Görüş Bildir
Haberler
Rekabetçi Oyunlarda Takımı Çekip Çeviren Destek Sınıfı Oyuncularının İyi Bildiği 13 Durum

Rekabetçi Oyunlarda Takımı Çekip Çeviren Destek Sınıfı Oyuncularının İyi Bildiği 13 Durum

Takımın gizli kahramanları, ekibin adeta koruyucu meleği olan destek sınıfı oyuncularının hakkını bu içerik ile teslim ediyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sürekli heal, zırh, kalkan ve verebileceğiniz tüm ekstraları isteyen takım arkadaşları.

Evet farkındayız, canınız az. Sizinle ilgilenmediğimiz esnada muhtemelen ölüyüz, sizden daha zor durumdaki bir takım arkadaşımıza yardım ediyoruz ya da halihazırda bir düşman ile başımız dertte. Yoksa sizi neden ölüme terk edelim ki?

2. Sürekli sana odaklı oynayan rakip takım.

2. Sürekli sana odaklı oynayan rakip takım.

Bir takımın dengesini bozmanın en kolay yolu elbette ilk önce destek oyuncusunu saf dışı bırakmaktan geçer. Bunun bizler de farkındayız ancak savaşın ortasına adım atar atmaz ölmek de hoş hissettirmiyor.

3. Destek oyuncusunu koruyamayan takım.

3. Destek oyuncusunu koruyamayan takım.

Bir de sürekli öldüğünüz için size kızarlar. İyi de beni biraz da olsa korumanız gerekmiyor muydu? Tank neden en ufak hasar aldığında benden önce kaçıyor mesela?

4. En ufak bir hatanızda burnunuzdan getiren takım arkadaşlarınız.

Arkadaşlar, sizin neden kötülüğünüzü isteyelim? Demek ki o an gözümüzden kaçtınız ya da başka bir şey oldu da size yardım edemedik. İnanın siz öldüğünüzde biz sizden daha çok geriliyoruz.

5. Tüm takımı kurtardığınız halde kadir kıymet bilmemeleri.

Destek sınıfı oyuncusu cefakardır, nice belalardan takımını kurtarır da bir teşekkür çok görülür ona. Ama o yine de anne şefkati ile takımın peşinde koşmaya devam eder.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Olur da yanlışlıkla kill alırsanız vay halinize.

Siz destek sınıfı oyuncususunuz, sizin ne haddinize kill almak? Olur da takım arkadaşınızın skorunu çalarsanız ya da o varken siz bilinçli olarak bir rakibi alt ederseniz yandınız. Sizin de skora ihtiyacınız olabileceği akıllarından geçmez.

7. Tüm takımın peşinden koşmak zorunda kalmak.

Takım arkadaşınız herkesten uzaklaşıp haritanın bir ucuna gitti ve sizden yardım mı bekliyor? Takımın geri kalanını bırakıp onu haritanın öteki ucundan kurtarmadığınız sürece sizden nefret edecek. Biri düşmanla kapışırken heal bekler, öteki daha savaş alanına gelmeden sizi çağırmaya başlar. Düşününce içimiz sıkıldı...

8. Karakter seçim ekranında çok rahat olmak.

Destek sınıfı karakterlerin tercih edilme oranı genelde diğer sınıflara göre daha az olduğundan gönlünüzce karakter seçer, hiç bir tartışmaya girmek zorunda kalmazsınız.

9. Çoğu zaman takımın gerçek kahramanı olduğunu bilmek.

Siz yardımına koşmasanız, heal vermeseniz, zırha takviye yapmasanız bu takımın hali nice olurdu? İstediğiniz kadar övünün ey destek sınıfı oyuncuları, hakkınızdır!

10. Saldırmak kadar savunmanın da oyun kazandıracağını bilmek.

Ancak bunu takıma anlatmakta bazen zorluk yaşamak... Düşmana saldırmak için kanı kaynayan takımınızın peşinden ne denli zorluklarla koştuğunuzu biliyor ve sizi taktir ediyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Her takımın aranan üyesi olmak.

Destek sınıfı karaktere sahip olmayan bir takım kaybetmeye mahkumdur ve bunu takım arkadaşlarınız da içten içe bilirler. Bu sebeple her takımın aranan elemanı olmanız sizin için gayet sıradan ve alışıldık bir durumdur.

12. Kimi zaman rakip takımdan bile taktir görmek.

Rakip takımın garanti görünen zaferini akıllıca oyununuz ve takım arkadaşlarınızı kritik anlarda destekleyerek yaptığınız hamleler engeller kimi zaman. İşte böyle anlarda sohbet kısmından rakibin size gösterdiği övgü paha biçilmez duygular yaşatır.

13. Rakip takımın destek oyuncusuna kimi zaman içten içe sempati beslemek.

O sizin, siz onun neler çektiğini biliyorsunuz ama nihayetinde rakip rakiptir. Mücadeleyi elden bırakmadan kazanılan bir maç sonrasında rakibin destek oyuncusunu övmek de kimi zaman gerçekleştirdiğimiz eylemlerden.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
16
4
4
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pelinsu

Çok güzel bir içerik olmuş. Eskiden ben de oyun oynadığım zaman support seçerdim 🤧 hey gidi günler

Beyza

Ben destek oynayıp o kadar asist ile mvp olunca da kuduruyor bizimkiler :D

Crystal Maiden

Oyun bitince tüm takım carrye gj der sonra carry dönüp size gj der.

Psimaxwe

Hayır herkes carrye gj der ve honor atar carry de sana gj der ve honor atar :D