Görüş Bildir
Haberler
Tam Kapanmanın İlk Gününde Türkiye Manzaraları: Balkondan Balkona Atlayıp Kaçmaya Çalıştılar

Tam Kapanmanın İlk Gününde Türkiye Manzaraları: Balkondan Balkona Atlayıp Kaçmaya Çalıştılar

Batuhan
30.04.2021 - 15:25

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanma döneminin ilk gününde Türkiye'nin çeşitli illerinden ilginç görüntüler gelmeye başladı. Adana'da uygulama noktasında durdurulan otomobildeki alkollü sürücü ve yanındaki 4 kişiye sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle ceza yazıldı. Trabzon'da kafeye yapılan baskında ise içerideki bir grup gencin balkondan balkona atlayarak kaçışları cep telefonu kamerasına yansıdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alkollü araç kullanmaktan ceza

Alkollü araç kullanmaktan ceza

Alkollü araç kullanmaktan ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden ceza yazılan D.E'nin ehliyetine el konuldu. Muayenesi de bulunmadığı belirlenen otomobil, trafikten men edildi.

Polis ekiplerine zorluk çıkaran ve üstünde kimlik bulunmayan diğer 3 kişiye, kimlik tespitinin ardından sokağa çıkma kısıtlamasına ihlalden ceza kesildi. Başkasının kimlik numarasını vererek cezadan kurtulmaya çalışan Damla E. de Yarbaşı Polis Merkezine götürüldü.

Yan balkona atladılar

Yan balkona atladılar

Trabzon'da ise salgın tedbirleri kapsamında yasak olmasına rağmen müşteri alıp, maske ve mesafe kurallarının ihlal edildiği kafeye, ihbar üzerine dün polis ekipleri geldi. Polisin geldiğini gören bir grup genç, kafenin arka sokağa bakan balkonundan yan binada balkona geçerek kaçmaya çalıştı.

Kafedeki gençlerin balkondan balkona kaçış anları cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, kafedeki gençlerin, sırayla balkondan kaçma anları görülürken, bir kişinin de 'Çekmeyin, sakın yayınlamayın' dediği duyuluyor.

Bu arada kimlikleri tespit edilen 7 kişiye salgın tedbirleri ihlalden toplam 22 bin lira cezai işlem uygulandı.

İşte o anlar

Kumar baskını

Kumar baskını

Polis ekipleri İstanbul'da bir kıraathanede kumar oynatıldığı bilgisini aldı. Harekete geçen ekipler, kıraathaneye düzenledikleri baskında içerde 9 kişinin olduğunu, kumar oynandığını ve iş yerinin ruhsatsız olduğunu tespit etti.

7 kişiye kumar oynamaktan 9 bin 352 lira para cezası kesildi. Koronavirüs tedbirlerine uymayan içerde bulunan 9 kişiye ise ayrıca 28 bin 350 lira para cezası uygulandı. Kıraathane de Kartal İlçe Zabıta Müdürlüğü ekiplerince mühürlenerek faaliyetlerine son verildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
7
5
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tontikke

Bizim burada herkes sahilde yürüyüş adı altında dolaşıyor