Görüş Bildir
Haberler
Takip Etmeye Doyamadığımız ve Bize Makyaj Konusunda Çok Şey Katan 10 Influencer

Takip Etmeye Doyamadığımız ve Bize Makyaj Konusunda Çok Şey Katan 10 Influencer

Radlands
13.10.2023 - 18:03

Influencerların hayatımıza etkisi o kadar fazla ki, çoğu zaman neyi sevip sevmeyeceğimize bile influencerlar aracılığıyla karar veriyoruz. Bu içeriğimizde ise makyaj konusunda bizi en çok etkileyen güzellik influencerlarını derledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. @nikkietutorials

1. @nikkietutorials

Makyaj influencerlarının en eski ve tanınmışlarından biri olan Nikkie, makyaj dünyasına gerçekten de yön veren isimlerden! Ayrıca Instagram hesabında birbirinden keyifli videolarla makyaj tüyoları da veriyor.

2. @jamescharles

2. @jamescharles

James Charles makyaj dünyasında her ne kadar büyük kaoslara neden olmuş olsa da hiçbir skandal onun yeteneğinin önüne geçemedi. Böylece de bugün hala en etkili isimler arasında yerini almayı başardı.

3. @nikitadragun

3. @nikitadragun

Trans bir kadın olan Nikita, YouTube'da açtığı güzellik kanalıyla 2013'ten beri bu sektörde profesyonel olarak yer alıyor. Kurduğu kozmetik markasını da geniş kitlelere tanıtmayı başardı.

4. @maryphillips

4. @maryphillips

Kendall Jenner'dan Jennifer Lopez'e kadar birçok dünyaca ünlü isimle çalışan Mary, Instagram hesabında makyaj yapmanın inceliklerini öğrettiği seriler hazırlıyor. Takip etmekte fayda var, bizden söylemesi!

5. @donni.davy

5. @donni.davy

Euphoria'nın makyaj artisti olan Doniella, dizideki yaratıcı makyajlarıyla Emmy ödülü kazanmıştı. Bir dönem herkesin yüzüne taşlar takmasının bizzat sebebi Doniella'nın ortaya çıkardığı makyaj trendi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. @jaeldorotan

6. @jaeldorotan

Jael'in güzellik dünyasına girişi, açılmış kaşları ile oldu. Kaşları ile tanınan Jael, Instagram hesabında özel günlere uygun makyaj önerilerinin yanı sıra günlük makyaj için de tüyolar veriyor.

7. @trulue

7. @trulue

Saç bakımı hakkında çektiği TikToklar ile popülerleşen Trulee, videolarında özellikle de kıvırcık saçlılar için kurtarıcı tüyolar paylaşıyor.

8. @mattrandon

8. @mattrandon

TikTok hesabında viral güzellik tüyolarını deneyen Matt, aynı zamanda cilt bakımı ve estetik konulu videolar da çekerek ilham veriyor. Diğer güzellik influencerlarından onu ayıran kısmı ise videolarında çok komik tavır takınması!

9. @hindash

9. @hindash

Makyajın gerçek bir sanat olduğunu görmek istiyorsanız, Hindash'ın profiline mutlaka göz atmalısınız! Makyaj yaptığı videoları eğitici bir şekilde paylaşan Hindash'ın profesyonel çekimleri de insanı büyülüyor.

10. @mariale

10. @mariale

Makyaj, cilt bakımı ve moda konusunda birbirinden yaratıcı fikirler veren Mariale, neşeli tarzıyla takipçilerini mutlu etmeyi başarıyor. Her türlü konuda moda olanı takip etme konusunda onun üstüne yok!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın