gönlümce gönderiyorum.' dedi. Bir başka veli ise yurt yönetimini savunarak 'Bir anlık şiddet ile bunu yaptıysa bunu bütün kuruma mal etmenin anlamı yok' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Esenler'de Süleymancılar'a ait yurtta öğrencilere şiddet uygulayan sözde eğitimci dün gözaltına alınmıştı. Öğrencilerin aileleri de bugün yetkililerden bilgi almak için yurt binasına geldi.

Tepki çeken o görüntüler için 👇

"Çocuklarımız kendi gönül rızasıyla geliyor" 📹

"Bütün kuruma mal etmenin anlamı yok" 📹

Öğrencilere şiddet uygulayan görevli adliyede

Öğrencilere şiddet uygulayan görevli adliyede

Öğrencileri dövdüğü anların ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınan Aykut Ersöz, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

Çocuğu darp edilen Fatma Demir ise yaşananları anlattı.

"Görüntüleri nereye verirseniz verin' cevabı aldım"

"Görüntüleri nereye verirseniz verin' cevabı aldım"

Mağdur Anne Fatma Demir, yaşananları anlatarak, 'Kandil günüydü perşembe akşamı öğrendim. Oğlumun attığı bir video ile öğrendim. Bir anda video geldi 'anne görüntüleri gizlice çektim' diye yazı vardı. Tabii ben inanamadım. Yurt sorumlularını aradım sonra, 'sizinle uğraşamayacağım' gibi şeyler söylediler, 'sonra arayacağız' falan dediler. 'Elimde görüntüler var' dememe rağmen 'görüntüleri nereye verirseniz verin' gibi bir cevap aldım. Ben ardından görüntülere savcılığa ulaştırdım. Görüntüleri izleyince dondum inanamadım direkt yurdu aradım 'ne oluyor orada', orada neler oluyor' diye sordum ama karşımda bir muhatap yoktu. Bu kişinin tutuklanması istiyorum kesinlikle serbest kalmasını istemiyorum. Kendisi ile telefonda konuşmak fırsatım oldu özür diledi ama böyle bir şeyin özrü olmaz' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
85
42
15
5
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Kadının yüz ifadesinden belli çocuğu için endişelenmiş. Adamlar da bi o kadar rahat görünüyor, ilginç.

Pasif Kullanıcı

Evine yakınmış. İsteyerek gidiyormuş. Bunlarda en önce koşulsuz itaat ve tabi olma eğitimi denen sistematik işkence ve sözde nefis terbiyesi yaparlar. Ayrıca... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Sıkıştıklarında ilk kaçacakları ülke kafir Avrupa ve kafir abd'dir. Ne iran'a ne de arabistana gitmezler. Kafirin yurdundan ahkam keserler. Mesela fıttırık f... Devamını Gör

Kunti kunti

Allah tan böyle yetersiz bir ebeveynin evladı değilim