Görüş Bildir
Haberler
Tabu Oyununda Ne Kadar İyisin?

etiket Tabu Oyununda Ne Kadar İyisin?

21.04.2018 - 16:07

Haydi bakalım :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Emojilerle Barış Manço'nun hangi şarkısı anlatılmış sence?

1. Emojilerle Barış Manço'nun hangi şarkısı anlatılmış sence?

2. Peki burada anlatılan Tarkan Şarkısı hangisi?

2. Peki burada anlatılan Tarkan Şarkısı hangisi?

3. Bu harfleri kullanarak oluşturabileceğin en uzun kelime kaç harflidir?

3. Bu harfleri kullanarak oluşturabileceğin en uzun kelime kaç harflidir?

4. Bu görselde ne görüyorsun?

4. Bu görselde ne görüyorsun?

5. Sence bu sabit bir görsel mi yoksa hareketli bir gif mi?

5. Sence bu sabit bir görsel mi yoksa hareketli bir gif mi?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Burada ne görüyorsun?

6. Burada ne görüyorsun?

7. Peki sence burada hangi şarkı anlatılıyor?

7. Peki sence burada hangi şarkı anlatılıyor?

8. Einstein'ı kaçıncı saniyede fark ettin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen bu oyunun ustası olmuşsun!

Verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen bu oyunda ustasın. Özellikle söylememiz gerekiyor ki, görsel zekan ve kavrama hızın bizi epey etkiledi. Sen de çok iyi biliyorsun ki bu oyunda yalnızca anlayabilmek yetmiyor. Aynı zamanda karşı tarafa bildiğini çok iyi aktarabilmelisin. Bunu da yalnızca pratik zeka ve güçlü bir kelime dağarcığıyla halledebilirsin. Sende de bu ikisinden fazlasıyla var. Olayları çok çabuk kavradığın gibi karşı tarafa da müthiş bir şekilde anlatıyorsun. Bu oyunda senin üstüne kimse yok. Hatta arkadaşlarınla oyunu ne zaman oynasanız herkes senin takımında olmak istiyor. Sen bu işi çok iyi çözmüşsün. Tabii burada zekanın da oldukça etkisi var. Fakat senin hırsın ve pratikliğinin de yeri bir ayrı. Ne diyelim, tebrikler valla :)

İyisin iyi!

Verdiğin cevaplara göre sen bu oyunda iyi sayılırsın. Kelimeleri ve görselleri nasıl kullanacağını çok iyi biliyorsun. Özellikle de onları bir araya getirme konusunda oldukça iyisin. Fakat bu bildiğini karşı tarafa aktarma kısmında biraz sıkıntı yaşıyorsun. Bunun için de sanırım biraz kelimelerle aranı iyi tutman gerekiyor. Öyle ki, bu oyunda yalnızca senin kavraman ve anlaman pek bir işe yaramaz. Sonuç olarak bir takım oyunu ve takımınla bunu kazanman gerekiyor. Tabii bu arada senin iyi bir Tabu oyuncusu olduğunu da inkar edemeyiz. Bu bahsettiğimiz durum senin arada sırada yaşadığın bir sıkıntı. Biz sana nasıl bu oyunda mükemmel ilerleyebileceğini anlatıyoruz. Çözümü sana ilettik, gerisi senin kararına kalmış. Bize sorarsan biraz daha çabala ve bu oyunun kralı ol :)

Pek başarılı olduğunu söyleyemeyiz!

Verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin pek Tabu oyunuyla aran yok. Yani aslında çok zevk alarak oynadığın bir oyun fakat başarılı olmak kısmında problemler yaşıyorsun. Hatta arkadaşlarınla ne zaman toplansanız, Tabu oynama fikrini ilk ortaya atanlardan birisin. Sanıyoruz ki problem senin yeterince çaba göstermemenle alakalı. Yani aslında bir oyun olduğu için pek ciddiye alıp moda giremiyorsun diyelim. Burada da pek haksız sayılmazsın. Sonuç olarak önemli olan o an vaktin iyi ve keyifli geçmesi diye düşünüyorsun. Tabii takım arkadaşların genelde pek bu fikirde olmuyor, orası ayrı. Ayrıca kavrama ve pratiklik konusunda da yetenekli sayılırsın fakat anlatım kısmına problemlerin var. Belki içine ufacık bir oyun hırsı gelebilirse senin de başarılı olacağından şüphemiz yok. Dikkatini biraz daha toparla diyoruz :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
363
150
108
74
17
15
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Sen bu oyunun ustası olmuşsun! Verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen bu oyunda ustasın. Özellikle söylememiz gerekiyor ki, görsel zekan ve kavrama ... Devamını Gör

Bozokluht

Günlük Egomuzu da aldık şükür. Sen bu oyunun ustası olmuşsun! Verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen bu oyunda ustasın. Özellikle söylememiz gereki... Devamını Gör

eski-acik

-Haydaaa ben bunu nasıl anlatayım diyen kuzenime -"asena" dediğimde - kartları mı ezberledin lan demesi hala aklımda :)

Culog

Ben de arkadaşıma Kanara yı anlatırken "Mezba mı lan" demesi hala aklımda.Öyle bir demesi vardı ki tam yarılmalık :D