Görüş Bildir
Haberler
Tahkim Kurulu, Bursaspor'un Seyircisiz Oynama Cezasını Onadı

Tahkim Kurulu, Bursaspor'un Seyircisiz Oynama Cezasını Onadı

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Bursaspor Kulübü'ne verilen bir maçlık seyircisiz oynama cezasını onadı. Bu durumda Süper Toto Süper Lig'in 22. haftasındaki Fenerbahçe maçı seyircisiz oynanacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Bursaspor Kulübü'ne verilen bir maçlık seyircisiz oynama cezasını onadı.

Böylelikle ligin 22. haftasında Bursaspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan mücadelenin seyircisiz oynanması kesinleşti.

Kurul'dan yapılan açıklamada, 'PFDK'ca; Bursa Spor Kulübü'ne taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle FDT'nin 52/2. maddesi uyarınca 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası verilmesinde sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından itirazın reddine, cezanın onanmasına, PFDK'ca; Bursa Spor Kulübü'ne taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı FDT'nin 53/3. maddesi uyarınca 150.000.-TL para cezası verilmesinde, FDT'nin 53/2. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan Maraton ve Kale Arkası Güney tribününe giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesinde sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından itirazın reddine, cezanın onanmasına, oybirliği ile karar verilmiştir.' denildi.

Bursaspor ile Fenerbahçe arasındaki kritik mücadele 20 Şubat Cumartesi günü oynanacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
7
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın