Görüş Bildir
Haberler
Tam 7 Realistik Seks Mankeniyle Kendine Sıcacık Bir Yuva Kuran Çinli Dayı!

etiket Tam 7 Realistik Seks Mankeniyle Kendine Sıcacık Bir Yuva Kuran Çinli Dayı!

Bugün sizleri aradığı mutluluğu tam 7 realistik seks mankeninde bulan Çinli dayıyla tanıştırıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Li Chen 58 yaşında ununu elemiş eleğini asmış içi sevgi ve şefkat dolu Çinli bir dayı.

Li Chen 58 yaşında ununu elemiş eleğini asmış içi sevgi ve şefkat dolu Çinli bir dayı.

Bir de erkek çocuğu olan dayı 2004 yılında eşinden boşanmış. Henüz 5 yaşındayken baş başa kaldığı oğlunu tek başına, dişinden tırnağından arttırarak, gözünü çöpten sakınarak büyütüp beslemiş ve bugünlere getirmiş.

2010 yılında Pekin'e yaptığı bir seyahat ise hayatını tamamen değiştirmiş.

2010 yılında Pekin'e yaptığı bir seyahat ise hayatını tamamen değiştirmiş.

O dönemki sevgilisiyle Pekin'de bir dükkana giren dayımız realistik seks mankenleriyle ilk defa orada tanışmış ve görür görmez hayran olmuş. Bu mankenlerin gerçekliği karşısında ağızları açık kalan çift ilk olarak o zaman bu mankenlerden birine sahip olmak istemiş fakat bugünün parasıyla yaklaşık olarak 38000 Türk Lirası bu mankenlerden birine sahip olmaya maddi durumları el vermemiş.

2014 yılına geldiğimizde ise çift maalesef ayrılmış.

2014 yılına geldiğimizde ise çift maalesef ayrılmış.

Kötü bir dönem geçiren Li, oğlunun da bütün gün okulda olması dolayısıyla iyice yalnız kalmış ve bu yalnızlığını bastırabilmek için aynı yıl bir realistik seks mankeni satın almış. Ama durun hele... Bu dayı bu seks mankenlerini cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için almamış. Onları çocukları gibi görüyor. 😳

Aha bu da oğlu.

Aha bu da oğlu.

Li, oğlu Yang Yang için de bu realistik seks mankenlerinden almış. İlk seks mankenini geçtiğimiz ay 18. doğum günü hediyesi olarak alan genç adamın şu an iki adet seks mankeni mevcut. Kalan beş tanesi de babasına ait. Ancak şöyle bir durum var ki yukarıda da söylediğimiz gibi Li bu mankenlerle seks yapmasa da oğlunun kendine ait olan 2 mankenle seks yapmasına karşı değil. Biyolojik ihtiyaçlarını bunlarla karşılamasını normal görüyor. Yani sizin anlayacağınız Li, kendine 5 kız çocuğu oğluna da iki gelin almış.

El üstünde taşıyorlar...

Li ve oğlu Yang, bu mankenleri el üstünde taşıyorlar. Bir dediklerini iki etmiyorlar. Tabir-i caizse ellerini sıcak sudan soğuk suya sokmuyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Her baba evladının üstünü örter...

Li, gece yatarken kızlarının üzerini örtmeyi de ihmal etmiyor. Gece uyanıp uyanıp üzerleri açılmış mı diye kontrol ediyor. Eğer açılmışsa tekrar örtüyor. E ne de olsa uyuyanın üstüne kar yağar derler. Üşütsün mü çocukcağızlar.

Kıyafetlerini yıkayıp, ütüleyip düzenli bir şekilde asıyor.

Li, kızları için yaklaşık olarak 54 bin Türk Lirası değerinde kıyafet almış. Kızlarının onlarca değişik kıyafeti var. Bir giydiklerini bir daha giymiyorlar. Li, onları yıkayıp ütülüyor ve düzgünce askılara yerleştiriyor. Hem ana hem babalık yapıyor kızlarına. Söküklerini dikiyor... Adeta onlar için saçını süpürge etmiş durumda. Bu devirde böyle baba zor bulunur.

Oğlunun da Li'den kusur kalır yanı yok.

Yang da eşlerine oldukça fazla kıymet veriyor. Ayakkabılarını bile kendi elleriyle giydiriyor. Zaman zaman cırt cırtlarını yapıştırıyor zaman zaman ise bağcıklarını bağlıyor. İşte her kadının aradığı fedakar bir eş.

Kişisel hijyen önemli.

Özellikle Yang kişisel hijyene çok önem veriyor. Şuraya bakar mısınız lütfen? Eşinin burnunda kalan sümüğü elleriyle temizliyor. Kızlar, Allah hepinize böyle koca nasip etsin inşallah.

Soğuktan çatlayan elleri hep yumuşacık olsun istiyor.

Çin'in ayazı fena olur. E soğukta, ayazda da insanın eli çatlar. Yang eşlerinin ellerinde çatlak olmasın hep pamuk gibi yumuşak olsun diye her gün ellerini kremliyor. Gerçekten gözlerimiz yaşardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Saçlarını tarıyor, onları kuaföre götürüyor.

Erkekler çoğu zaman kadınların kuaför masraflarından şikayetçi olur. Ama Yang hiç de öyle birisi değil. Eşlerinin saçlarını kendi elleriyle tarıyor. Onları kuaföre götürüyor ve hiçbir masraftan kaçmıyor.

Li de çocukları gelinleri alıp onları hafta sonları arabayla gezmeye götürüyor.

Temiz hava herkese iyi geliyor olsa gerek. Çocuklar ve gelinler arkada aşırı oksijenden bayılmış uyurken fedakar baba Li de araba kullanmaya devam ediyor. Tüm çabası onların rahatı için. İstiyor ki hep mutlu olsunlar. Hangi baba istemez ki zaten?

Sürpriz doğum günü partileri de cabası.

Özel günlere çok önem veren baba oğul, bu kızların hiçbir özel gününü kaçırmıyor. Onlara sürpriz parti hazırlayarak mutlu etmek için adeta yarışıyorlar. Ailecek en keyifli anları ise doğum günü partileri. Bir yaş daha almanın verdiği yarı hüzün yarı mutlulukla kendilerinden geçiyorlar. Umarız ömrünüz boyunca çok ama çok mutlu olursunuz... 😍

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
315
194
136
42
40
13
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Saçma buluyoruz fln da yalnızlık diye bir şey var.Hani deriz ya etrafımızda ki onca kalabalığa rağmen yalnızız diye,öyle bir şey demek ki bu da.Böyle gideriy... Devamını Gör

gökhan gök

Allah akıl fikir versin, ulan git bir yerde çalış para kazan git bir yetim al besle büyüt çok canın sıkılıyor evinin bir odasını kiraya ver evde fazladan bir... Devamını Gör

gökhan gök

Bari bir de BONUS VİDEO koysaydınız. Gerçekten çok merak ettim bu delileri insnlardanda mı utanmaları yok? :)