Görüş Bildir
Haberler
Taksiyi Kaçıran Şüpheli: 'Gezip Eğlenmek, Günümü Gün Etmek için Çaldım'

Taksiyi Kaçıran Şüpheli: 'Gezip Eğlenmek, Günümü Gün Etmek için Çaldım'

Samsun'da yolcu gibi bindiği taksiyi silah zoruyla kaçıran 17 yaşındaki R.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. R.A'nın  ifadesinde, 'Gezip eğlenmek, günümü gün etmek için çaldım' dediği öğrenildi.  'Bu tür olaylar Samsun'da çoğalmaya başladı'' diyen taksici Hüseyin Tok, ''Ya bıçak çıkartıyor ya tabanca çıkartıp dayıyor. Kendimizi bir şekilde kurtarıyoruz ama hiç can güvenliğimiz yok'' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Biri yönlendirmiş olabilir'

'Biri yönlendirmiş olabilir'

Dün sabah saatlerinde elindeki valizlerle taksi çağıran R.A., kendisini almaya gelen araca binerek yola çıktı. R.A., bir süre sonra çantasından çıkardığı pompalı tüfekle 57 yaşındaki taksinin sürücüsü Hüseyin Tuzcu'yu tehdit edip aracından indirdi. Tuzcu, taksiyle uzaklaşan R.A'yı ihbar etti. Gözaltına alınan R.A'nın ifadesinde, 'Gezip eğlenmek, günümü gün etmek için taksi çaldım' dediği öğrenildi. R.A. işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece 'nitelikli yağma' suçundan tutuklandı.

Şüphelinin taksiye binmeden önce valizlerini taşımasına dahi yardımcı olduğunu belirten İbrahim İzik, 'Neden böyle bir şey yaptığını anlayamadık. Sorun yaşadığı birileri mi oldu? Elinde telefon vardı. Biri yönlendirmiş olabilir' dedi.

'Bu tür olaylar Samsun'da çoğalmaya başladı'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Gta mı lan bu

SnowMan

Kodeste gününü gün edersin artık ergen piç