Görüş Bildir
Haberler
Tahmin Ediyoruz! Burcuna Göre Ne Tarz Giyiniyorsun?

etiket Tahmin Ediyoruz! Burcuna Göre Ne Tarz Giyiniyorsun?

Merve Ulusoy
16.09.2022 - 12:41

Kişisel tercihler söz konusu olduğunda her burç farklıdır. Burç stili de en baskın olan güneş burcuna göre farklılık gösterebilir. Nelerden hoşlandığınızı, nasıl giyinmeyi sevdiğinizi ve nelerle aksesuar kullanmayı sevdiğinizi burcunuz etkileyebilir. Ne giyeceğinize karar vermekte zorlanıyorsanız, sizi kesinlikle anlıyoruz. Ama endişelenme. Burcunuza göre nelerden hoşlandığınızı söyleyebiliriz! Hangi burç nasıl giyinir? Biraz moda ilhamı olmak için size uygun kıyafet ve stil önerilerini bu listede bulabilirsiniz!👗👠👒

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu

Koç Burcu
www.artstation.com

Klasiklerin ustasısın ama sokak stilinden 'cool' tarza kolayca geçiş yapabilirsin. Gündüz ofis masanızdan kalkıp akşam romantik bir buluşmaya gidebilecek kadar kusursuz bir görünüm yaratmanın ustasısınız. Adeta moda dünyasının bukalemunusun!😍 

Cesur, kararlı, kendine güvenen, hevesli, iyimser olmak senin güçlü yanın. Liderlik rolleri üstlenmek, fiziksel zorluklar, bireysel sporlar sevdiğin şeyler. 

Tarz olarak genelde aerodinamik ve şık parçalara yöneliyorsun. Sade aksesuarlar senin vazgeçilmezin. Senin tarzına uygun kıyafetler bu koleksiyonda!

Boğa Burcu

Boğa Burcu
www.artstation.com

Cesur parçalar ve aksesuarlarla öne çıkan stil sahibi olmaktan korkmuyorsunuz. Henüz bir moda blog yazarı değilseniz buna şaşarım. Çünkü Boğa her zaman modada ileridir ve günlük tarzlarıyla bile kendini ifade etmeyi sever. 

Güvenilir, sabırlı, pragmatik ve sorumlu olmak senin güçlü yönlerin. Bitkiler, yemek pişirme, müzik, romantizm, yüksek kaliteli giysiler ve el yapımı sanatsal ürünler tasarlamak senin sevdiğin şeylerden olabilir.

Genellikle rahat ve modayı takip eden giysilere yöneliyorsun. Fit gösteren giysiler ve işlevsel kıyafetler, aksesuarlar sana göre olabilir. İşte senin tarzına uygun kıyafetler bu koleksiyonda!

İkizler Burcu

İkizler Burcu
www.artstation.com

Modern (ama asla basit olmayan) parçalarla terzilik ödülleri toplayabilecek bir risk alıcısınız. Asla bir duvar çiçeği olmayan İkizler, dikkatleri üstüne çeken ve insanların 'Bunu nereden aldın?' diye sormasını sağlayan parçalar giymekten zevk alır. Aynen böyle devam!

Nazik, sevecen, meraklı olmak, her ortama uyum sağlayabilmek, hızlı öğrenme ve fikir alışverişinde bulunma yeteneği sizin güçlü yönünüz. Müzik, kitaplar, dergiler, neredeyse herkesle sohbet etmek, şehirde kısa geziler sizin sevdiğiniz şeyler olabilir.

Trend olmayı sever, ancak tarzınızı sık sık değiştirirsiniz. Aynı şeyi iki kez giymeyi asla istemezsiniz. Bu yüzden daha basic bir tarz her zaman kurtarıcınız oluyor. Size uygun kıyafetler bu koleksiyonda!

Yengeç Burcu

Yengeç Burcu
www.artstation.com

Rafine bir stil anlayışıyla 7/24 dengede görünüyorsun! Bir ortamda en iyi giyinen kişi olmak için her zaman bir Yengeç'e güvenin! Temiz çizgilere ve zamansız, klasik bir çekiciliğe sahip, sofistike, klas bir kadınsınız.

Akıllarda kalıcı olmak, son derece yaratıcı, sadık, duygusal, empatik, ikna edici olmak sizin güçlü yönleriniz. Sanat, evde hobiler, suda veya yakınında dinlenmek, sevdiklerinize yardım etmek, arkadaşlarla güzel bir yemek yemek sevdiğiniz şeylerden. 

Her zaman rafine ama asla boğucu olmayan bir tarz size göre. Zamansız klasikler giyebilirsiniz. Yüksek topuklar ve zarif duruş tam size göre. Size göre olabilecek kıyafetleri bu koleksiyonda bulabilirsiniz.

Aslan Burcu

Aslan Burcu
www.artstation.com

Aslan burcu insanı göz alıcı bir parçadan asla geri adım atmaz. Aslanlar ateşli, dik başlı kişilikleriyle ünlüdür. Genellikle ısırmaktan daha çok gürleyebilirler. Ama korkusuzlardan korkmayın, onlar en sadık arkadaşlardır. Sevgili Aslancığım, bırak yaratıcılığın, tutkun ve yaşam sevgin; cesur bir gardıroba dönüşsün! 

Yaratıcı, tutkulu, cömert, sıcak kalpli, neşeli ve esprili olmak senin güçlü yönlerin! Tiyatro, tatil yapmak, beğenilmek, parlak renkler senin sevdiğin şeyler olabilir.

Herhangi bir şeyi denemekten korkmayın, özellikle canlı tonları sevin. En son trendi yakalamak için tükenecek biri değilsiniz. Giyinirken kendi içgüdülerinize güvenin. Sizin için seçtiğim kıyafetler bu koleksiyonda!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak Burcu

Başak Burcu
www.artstation.com

Güçlü yönlerinizi nasıl kullanacağınızı biliyorsunuz, hem de tam bir hanımefendi gibi! Başak, klasiklere derin bir sevgin var ve sana özel tarzlara yöneliyorsun. Her zaman havalı ve olgun, “bana bak” diyen ama asla abartı olmayan bir tarzın var.

Sadık, analitik, nazik, çalışkan ve pratik olmak sizin güçlü yönünüz! Hayvanlar, sağlıklı yiyecekler, kitaplar, doğa, temizlik sizin tutkunuz. 

Klasik, kişiye özel parçaları sevebilirsiniz. Tek tip renkli bir dolaba sahip olmayı tercih ediyorsunuz genelde. Kendinize yetişkin ve gündelik tarzda bir dolap oluşturabilirsiniz. Bunun için hemen koleksiyona bakın!

Terazi Burcu

Terazi Burcu
www.artstation.com

Her zaman uçlarda yaşamak size göre! Aynı şekilde tarzınızla da! Grubun vahşi çocuğu Teraziler, dolaplarının karanlık (hatta daha karanlık) tarafına gitmekten asla korkmazlar. Griler, siyahlar ve lacivertler gardırobunuzun olmazsa olmazları. Ayrıca zımbalar, metalik süslemeler ve deri detaylar gibi çarpıcı detayları kıyafetlerinize eklemeye devam edin. Ardından, dantel veya kadife bluz gibi bu sert çizgileri de biraz yumuşaklıkla dengeleyebilirsiniz.

İşbirlikçi, diplomatik, zarif, açık fikirli ve sosyal olmak sizin güçlü yönünüz. Uyum, nezaket, başkalarıyla paylaşma ve açık hava sizin tutkunuz olabilir. Stilinizi gündüzden geceye kolayca taşıyabilirsiniz. Casual tarzı sevebilirsiniz. İpek ve süet gibi gür kumaşlar size uygun olacaktır. Size göre parçaları görmek için koleksiyona mutlaka bakın!

Akrep Burcu

Akrep Burcu
www.artstation.com

Üniforma ustası ve her zaman 7/24 mükemmellik için parlatılmış kişilik! Zodyak'taki en gizemli burçlardan biri olan bu kaliteyi tarzınıza yansıtıyorsunuz. Dolabınıza gizemli bir şey (tıpkı sizin gibi) eklemekten korkmayın! 

Becerikli, cesur, tutkulu, çekici ve gizemli olmak sizin güçlü yönünüz! Gerçekler, haklı olmak, uzun süreli arkadaşlıklar sizin tutkunuz olabilir. 

Denenmiş ve oturmuş tarza güvenirsiniz. Eğer bir parçayı sevdiyseniz, her rengini alabilme potansiyeli var sizde. Hatta bir şef gibi kendi imza kıyafetiniz var zor zamanlar için! Size uygun olabilecek iddialı parçalar bu koleksiyonda!

Yay Burcu

Yay Burcu
www.artstation.com

Biraz kadınsı ve çok klasik. Her zaman en iyi parçalarında takılı kalıyorsun. Sen kıskanılacak bir mizah anlayışına sahip iyi niyetli bir minnoşsun ve bu senin tarzına da yansıyor. Gösterişli ancak sade bir stile olan tutkunuzu geliştirebilirsiniz. Temiz ve feminen tarzlara yönelebilirsiniz. Ardından iddialı aksesuarlar ekleyerek daha cesur bir tarz yakalayabilirsiniz.

Cömert ve idealist olmak sizin güçlü yönünüz. Özgürlük, seyahat, felsefe ve açık havada olmak sizin tutkularınızdan olabilir. 

Parlak ama asla basit olmayan bir tarzınız var. Daha kadınsı look'lar giymeyi sevebilirsiniz. Cesur renkleri güvenle stilinizle bir araya getirebilirsiniz. Sizin için birkaç tarz seçtim, koleksiyonda bulabilirsiniz.

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu
www.artstation.com

Basitçe söylemek gerekirse 'sofistike'. Oğlaklar, genelde rahat parçaları sever. Oğlaklar, rahat olmakla ve konforla ilgilidir. Tarzınızda küçük değişiklikler yapabilirsiniz. Mesela, yeni bir ayakkabı stili veya tamamen trend bir tarzda yeni jean pantolonlar gibi... 

Sorumlu, disiplinli, ölçülü olmak ve iyi yöneticilik sizin güçlü yönünüz. Aile, gelenek, müzik, abartısız statü ve kaliteli işçilik tam sizlik. 

Tarzını her yıl geliştirir, ancak her zaman rahat tutarsın. Sade ve sofistike parçaları sevebilirsin. Basic tarz kıyafetleri stoklamak isteyebilirsin. Size göre bir koleksiyon hazırladım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova Burcu

Kova Burcu
www.artstation.com

Harika görünmeyi seven tutkulu bir iyilikseversiniz. Tarzınıza gelince, vahşi tarafta bir yürüyüşe çıkın ve kişiliğinizin yoğun kısmını göstermek için cesur baskılar ve renklerle denemeler yapın. Her şey dikkatleri üzerinize çekmekle ilgili, bu yüzden hak ettiğiniz ilgiyi çekmek için kişisel tarzınızı kullanın. Kısaca Kova burcu gibi parlayın! 

İlerici, özgün, bağımsız, insancıl ve entelektüel olmak sizin güçlü yönünüz! Arkadaşlarla eğlenmek, başkalarına yardım etmek, davanız için savaşmak, entelektüel sohbetler etmek ve dinlemek ise sizin tutkunuz! 

Yaratıcı ve benzersiz bir tarzınız var. Modaya uygun, sıra dışı, asi ve farklı! Tarzınızda canlı, deneysel; baskılardan ve koyu renklerden asla vazgeçmeyin. Size uygun kıyafetler bu koleksiyonda!

Balık Burcu

Balık Burcu
www.artstation.com

Kalbinizde özgür bir ruh, gardırobunuza tuhaf bir hava katmayı seviyorsunuz. Eğlenceyi seven o naif kız... İnsanlar sadece iyi huylu mizahınıza, yaşam sevginize ve sıcak kişiliğinize yönelmekle kalmaz, aynı zamanda sizden ciddi bir tarz havası da alırlar. Her zaman göz alıcı ama asla aşırıya kaçmayan bir tarzınız var.

Şefkatli, sanatsal, sezgisel, nazik, bilge ve müzikal olmak sizin güçlü yanınız. Sessiz vakit geçirmekten, uyumaktan, müzikten, romantizmden, görsel medyadan, yüzmekten, manevi temalardan çok hoşlanırsınız. 

Rahat favorileriniz tüm güne uygun bir tarzda olur genelde. Mücevher tonlarına doyamıyorsunuz, çünkü balık pulu gibi parlaklık size göre! Size göre olabilecek kıyafetleri bu koleksiyona ekledim!

Bu konular da ilginizi çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
9
4
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ebru Demir

bir kova burcu olarak bu tarzı hiç beğenmedim.

.

İllusturasyonlar çook güzelmiş. Ama yay burcu olarak klasik nadiren giyerim.